Goiko Kacar bize çok ters gelebilecek nitelikte bir oyuncu. Bence onu etkisiz hâle getirebilirsek iyi bir netice alırız.
Printable View
Goiko Kacar bize çok ters gelebilecek nitelikte bir oyuncu. Bence onu etkisiz hâle getirebilirsek iyi bir netice alırız.
Takımımız Benfica Maçındaki Gibi Kendisi Futbolunu Oynayıp Rakibe Oynatmazsa İyi Bir Galibiyet Alır Ve Metalist Kharkiv Maçının Kötü Anısını Siler
Bence iki takım arasında kalite farkı yok ama Hertha Berlin son dönemde inanılmaz formda.Galatasaray'ın oyunnuda ise Benfica maçından sonra bir düşüş yaşandı.Son dönem farkına göre Berlin önde gözüküyor.Galatasaray'ın Almanya'da oynaması ciddi bir avantaj bu Galatasaray'ın bir artısı.Ayrıca Alman takımları bize çok ters gelmiyor.Mesela bir İngiliz takımları gibi sürekli ters gelen takımlar değil bu da avantaj olabilir.Ama Hertha Berlin'in gerçekten de iyi futbolcuları var.Voronin olsun,Kacar olsun,Rafael olsun çok kaliteli oyuncular ve takım olarak takım oyununu da çok iyi yansıtıyorlar.Gönlüm Galatasaray'dan yana ama işimiz gerçekten zor.Skor tahminimi üzülerek söylüyorum Hertha Berlin 2-0 Galatasaray(İnşallah yanılırım)
bencede Galatasarayımız ıcın zor mac olcak kondısyonu ıyı olan alır macı sonlarda oyundan dusen kım olursa kaybeder
bu maci alacagimizi dusunuyorum. Stadin 5te 4u Turk taraftarlarimizla dolu olacagi icin bu takima ekstra bir motivasyon olacaktir. Eger kendi oyunumuzu oynarsa bu maci aliriz. Basarilar ASLANLAR
Galatasaray :
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Hakan Balta
Mehmet Topal
Barış
Kewell
Arda
Lincoln
Baros
Bu maç öncelikle kolay bir maç olmayacak.Bunu kestirmek açıkcası çok zor değil;fakat sonucun ne olacağını kestirmek gerçekten zor.Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'da son zamanların aksine daha iyi oynadığını biliyoruz.Ligde ise düzenli bir grafikleri olduğu söylenemez.Ayrıca ligde deplasmanda zorlandıklarını biliyoruz.Her ne kadar bu maçın Almanya'da olması deplasman olmasını bir nebze azaltsada deplasmanda olması maçın dezavantaj.Ondan sonra grupta 2 puan toplamış olmasına rağmen rakip bu sezon ligde iyi oynuyor.Şu an 3.ler.Orta sahalarında etkili isimleri varmış.Forvet elemanlarını ise bir çoğumuz zaten tanıyor.Vel hasılı kelam bu maç zor bir maç olacak 2 taraf adınada.Her türlü sonuç çıkabilir..
Berlin olimpiyat sarı-kırmızı. Allah yardımcımız olsun...
Sabri gözünü seveyim sen şut çekme.
Almanyadaki Fb ve Gs maçlarını çok seviyorum tribünler açısından. Bu arada barış çok enerjik. O olmasa adamlar orta sahayı rahat geçer gibi. Gs daha iyi şu ana kadar.
Allah nazarlardan saklasın mükemmele yakın oynadık.Lincoln ün pozisyonunda temas varsa nasıl sarı kart yiyor ?
Takımda güzel oyun söz konusu, ama her alan kaleye vuruyor, o yüzden atak bulmakta zorlanıyoruz. Ama oyun umut verici. İçimde de bir his var, bence bu maçı alacağız...
Sabri'nin şutları bir acayip;) Lincoln'e kaptanlık yaramış gözüküyor :) Arda etkili olamadı pek ama çabalıyor. Kewell da çabalıyor.Barış yine iyi oynuyor Mehmet TOpal biraz korkar oynuyor Baros'ta sonlarda açıldı.. GEnel olarak iyiyiz ayrıca Lincoln'ün faulü bence fauldü çünkü ayağını kaldırmasa(hakeme göre kendini atmasa) bacağı kopacaktı :)
İlk yarının özeti: Kurtuldular... Lincoln'ün pozisyonu bana göre penaltıydı. Sol ayagına küçük de olsa müdahele vardı. Lincoln 2 kez müthiş şut yolladı; özellikle 2. müthişti. Bir cok pozisyonumuz var yararlanamadık. Umarım 2. yarı gol veya golleri buluruz. Barış, Servet, Hakan, Lincoln, Baros ilk yarıda göze batan isimlerdi. Mükemmeldiler bence...
Haydi Aslanlar alalım şu macı.
penaltı değil faul;)
penaltı değild çünkü müdahale yok serbest gelmiş ancak son anda değmemiş lincoln'de top açılınca kendini yere attı
Baros'u öldürmezlerse herhalde iyi sonuç alacağımızı temenni ettiğim maçtır.
Lincoln'e müdehale olduğunu düşünmüyorum. Yavaşlatılmış bir gösterimde göremedik bir türlü. Sarı kart bence doğru. Gs maçı bir şekilde kazanacaktır. Berlin 3 pas arka arkaya yapamadı daha. Kazanırlarsa zaten ayıp olur.
Şimdi önden gösterdiler.Sol ayağına cidden müdahale var.
Müdahele kesinlikle var daha şimdi gösterdi pozisyonu. Pozisyonun içeride yada dışarıda oldugu tartışılır sadece. Foulu yapana da sarı gerekirdi.
Müdahale gelmeden ayağını sürtüp kendini yere atmış gibi geldi bana. Bende sık sık yapardım bunu pozisyonumu kaybettiğimde. Tekrarı sizin dediğiniz gibiyse faul. Ama düşüş biçimi ofsayt. Yani ayağına tekme yiyen adam öyle düşmez.
Penaltıda olsa sonunda geldi gol. Baros iyi penaltı atıyor. Topa gelişinden belli. :)
Bu arada ASY'dekinden daha fazla Galatasaray taraftarı var. :D
Galatasaray,son dakikada nasıl maçı kurtardı merak ettim. :) Herta son dakikalarda az kalsın atacaktı. =)
Tebrikler Galatasaray, artık lider olur. :)
Arkadaşlar adamlar çok haksız yenildi bence. Penaltıları verilmedi.
İşte bu kadar. Harikasınız cocuklar. Yazacak birsey bulamıyorum. Mantklı yorum yapabilecegimi de sanmıyorum!
Sadece sunu söyleyeyim: Metalciler haftaya Benficayı deplasmanda yenemezlerse lideriz. Beraberlik de yetmiyor. Metal 7 puan ; Biz 9 ...
Helal olsun cocuklar! Helal olsun!
Yıllardır bizimkiler verilmiyordu salla birazda onlar çeksin ;;)
Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?
Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...
Son sözüm Helal Olsun Aslanara ama Özelikle Barış 'a yorulmak bilmedi bastı her tarafa aslanım benim be Milli TAkım büyük bir savaşçıyı kaybetti..