Servet-G.Zan-Ceyhun yerine Egemen-İlhan Eker-Giray Kaçar alınmalı normalde ama yine de iyi kadro.
Önder Turacı olayı çözülseydi hiç uğraşmazdık.
Servet'in Zan'dan bir farkı yok zaten..
Printable View
Servet-G.Zan-Ceyhun yerine Egemen-İlhan Eker-Giray Kaçar alınmalı normalde ama yine de iyi kadro.
Önder Turacı olayı çözülseydi hiç uğraşmazdık.
Fatih Terim yine kafasına göre yapmış kadroyu.Valla ben artık yok şu nasıl bu nasıl olmaz diye yazmaktan bıktım.Bu konudada bu tartışmaların eski konulardakine oranla daha az olacağını düşünüyorum.Çünkü biz ne kadar burada şu nasıl olmaz,bu kesin olmalıydı diyip boşuna ellerimizi yorsakta Terim yine bildiğini okuyacak..
Katılıyorum Cengiz sana.. İlhan ve Giray'ın formunu kimse görmüyor.. Servet'te zaman zaman yaptığı hatalarla güven vermiyor..
Kazım'ın kadroda olması çok anormal değil.. Milli takıma alışmış ve yetenekli bir oyuncu, keza Uğur da yetenekli ve Sol açık için alınabilecek en iyi oyuncu.. Ama Batuhan ki kendi takımında bile fazla forma şansı bulamıyor, neden kadroda yer alıyor.. Neyse umarım 6 puanı alıp avantajı yakalarız..
Yok artık Servet'in Zan'dan bir farkı yok.Üstüne üstlük Önder Turacı olayı çözülse uğraşmazdık.Önder Turacı nedir yahu:icon_biggrin:
Bana kalsa stoper olarak ; Egemen-Servet-İbrahim Kaş'ı kesin alırdım.4. aday da formda bir İbrahim Toraman olabilir.Emre Güngör de başka bir alternatif...İlhan Eker de olabilir.Trabzon'un 4.stoperi Ceyhun'a( hatta ön libero oynatılıyor), ve milli takım kapasitesinde asla olmayan Gökhan Zan'a gerçekten gerek yok...
Fiziği hızı konsatrasyonu dengeli, kesici bir oyuncu.
Servet kesici değil, fizik üstünlük güçlü takımlara işe yaramaz.Milli Takım düzeyi santraforlar fizik üstünlüğü olan world class oyuncular, seçimle geliyorlar.Servet baskı yediğinde top çeviremeyen, ilk hamlede çabuk olmadığı için hata yapan bir stoper, fiziğinden faydalanmak için hata yapmayı göze alamazsın, burası TSL değil..
Önder çok daha iyi onlardan, eldeki hamur bu, İngilizlerin 5. stoperi seninkinden daha iyi.
Önder'in en büyük artısı kısa alanda seridir, çabuktur.
Kabul etsen de etmesen de bu böyle, FM'yi açıp bakarsanız Zan ile Servet'in CA'ları hemen hemen aynıdır.
---
Arda orta saha, kanat değil.
Winger ile Mildfielder arasında fark var
--
Giray oynamıyorsa ligin en iyi stoperlerinden Servet olduğu için, Egemen de iyi oynuyor, öyle başladı kesemez kafasına göre..
Herkes 4 büyüklerden sayıyor ona buna takımında oynamıyor diyosunuz Girayı söylüyorsunuz Girayda Trabzonun 3. Stoperi
Bilmem hiç baktınızmı Kayserisporun Altaydan aldığı bir oyuncu var.İyi bir para verilerek aldını bu youncu Kayseriye ve süper bir stoper genç yaşına rağmen UEFAda oynadı ümit millide sürekli oynayan bir oyuncu bu sene Kayserininde bankosu oldu ve kayseri ligin en az gol yiyen takımı.Ereni alsa milli takıma ısındırsa kötümü olur
Ayrıca Ceyhunun yerinede Trabzonun as oyuncusu Egemeni alsa köt
mü olurdu bence süper olurdu
Servet ve Önder kıyaslanıyor vay anasını ... Fenerbahcede edu lugao dan biri olmadıgında görüyoruz defansı, önderi de görüyoruz.
Öndermi önder top oynamayı unutmuş yahu.Servet ona göre çok daha iyi
Neyse zaten sonuçta Önderin oynama şansı yok bence gerekte yok zaten
Ama birde şunu farkettim bu Sabri kaç haftadır sakat değilmiydi ama milli takımda:S
Sercanı'ı alma sen Terim alma.
