Büyükpivot ısrar etme lütfen, tamamen taraftarlık ruhu ile söylediğin, aslında kendinin bile inanmadığı birşeyde ısrar ediyorsun..
Printable View
Büyükpivot ısrar etme lütfen, tamamen taraftarlık ruhu ile söylediğin, aslında kendinin bile inanmadığı birşeyde ısrar ediyorsun..
Hasbinallah ! Ya anlamıyorum sizi Servet bu turnuvada şu 23 kişilik kadroya girecek futbolu oynamadı mı? Portekiz maçında bizi farktan kurtarmadı mı? Kazandığımız 2 grup maçında en iyi oynayan, kötü oynadığımız bölümlerde daha fazla gol yememizi önleyip galibiyette başrol oynayan Servet değil miydi?
Ben fanatik olduğumu kabul ediyorum, ama bu konuda sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. İsviçre'de yoldan adam çevirip sorsan turnuvanın en iyi defanslerından biri Servet'ti der. Üstelik bütün bu işleri komple sakat olarak yaptı. Ama nerede benim memleketimde değer bilme özelliği?
Ayrıca beni hala ısrarla gereksiz fanatiklikle suçluyorsunuz. Maçlarda demedim mi "Hiç sevmememe rağmen Semih'in girmesinden yanayım" diye? Girin araştırın.
Ayrıca Servet kendi takımınızdan gitti, bizde yıldızlaştı diye yaptığınızı da biliyorum bütün bunları. Ama hiç değilse milli takım düzeyinde yapmayın bunu.
Seçimler fena değilde Arda'nın kadroda olmayıp Fabregas'ın olması ilginç..
TürkLere düşman oLan bir ırkın yaptığı araştırmaLardan siz ne hayır bekLiyorsunuz ki.
Servet iyidi de, mesela İsviçre maçında arkasına adam kaçırdı gol yedik. Onu geçtim ortalama her maç 2 gol yedik. Ortalama 2 gol yiyen bir takımın defansının ve kalecisinin bu listede olmaması normal. Sırf isimlerinden dolayı listeye alındığını düşündüğüm futbolcular var. Arda ve Schweinsteiger listede olmalıydı. Semih te olabilirdi.
Son olarak kimsenin Türkleri düşman olarak gördüğünü düşünmüyorum.