Diogo gelmiş ama durumu mac saatinde belli olacakmış. Ntvspor'a baglanan Yunan muhabir söylemiş.
Printable View
Diogo gelmiş ama durumu mac saatinde belli olacakmış. Ntvspor'a baglanan Yunan muhabir söylemiş.
Galatasaray Trabzonspor'un 3 gibi farklı yendikten sonra moralleri baya düzeldi.hem taktikte uydu.Galatasaray kesin kazanır
......................Quote:
Büyük Galatasaray Taraftarı,
Tribünümüzün geleneksel hale getirdiği koreografi ve görsel şov işinin bir başka halkası daha
Olympiakos maçında Alpaslan DİKMEN Tribünü’nde (Eski Açık) hayat bulacak.
Daha önceleri hep beraber yapmış olduğumuz bu koreografilerin altından elele vererek alnımızın akıyla çıktığımızı biliyorsunuz.
Bu nedenle tribüne girecek arkadaşlarımız; lütfen sizlere dağıtılacak koreografi materyallerini yerinizi değiştirmeden koreografi açılış anına kadar muhafaza edin, ve duyarlı bir taraftar olarak etrafınızdaki insanları uyarın. Size yol gösterecek görevli arkadaşlarımızın anons ve talimatlarına uyun.
Koreografilerin nasıl yapıldığını tüm Türkiye sınırlarına bazıları eksik anlasalar da öğrettik, Şimdi sıra bütün Avrupa'da.
ultrAslan olarak bugüne kadar yaptığımız her koreografide başarı çıtamızı ve bu alandaki önderliğimizi sürekli üst noktada tuttuk. Bir başkası için hep beraber olalım.
Saygılarımızla.
ultrAslan Koreografi Ekibi
Galletti,Belluschi,Leto üçlüsüne dikkat edilirse Galatasaray kazanır...
Koreografi'yi şimdiden merak ettim.
Hadi hayırlısı ben sahaya doğru gidiyorum ( yol uzun :D ) Bakalım kazandığım bilet hangi tribünün Eski açıkmı yoksa Yeni açık mı ? :D
Hadi dökelim yunanlıları denize.. :p
http://www.rerererarara.net
Animasyonu izlemelisiniz, maç öncesi çok iyi oluyor. Futbolculara da izletmek lazım aslında... :p
Çok iyi isimleri var Olimpiakosun ama GS maçı alacak güçte
bence gs zorlansa da alacak bu macı.. belluschı yı ızlemek ıstıyorum delı topcu =)
2 bira, patates kızartması, futbol, çanakkale'de boğaz manzarası... Skor önemli değil futbol budur :D
Beyler Dzımart hariç başka kanallar veriyor mu bunu? Yahu bu kadar ambargo olmaz, her dk küfür yiyor doğan grubu, başka birşey değil.
Galatasaray, geride kalan 211 Avrupa Kupası maçında 77 galibiyet ve 81 yenilgi alırken, 53 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Galatasaray'dan güzel bir galibiyet bekliyorum. Rakip Yunan takımıda olunca daha keyifli olacak. :)
Haydi Galatasaray'ımız dağıt şu Yunan'ları.
Ya orayı geç, Gs tv,radyospor, bunlarda çok rahat bulursun da, hiç mi kanal yok ya..
Galatasaray'ın bu akşam son sezonlarda gördüğümüz Avrupa'daki acemi kimliğinden sıyrılacağını düşünüyorum.Bu akşam Galatasaray o bildiğimiz şekilde oynayacak ve taraftarına güzel bir galibiyet keyfi yaşatacaktır diye bekliyorum.Aksi olur.Son senelerde o Avrupa'daki maçlarda görmeye alıştığımız o kötü oyun olduğu takdirde rakip Olympiakos'ta tehlikeli isimler var.Affetmezler..
Sert oynuyor Yunan temsilcisi..
Yunan takımında dikkatimi çekti. Bir oyuncunun soyadı patsaoglou. Yani Türkçesi; paşaoğlu...
2 Sarı kart gördü şimdiye kadar Olympiakos...
Bizde baskıyı kurduk ilk 15 dakikada... Aman böyle zamanlarda kontralara dikkat..
Derken Lincoln sarı kart.
Karşılaşma sert başladı. Şu ana kadar üç sarı kart mücadelede...
Gooooooooooooooooooolllll !!! Harry Kewellll !!!!
Lincoln köşe vuruşunu kullandı ön direkte Kewell harika yükseldi ve topu kafa ile arka direğe vurdu top ağlarla buluştu.. Galatasarayımız bu golle 1-0 öne geçti..
Ohh bee geldi gol. Farka gidecez inşallah. :)
Kazanılan köşe vuruşunda Lincoln köşe vuruşunu. Ön direğe doğru kesilen topa çok iyi yükseldi Kewell. Kafa vuruşunda 1-0 öne geçtik..
İşte bu be. Since 1453 ;)
Patsatzoglou Lincoln'e sert bir müdahale yaptı arkadan. Sarı kartı var..
Lincoln'ün 2. pozisyonu oldu bu. İnşallah 3. de yazacak golü :)