GooollYoula..
Printable View
GooollYoula..
O ne goldü öyle... Youla adete tek başına gol attı. Tek topla gole gitti Es Es, son haftalarda baya formdaydı. Taraftarın desteği ile puan alacaklar.
Gooooooll!! Youla attı Eskişehirspor sahasında 1-0 öne geçti..
Yürü be eskişehir bu hafta fenerin haftası olacak herhalde
Burdan da bi beraberlik bekliyorum..
Galatasaray çevirir gibime geliyor.
Gooooooooooooolllll !!! Ayhaaannnn Akmaaannn !! Şimdi durum 1-1 !
Eskşehir kaçırdıklarını arayacak gibime geliyo..
İyi bari, 1-1 yaptık skoru Ayhan'la. Devamı da Baros'tan inşallah ;)
İlk yarı bitti.
22 dakika eskişehir, 22 dakika galatasaray iyi oynadı :)
Baroooossss !
yalnız bariz bir biçimde elle kontrol var orada hakem kötü atlamış bu pozisyonu. Hadi orta hakemi geçtim, yan hakem ne yapıyor.
Elle gol atip maci kazanmaktansa,yenilmeyi tercih ederim.Ne olursa olsun,hak yemek hic hos degil,rakip takim bosuna oynuyormus gibi oluyo.
Keske hakem pozisyonu görseydi de golü vermeseydi ...
Yan hakem çok geride kalmış ve açı çok kötüydü ama bunlar mazeret sayılmaz o pozisyonda haksız bir hamle ile topu önüne düşürmesi hoş değildi. Baros bu eline koluna biraz daha hakim olmalı.
2-2 oldu. Sanırım bu seferde biz ofsayttan gol yedik. :) Yardımcı hakem bayrağı kaldırdı ama Fırat Aydınus golü verdi.
Gol oldu 2-2 .. Murat Önür...
Bjk konusunda da belirtmistim,hataya hatayla karsilik vermek bizim gelenegimizdir diye...
Hakem hatayi hatayla telafi etti ne yazikki ...
Tebrik ediyorum hakemi. Utanmadan bir de 4 tane sarı kart verdi orada. Haftanın en kötü yönetimi Fırat Aydınus'tan...
yardımcı hakem kaldırmasaydı bayrağı sorun yoktu. Ofsaytta olsa hakem golü verdikten sonra olayı bu kadar abartmaya gerek yoktu bana kalırsa, boşu boşuna 5 sarı kart. Gereksiz bir itirazdı. Az öncede Eskişehir'in hakkı yenmişti.
5 Kart birden bea
Tv başından gözlemlediğim kadarıyla topun Ümit Karan'ın ayağına çarptığını görüyorum gol pozisyonunda.Yine de maratonda bir kere daha seyretmem lazım gol pozisyonunu kesin yorum yapmak için.
Yalnız pozisyon ofsayt değil.ümit'e çarpmış:)
Golü Ümit Karan kendi kalesine atmış, hakem yardımcıya güvenmemekle doğru olanı yapmış.
Ümit top kendisine çarpmasına rağmen neden o kadar itiraz etti onu da anlamadım?
Ümit sonradan heralde arkasındaki oyuncuya çarptı zannetti.Ya da yan hakem bayrağı kaldırdı gol değil diye itiraz etmiştir.
Ah be Ümit, bu sezon daha golün yok. At artık bi tane ya ....
Hayir ofsaytti.Hepsi aktif ofsayt durumundaydilar,kalecinin görüs alani icersindeydiler.Youla´nin pozisyonuna dikkat.Ofsayt net.
Top ümite çarpıyor orada ofsayt yok, aferin aydınusa yan hakeme güvenmemiş iyiki
Top neredeyse ceza sahası çizgisinden geliyor, kalecinin önü açık, aktif ofsayt öyle olmaz.
Galatasaray'da kart görmeyen oyuncu kaldı mı acaba?:p
Baros da kart gördü, hakemin maaşallahı var.