Yine komik bir secım daha Terim'den...
Bence Önder-Servet ikilii çok iyi olurdu...
Herkes aynı yorumu yapıyor.Zan oLmamaLıydı.Emre oLmamaLıydı.Ceyhun oLmamaLıydı.Batunun yerine Sercan oLmaLıydı.:)
o kadar formda ıyı adamın yerıne erme ceyhun ne bu ya egemenlede kavgalı galıba bu adam kafasına gore adam alıyo bakalım nere kadar surecek bu ama 2010 hayal olcak bızım ıcın
Önder,G.Zan ve bunlarla aynı kefeye konulan Servet,insanın inanası gelmiyor...
Servet alınmasın diyorsak kimse alınmasın bu milli takıma,olurda bu kadar olmaz yani.Önder ile Gökhan'ı birleştirsen bir Servet etmez...
F.Bahçe'nin bu seneki en büyük problemi kanatlardır.Guiza'nın gol atamamasının sebeplerinden başlıcası kanatlardan sürekli ve isabetli orta gelmemesidir.G.Gönül'ün formsuzluğunun en büyük sebebi Kazım'dır.Carlos'taki düşüşteki etken U.Boral'dır.Ama bu adamlar sürekli milli takımdalar.Uğur'u belki anlarım,sol ayaklı oyuncu,sol bekte oynayabiliyor,bazen çok iyi ortaları var.Ama Kazım'ın bu sene ne oynadığını birisi bana anlatsın.İlk resmi maç olan MTK maçında Kadıköy'de benimde mest olduğum yarım saatlik bir "şov" yaptı.O günden bu yana hiç bir şey yapmadı.Tek yapabildiği şey fiziğini kullanarak adam geçmek.Ne isabetli bir orta açar,ya dağlara taşlara açar ya da kısa düşer.Ne isabetli pas atar,ne dikine oynar,ne de G.Gönül'ün bindirmelerine zemin hazırlar.Bu konuda en iyi yorumu Rıdvan Dilmen yaptı."G.Gönül'ün geçen seneye göre hücumda etkisiz kalmasının en nüyük nedeni Kazım,çünkü top alıp çizgiye inmez,içeri katedip alan açmaz,alır topu taç çizgisinde rakibe poposunu dayar bekler,G.Gönül nasıl bindirme yapsın" demişti.Çok haklı bir yorumdu.Zaten Deivid gelince esamesi okunmayacak.Bakalım yine millli takıma alınacak mı?
anıl sankı adamları forma gore alıyo kafasına gore alıo emrenın batuhanın ceyhunun g.zanın bunların ne ısı var burda ya
Orasıda var,neye göre adam seçtiğini bir türlü anlayamadım gitti...
onu bende anlamadımsanırım anlastı aldıkları parayı paylasıolar :D
Tebrik ederim. Fanatiklikte level atlamışsın.
Kadro yine rezalet. Forvet yok, orta saha zayıf, defansta Gökhan Zan ilk dakikada atılsa 10 kişi oynasak daha iyi zaten, Toraman veya Egemen alınacağına Ceyhun alınmış. Emre torpilli, Selçuk İnan yok. Alparslan gibi genç yetenek dururken Çağlar seçiliyor. Mevlüt bu kadroya yakışmadığını defalarca kanıtladı, ama burada Aydın Yılmaz tartışılıyor. Tebrik ederim...
Asıl bomba ikinci sayfadaymış yahu, helal olsun. Fanatiklikte level bırakmamışsın ki atlayasın. Yapacak yorumum yok, ne diyeyim bundan sonra...Quote:
Eren Güngör gerçekten denenmeliydi eminim çok iyi bir maç çıkaracaktı..Bu maçtaki en çok istediğim şey Nuri Şahin'in maçta ilk 11'de forma giymesi Nuri oynarsa maçları kazanırız gibime geliyor..
+ olarak birseyler ekleyeyim yorumuna.
Dikkat ettiyseniz Avrupa Sampiyonasinda oynadigimiz maclarda en cok sag kanadimiz aksamisti,en cok o kanattan pozisyon veriyorduk.Hamit,Sabri kim gecerse gecsin o kanattan aksiyorduk.Nedeni Kazimdi tabi ki.Topu cok ayaginda tuttugu icin,geriye dönmeyip sag kanadi bos biraktigi icin,bir kere iceriye kadetmeyip düzgün orta acmadigi icin hep eksik kisiyle oynadik.Ama bazen maclarda yaptigi 1-2 güzel hareketle herkesin gözünü boyamisti.
