-
Maçı seyretmediğim için bilmiyorum nasıl bir maç oynandığını ama geçen sene Anadolu maçalarında evinde her maçını alan Sivas'ın beraberlik alması bir çok kişinin söylediği Sivas bu sene farklı olur düşüncesini destekler biçimde.Kayseri'den galibiyet bekliyordum ama alamamışlar.Maç nasıl geçti bilmiyoruz tabii.Ama yorgunluk bahane olamaz.Çünkü o maç 1 hafta önce oynandı.
-
Maçın özetini izledim.Mehmet Topuz ve Puroviçin sakt olarak maçta oynaması bizi etkiledi diyebilirim.İlk yarı Kayseri çok net pozisyonlar bulmuş Aghahowa ve Puroviçle ama değerlendiremmeişiz.Mehmet Topzun ise sakt olarak oynaması onun maçta etkisiz görülmesine neden olmuş.İknci yarı Sivas biraz daha baskın görünüyordu ama ortada bir maç olmuş.Sağlık olsun deplasmandan 1 puanla dönmek iyidir yinede sakatlarımız tam anlamıyla düzelir cangele ragıp olembe ve korayda takıma dönerse iyi bir kayseri izleyeceğiz lige yine bunun sinyallerini aldım
-
Puroviçte biraz konsantrasyon eksikliği var sanırım,dün inanılmaz goller kaçırdı ama zamanla düzelecektir sanıyorum
-
Beklediğim sonuç çıktı. İki takımda ligde maç kaybetmeden başlamak istediler ve maçta böyle bitti. İki takımda sezona üst sıralarda başlamak istiyorlardı buradan gelen bir puan ile bu isteklerini önümüzdeki haftalarda pekiştireceklerdir.
-
Puroviçte biraz uyum sorunu var belli ama ileride çok iyi olacak belli kendini çok iyi kaybediyor kornerlerde falan.Takım bana çok olumlu mesajlar veriyor iyi bir kayseri izleyeceğiz şüphesiz.Aghahowada çok iyimiş maça giden arklar söyledi
-
katılıyorum..uzun boyuna rağmen çok iyi yer saklıyor kendini ..konsantrasyon ve uyum sorununu atlatırsa kaçırdıklarını atacaktır
-
Ben Maçtaydım Arkadaşlar Ve Sıkıcı Maçtı Kayseri Gayet İyiydi Ama Purovicde Uyum Sorunu Vardı Bizdede Mehmet Yıldız Kötüydü
-
Aghahowa - Purovıc Ikılısı Uyum Sağladıklarında Cok İyi İşler Ya***ak
Mehmet Topuzda Cok İyi Adam
Kayserı Bu Sene 5. Sıranında Onunde Olmalı Olabılecek Kapasıtede Var En Kotu Yıne 5. Oluruz
-
-
Kayseri Alır
Cok İyi Bır Kadro Kurduk Super Kupa Macındada Gayet Guzel Oynadık Sezona Hazırız Bence