:) yanlış anlama bende seni kırmak istememiştim. Görünce öyle yazayım dedim dostum. Kusura bakma.
Printable View
Aygün bu maç için dedim. Genelde tabii ki zevk almak önemli ama; bugün oyun ne olursa olsun Fenerbahçe kazansın. Çünkü; futbolumuz ile değil skorumuz ile turu geçeceğiz.
Maldonado eğer iyi form döneminde ise sadece bir yararı olur. Önde olduğumuz maçta son dakikalarda oyuna alır skoru korumanıza sebeb verir ama; bir maç kazanmak için Maldonado oynatılmaz. Ama kazanmak için hata yapmak, basit oynamakdan her zaman daha iyidir.
Peki neden Maldonado güney amerikada senelerce 1 numaralı ön liberolardan biri olarak gösterildi. Birde bunu açıklayın bakalım.
Maçı Ans Tv veriyor. Umarım zevkli bir maç olur. Kendi sahamız diye hafife almamak lazım, motivasyon önemli takım adına.
arkadaşlar fenerbahce maçını fb tv veriyor mu?veriyorsa uyduda şifre girer mi?
Ans Tv veriyor. FB TV vermiyor, sadece radyo anlatımı yapıyor.
Maça az bir süre kaldı.Ya tamam,ya devam maçı.Fenerbahçemize güvenimiz sonsuz.Kazanalım,UEFA Kupası için avantaj yakalayalım.
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda, bu akşam saat 21.45'te başlayacak maçta, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda FC Porto ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin on biri şu şekildedir: Volkan Demirel, Roberto Carlos, Edu, Emre, Alex, Güiza, Josico, Uğur Boral, Yasin, Gökhan, Deivid.
fenerbahce.org
Ans'nin Frekansını verebilecek biri var mı ?
ANS TV nin yeni parametreleri Turksat 2A) - 42° E Frequency: 11.097 MHz Polarization: Horizontal FEC: 7/8 Symbol Rate: 2.400 Mb.
Abi zaten Turksatta var. Ans Group diye. Görürsün eğer uydu alıcında tarattıysan turksatı.
Star vermiyor mu Fenerbahçe maçını ?
D Zıbart'ın yoksa sanırım Star'da olması bir anlam ifade etmiyor.
star tv veriyor maçı...
İlk 11 de Yasin ile baslamış Aragones. Önder tercihi daha iyi olurdu bence . Sakatlığı yada bir cezası mı var Önder'in ?
Önder, sakattı. Sanırım bu yüzden ilk onbirde kullanmak istemedi. Ama; Önder sakat olsa bile Yasin'den daha iyi oynayacaktır. Zaten Yasin ne zaman forma giyse Volkan kırmızı kart görüyor ve Yasin kaleye geçiyor...
Sakatlıktan yeni çıktığı için oynatmamış OLabilir...
Maldonado oynamıyor... Bu çok güzel bir gelişme. =)Quote:
Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Deivid, Josico, Emre,Uğur, Alex, Guiza
Kadromuz çıkabilecek en iyi kadrolardan biri. Yasin yerine Önder olabilirdi.
Skor ne olursa olsun, göze hoş gelen bir oyun oynayalım.
Skor tahminim 2-1 kazanıcaz...
Güiza, için artık son maç. Bu maçta eğer gerekli performans gösteremesse Beşiktaş maçı ile birlikte formayı Semih'e bırakacak. Umarım bunun farkına bu maçda varır. Gollerini sıralar. Etkili oyun oynar.
Emre artık bir kaç maçtır üst üste forma giyiyor. Umarım ısınmıştır. Bu maçta etkili oyununu gösterir.
Beyler ANS TV de şifre koydu sanırım. NE yapmamız lazım?
Mükemmel Paslaşmalar..Nasıl kaçtı o?
Lisandro Lopez..0-1
Volkan ve Yasin iş birliği ve gol geldi.
Fenerbahçe ilk golü yerse diye konuşuyorduk.
Yine ilk golü ya yerse diye konuşuyorduk okulda.
Korktuğumuz başımıza geldi.
veee
Her zaman ilk gölü yiyip, öne geçmeye çalışan İlkyerbahçe için:
BİR ALKIŞ İSTİYORUZ!!!
2 oldu Lissandro. Tactan gol attı adamlar.
Porto hataları affetmeyen bir takım,Fenerbahçe'de bunun kurbanı oldu 0-2..
3 geliyordu aşırtma vuruşları direkten döndü.Fenerbahçeli oyuncularda o kazanma azmi ve hırsını göremiyorum.İşleri çok zor.Bu skorda bile baskı yapan takım Porto.
Volkan - Yasin - Emre berbat oynuyorlar. Josico'nun da ortasahada ne yaptıgı belli degil. 2-0 önde olmasına ragmen Porto gol için yükleniyor.