Guiza beee..1-1
Printable View
Guiza beee..1-1
Güiza attı, beraberliği yakaladık.
Semih mükemmel bir asist ile Güiza'yı golle buluşturdu..
Semih oynasın yeter :cool:
Uğur Boral , 2-1..
Uğur Borallll..2-1
Çok garip bir gol.. Atamıyordu az kalsın:)
Ohh be 2-1 bitse yeter.
Taner gülleri'nin oyundan çıkarılması hata..Fenerbahçe maçı alacaktır..
Deniz oyuna girdi. Fenerbahçe skoru korumak için savunma yapacak anlaşılan. :)
ilk golde faul var gibi ...
3. gol de gelir muhtemelen 3-1 alır Fener. Burdan ceviremez Kocaeli kacırdılar treni.
Semit Sakatlandı..:(
2-2 oldu nestrovic
Kocaeli'nin ligin en zayıf takımı olduğu bir kez daha tescillenmiş olacak.O harika taraftarlarına yazık valla.Fenerbahçe ise sadece günü kurtarmış oluyor bana göre...
Ben bunları yazarken 2-2 olmuş ama yine de Fenerbahçe 3ü atar.Kocaeli defansı ligin kalite bakımından çok çok altında...
GOL - Jestrovic (KOCAELİSPOR)
Son dakikada Semih, 3-2.
Son saniye golü geldi.. Değişiklik olmasa maça ekstra 30 saniye eklenmeyecekti.. Kendini yaktı yılmaz vural
Şansa bak ya... Son saniyede gelen golle fener 3 puanı aldı...
Helal olsun,ne diyelim...
Hakem cok güzel yönetti maci ...
Fenerliler aldanmasin bu galibiyete,Arsenal macinda hersey aciga cikacak ...
Kocaeli bir mucize olmazsa bu ligden düşer.Fenerbahçe için bu şansa galibiyet hiçbirşey ifade etmiyor bana göre.Arsenal maçında akla kara belli olcak...
Kocaelispor yata yata maç kazanacağını sandı. Küçük takım olduklarını kanıtladılar son dakikalarda bile çirkeflik yapıp kendilerini yerlere attılar. Maçı soğutmaya çalıştılar. Hakem'e helal olsun kuralları çok iyi uyguladı maç uzatmadayken durunca o kayıp olan süreyi ekledi ve Fenerbahçe hak ettiği üç puanı aldı. Yılmaz Vural bir puana seviniyordu oyuncu değiştirirken böyle yenmek daha güzel oldu zevki çıktı. :D
Şu bir gerçek Fenerbahçe çok kötü oynadı. Usta ayakları Semih ve Güiza ile maçı kazandı. Gürhan'ı beğendim, gelecekte çok yararlı bir futbolcu olacak. Gerisi bildik. Defans berbat... Carlos'un ismini duymadım. Uğur Boral inişli çıkışlı oyununa devam ediyor.
O zaman seninde başın göğe erer umarım:)
Yorumlara bak aman ne güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz diyen falan diyen mi oldu acaba..
geçen sene hatırlamadığım bir maçta
maç ekstradan 55 saniye uzamış ve gol yemiştik. Bugünde aynısı oldu.
Bekara kadın boşamak kolay derler.. garip bir duygu.
Akla kara çoktan belli zaten bunu bizde gördük.. Yani herhangi bi arayışımız yok bizim? Şahsen Arsenal maçından tek beklentim bizi rezil etmeyecek düzeyde olsun sonuç yeter..
Sakin Beyler!
Yılmaz Vural üçüncü golü yedikten sonra süperdi. Elinden gelse bütün oyuncuları dövecekti. :D
Bu galibiyet bize moral getirecektir. Kötü oynayarak ilk kez kazandık. :)