ben en az 5 en çok 7 lig seçerim.. zaten şuan 7 lig ile oynuyorum.. bunlar ing,ita,spa,hol,ger,tur,fransa bide bunlardan 3-4 tanesinin de ikinci liglerinide seçerim....
Printable View
ben en az 5 en çok 7 lig seçerim.. zaten şuan 7 lig ile oynuyorum.. bunlar ing,ita,spa,hol,ger,tur,fransa bide bunlardan 3-4 tanesinin de ikinci liglerinide seçerim....
ingitere
ispanya
almanya
italya
türkiye
bu kadar lig açiom ama türkiyenin 2.liginide açiom
Quote:
Originally Posted by angelus.mg
o kadar ligi 2560 değil 25000 ram kaldırmaz gibime gelioı :D
o kadar ligi napıyosun ya:)Quote:
Originally Posted by angelus.mg
turşusunu kuruyorum bazı yemeklerle ii gidiyo..:DQuote:
Originally Posted by LaKe
oyuncu aramada daa avantaj yaratıo die duydum..ayrıca belli olmaz hngi takıma gideceğimiz olm biz profesyoneliz:cool:
ben ispanya italya ingiltere birde tr ligini açarım hepte gs de başlayıp bir avrupa kupası almadan bırakmam
ne kadar çok lig o kadar daha ii oyuncu arama demek ayrıca nereye gitceğimiz belli olmuyo oyun yawaşlıyo biraz ama değiyo
ben her zaman bi tane lig açarım.çünkü diğer liglerin maçları da gözüküy.ve oyunu yavaşlatıyo.en güzeli de bi tane lig seçmek.
ben TSL ispanya italya ingiltere bazen almanya we fransada oluo:d
2lig ten fazla lig açmam fazla açınca maç sonuçları falan fazlalaşıyo çok bekliyo insan...
sadece Türkiye ligini açarım
bi tane lig açarsan, o açtığın ligdeki takımlara gidebilirsin sadece :) buda bence avantajlı değil(kariyer açısından)Quote:
Originally Posted by cüneyt11
tabiki üc lig ingiltere türkiye italya ama hile icin degil ilerde iyi bir manager oldugumda baska takimlara gecmek icin
beyler bennn girerken 1 lig açtım o da turkey 2011 yılındayımm
6 lig açarım
Türkiye-ingiltere-fransa-almanya-italya-ispanya
aynen.bazen hollanda ve ing cş eklenebilir buna.bu arada şu andaki oyunumda 6.yıldayım 12. takımı yönetiyorum:DQuote:
Originally Posted by CeM_85
Ben sadece oynayacağım lig ve bir alt ligi açıyorum. diğer ligleri açmanın eğer o ülkeye daha sonra gitmeyecekseniz ne gibi bir artısı var gerçekten merak ediyorum ben de.
Kariyer yapmayı sadece başladığınız takımda kalmayı düşünüyorsanız bir tek ülke seçmek yeterli değil mi?
ben turkiyedeki bütün ligleri ve avrupanın önde gelen liglerini açarım(ispanya-ingiltere-italya-almanya-fransa)
bende 4 lig faln acarım italya-fransa-ispain-turkey
HEZZO BU oyuncu kaydetmek nasıl oluyor yav
uefa kat sayısındaki ilk 12 ülke(türkiye eğer yoksa türkiyeyide açarım) bunlara ek olarak brazilya ve arjantin
ben hep 4 lig açarım ing. itl.ispa. tabiki bide türkiye
italya.almanya.fransa.brezilya.arjantin.türkiye
4-5 lig açarım
genelde bir lig bazen iki nadiren üç:D
ispanya..ingiltere..italya
yada tr...ing...isp