Kazim yetenekli ama bir o kadar da disiplinsiz,mücadeleci olmayan bir kisi.Bu yüzden yeteneklerini harciyor,hep kendisini düsündügünden,cani istediginde oynadigindan takimi eksik birakiyor.Ama Fatih Hocanin onu devamli oynatacagi kesin,isterse Paf takima yollansin ama Kazim yine cagirilir milli takima.Fatih hoca onu kanatlari altina aldi bir kere.(::)
Servet hakkindaki yorumlara da söyle bir yanit vereyim;
El insaf yahu,bikmadiniz mi atip tutmaktan,bu adam sizi utandirmak icin daha ne yapsin ? Ronaldo karsisinda deliye dönecek dediniz,Ronaldo deli oldu,bu adam büyük takim topcusu degil dediniz,takimi gecen sene sampiyon yapti,bu adam güven vermiyor dediniz,Avrupa Sampiyonasinda herkes Servete hayran kaldi.Yani adam sizi utandirmaktan bikti,siz onun hakkinda atip tutmaktan bikmadiniz.Yeter yahu!
Biraz gercekleri görün,objektif ayagina yatip ta ince mesajlar yollamayi birakin.Sevimsiz duruyor cünkü!
Hepimiz biliyoruz ki Fatih Terim'in takıntılığı olduğu oyuncular var. Bunllardan biri de Egemen. Egemen, Bursaspor'da oynarken inanın Ts'de oynadığı maçlardan daha iyilerini çıkarıyordu. Ancak göz önünde değildi(Ts'ye gitmesinin bir nedeni de bence bu). Terim'in, Egemen'i Milli Takıma almamasının sebebi de kendi açıklamasıyla "topu oyuna sokamaması" imiş. (EURO 08 den önce böyle söylemişti. Ve biz şampiyonada stoper sıkıntısı çekiyorduk.)
Beşiktaş'ın yediği bütün gollerde sahadaymış hep Gökhan zan.Diyecek başka bişey yok bu konuda.
Kazım kadroya alınmayabilrid ama bu adam iyi motive edilince maçı tek başına alabilecek kadar yetenekli.Bunun örnekleri var.E zaten Fatih Terim'in yapabilidği tek şeyde motivasyon.
Uğur'un alınma sebebi ise takımda sol ayaklı oyuncu olmamasındandır.Ayrıca baskı kurmamız gerekirse iyi ortalarıyla gol oluşumuna zemin hazırlar.
Batuhan ise adam Beşiktaş A takımında diye okulda havasından geçilmiyomuş.Bide Milli takımda oynarsa biraz kaba bir deyimle kakasını balta kesmez:D:D(Yanlış anlaşılmasın bizim ailede sık kullanılan bir deyimdir bunu yazarken herhangi bir art niyetim yok...)
Sabri olayı ise en anlaşılmaz olay kanımca.Adam nerden baksan 1 aydır sakat ve milli takıma çağırılıyor...garip...Emre'nin yerine Selçuk inan alınabilirdi.
Kim atlamış? :)
Aydın mı Arda mı karar ver?
Arda iyi değil demedim, kanat değil dedim.
O kadar fanatiksiniz ki ismini görünce kötü demişim gibi atlıyorsunuz.
---
Uğur ve Kazım mı sorun?
Şaka mı bu?
Esas savunma yapmayan Deivid, Kazım değil.
Uğur'dan da sürekli çizgiden orta yapması beklendiği için geri dönemiyor, kimsede öyle ciğer yok..
Hadi görmüyorsunuz, spikerler bağırıyor Kaızm geriye geliyor, savunma yapıyor, şu yapmıyordu diye.
Bas bas bağırıyor adamlar.Kazım 1 maç iyi, 1 maç idare eder, en büyük sorunu bu.
Sabri'nin suçunu Kazım'a at ne kadar kolay.
Sabri dünyanın hatasını yaptı, gol bile yediriyordu.
Servet'e gelinde bir dolu hata yaptı.
Savunun tabi Galatasaray'lı olunca :)
Fenerbahçe'li Servet kötü, Galatasaray'lı iyi.
1 senede 2 katı iyi oyuncu oldu Servet, ne seneymiş bir biz göremedik.
Evet sevmsiz oluyor, çünkü fanatikle fanatik gibi yazıyorum, gereksiz konuşmayı bırakıyorum, siz de bırakırsınız umarım..
FB deki Servet ile Bizdeki Servet'e aynı diyorsan seninle daha futbol tartışmam zaten ;)