Burak iki sarı karttan cezalıydı galiba..
Bu maç sanıldığı kadar kolay geçmez.1-1 biter Fenerbahçe tur atlar diyorum...
Orta Sahada Sıkıntısı Olan Fenerbahçe Zorda Olsa Turu Geçmeyi Başarıcaktır
Maalesef Emre de sakatlığı nedeniyle kadroda yok.
Bu kötü oldu, oynayacak oyuncu kalmadı takımda yahu. Deniz acaba hazır duruma geldi mi?
Deniz zaten Hazırmılş Serkan abi. Aragones Onu Oynatmayı İstemiyormuş.
...
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte eksik futbolcular can sıkıyor. Sakatlıkları bulunan Selçuk, Edu ve Emre Belözoğlu'nun Partizan karşısında forma giyemeyeceği belirtilirken, Semih Şentürk'ün ise forma giyebilecek duruma geldiği öğrenildi.
MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Burak, bugünkü mücadelede takımdaki yerini alamayacak.
Teknik direktör Aragones'in, sakat futbolcuların durumuna göre, ''Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Uğur, Alex, Semih ve Guiza''dan oluşan muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.
Partizan'ın ise, Fenerbahçe karşısına Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Sikimic, Obradovic, Juca, Fejsa, Moreira, Tosic, Paunovic ve Diarra muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.
...
Ntvspor
Semih oynayacaksa zaten orta sahada Maldonado olur sadece. Semih oynamazsa orta sahada Maldonado'nun yanında Deniz olmalı. Çift forvet başlamaktansa tek başlayıp maçın gidişatına göre çift forvete dönmek daha mantıklı olabilir. Sonuçta gol atması gereken ve bunun için bastıracak olan onlar. Baştan fazla risk almaya gerek yok.
Bu maçta benim gözümde formaliteden öte geçemez. Fenerbehçenin karşısındaki takım Fenere kadıköyde rakp olacak takım değil zaten.
Emre'nin 90 dakikayı çıkaramayacağı belliydi Geçen maçta çok orladı Aragones
fenere basarılar dılerız eksıklerı var ama fener napar ne eder alır macı dıye dusunuyrum.avrupadakı ulke sıralamaları ıcın bu maclar cok onemlı
Fenerbahçe turu rahat geçer..
Aksine fener bu maçta çok çok çok zorlanır.
hangi kanalda
Fenerbahçeye başarılar diliyorum..Turu geçeceğini umuyorum..
Fenerbahçe'nin kesin kadrosu açıklandı:
Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Yasin
Roberto Carlos
Maldonado
Kazım
Alex
Uğur Boral
Semih
Güiza
.......................
Kaynak: Lig Tv
Benim İçin İlhan Oynasın Yeter..:p
Başarılar Kanaryam...
Fenerbahçe, 1.maça rehavet ile başlamıştı. Elbette ki her bakımdan Partizan'dan çok daha kaliteli, üstün oyunculara sahip bir takım ama rehavet takıma her zaman eksi ve dezavantaj getirir. Partizan, maçta mücadeleci bir futbol sergileyecek ve kafasında sadece Fener'i elemek olacaktır. Fenerbahçe'nin kafasıda maça odaklanıp, sadece kazanmayı düşünmek olmalı. Zaten 1.maçtaki o üst üste yediği gollerle 2 farkla geriye düşmek, Fener'li futbolcuların birşeyleri kavramasına sebep olmuştur ve aynı hatayı bu maçta tekrarlamayacaklardır.
Fenerbahçe'ye başarılar diler, kazanmasını umarım...
Eğer Rakip Maldonadoya Yakın Oynayıp Alex Markaj Altına Alır Uğur Boralın Koridoruda Kapatırsa Fenerbahçenin İşi Zor Ama Bence Fenerce Rakibini Yenecektir Başarılar Fenerbahçe
Bugün tüm ciddiyetimizle sahada olmalıyız.Gaziantepspor ve Partizan 1. maçında gereken dersleri aldık zaten ve bugün takımıma güveniyorum.Orta sahada yaşadığımız sıkıntı Emre gününde olursa binevi kapanır Maldonado'ya güvenemiyorum açıkçası.Ne koşuyor ne basıyor ne top kapabiliyor ne de fizik ve teknik var.Onun yaptığını ben de yaparım açıkçası.Ama ne olursa olsun bugün bu maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne kalacağız diyorum.Skor tahmini gerekirse de 3-0 gibi net bir skorla kazanırız.
6 pas üzerinde top Semihe doğru giderken Güiza ayağını soktu topa ve top uzaklaştı.Belkide dokunmasa Güiza , Semih golü atacaktı.
Semih Attı..
1-0...
Uğur Boral'ın arka direğe ortasında Semih iyi yer tuttu ve yere vurdu top kaleciyle birlikte içeri girdi.Ağlara kadar gitmeden kaleci ne kadar topu dışarı atsada top çizgiyi geçti.
1-0.
İlk yarı bitti. 1-0.
Semih Diyorum başka birşey demiyorum. Bu adamı yedek otutturanlar utansın, Teknik Direktörsün böyle bir oyuncun var elinde kadroyu kurarken ilk Semih'in ismini yazmalısın ama nedense bu adam yedek oturuyor.
Aragones anlamıştır artık diye düşünüyorum, 2. partizan üstümüze gelecek daha çok gol pozisyonu buluruz fark bile olabilir.
Kazım ne yaptı öyle. :)
Kazım önemli bir gol pozisyonunu kaçırdı