Aragones'in aklının Kiev'de olduğunun kanıtıdır Gökhan - Önder değişikliği
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Top 30 cm içerde kör müsün be hocam olmaz ki bu kadar.
Printable View
Aragones'in aklının Kiev'de olduğunun kanıtıdır Gökhan - Önder değişikliği
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Top 30 cm içerde kör müsün be hocam olmaz ki bu kadar.
Açık gol..Bu kadar da olmaz..
yok artık adam resmen golü vermedi..
Hakkaten ayıp ne 30'u tam 1 metre içerde.
Yazıklar olsun..
Umarım Denizli gol falan atmazda bi hakem krizi daha olmaz.
Eğer bu maç 1-1 biterse kim verecek bunun hesabını? Kör hakemler mi? Yahu tam çizgide olmaya ne gerek var.. Topun üst direğe geri geliş açısından anlar insan onu yahu.. rezalet.. rezalet kere rezalet:)
Kendimden utandım bırakın hakemi. Hani olurda 1-1 bitmesin bu maç..
1-0 Kazandık..Deplasmanda 2.Galibiyetimizi aldık..
Bu sene hakemlerimize çizgiyi geçti mi geçmedi mi olayına takılmayın,golü vermeyin olsun bitsin diye talimat verilmiş heralde...
Posizyonu görmedim ama bu kadar kişi açık gol diyorsa goldür :p
Dikkat ettiniz mi bu sene her maçta böyle bir posizyon oluyor.Önceden hiç olmuyordu ya :)
Ahmet çakar gibi bi hakemimizde yok ondan göremiyorlar :p
Buz gibi gol verilmedi:DLugano ne zaman sarı kart görecek merak ediyorum daha ne yapması lazım adamın...Biri çıksın söylesin hakeme futbolda avantaj kuralının olduğunu bi kaç pozisyonumuzu kesti...
Ortasaha iyi oynuyor, defans iyi oynuyor. İyi paslaşıyoruz ama; bir türlü pozisyon bulamıyoruz. Sorun açık umarım artık devre arasıdna görürler ve ofans gücü yüksek oyuncular alıp takıma takviyede bulunurlar. Daum'dan beri bu taktik ile oynuyoruz o zamanlarda ofansımız güçlü olduğu için pozisyon buluyorduk bu yıl defansif olarak güçlüyüz pozisyon bulamıyoruz.
Deivid'in verilmeyen golün hesabını artık birisi versin? Ya gol yeseydik bunun hesabını kim verecekti?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En yakın arkadaşlarını Kiev'e göndermiş antremanlarını bile izliyorlarmış... Aragones Kiev maçında aklında olduğu maçtan önce kesindi. Uğur'u getirmeyeşinden belliydi...
Carlos son dakika da top sektirerek gecti orta sahayi.Terbiyesizlik hat safhada,bu Brezilyalilar isi cok abartiyorlar,resmen ayip yaptiklari.
Cikip derler simdi,"Porto macinda neredeydin Carlos?" diye ...
Sadece Uğur değil Batuhan;
Deivid , Emre , Önder değişikliği fakat gelde arkadaşlara anlat:)
Hakem için diyecek bişey yok artık!
http://img132.imageshack.us/img132/7245/83295599cs4.jpg
Görmeyenler için...
Hakemler bu yıl inanılmaz kötü, bariz golü vermediler, akıl alır gibi değil. Haftanın golü olacaktı belki de o gol verilse, inanılmaz bir goldü ama hakem maalesef vermedi.
Gol değil :D topun tamamının ağlara değmesi gerek :p
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1205215025.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Denizli kalecisi Lig TV'de bu pozisyona gol dedi. Diyecek söz yok...
Teşekkürler Emre Belözoğlu. Hani tereddüt edilebilecek bir durumda olsa top tamam hakem göremeyebilir diyeceğim de; bunu görmeyen hakeme de gözlüksüz ehliyet bile verilmemesi gerekir.
Yan Hakemler ne işe yarıyorlar acaba .Ama suç deivid de olabilir o kadar hızlı vurursan hakemlerde göremez topu yavaş vuracaksın :D
Maçtan konulan görüntü de yardımcı hakemin topun hizasında olması gerekirken, neredeyse (resme göre) 15 metre arkasında. Nal topluyor Türk hakemliği..
Deivid'in bir kaleyi yıkmadığı kalmış. :p
Josico-Selçuk-Vederson ve Kazım'ın etkisiz oyunu hatta Alex'in de etkisiz oyunu olunca ilk yarı boş geçti. Hiç oynanmasa daha iyi olurdu.:p
2. devreye daha önde basarak başladık, değişiklikler gelmeden önce de gol için saldırmaya başlamıştı takım. Değişiklikler de yerindeydi, Kazım'ı da alabilirdi Vederson yerine. Emre'nin güzel golü ona moral olacaktır, hala Emre'nin hazır olmadığını düşünüyorum ama hazır olması için de üst üste maçlarda oynamalı. Bugün 3 puanı kazandırdı, morali de artmıştır.
Güiza'nın sarı kart gördüğü pozisyonu ofsayt diye kestin ki ofsaytla alakası yoktu ama o golü vermiyorsan hiç hakemlik yapmayın. 4 tane hakem de göremediyse bu pozisyonu artık diyecek başka laf yok. Şu fazla efor sarfedilmeyen maçı 3-0 gibi net bir skorla bile kazanabilirdik.
Ali Koç'un açıklamaları beni memnun etti. Oynanan oyun kötü, farkındayız ama kazanmak güzel. Gerekli bölgelere takviyeler yapılacak dedi. Şova yönelik transferler değil direk katkı sağlayacak 2-3 oyuncu almak yeterlidir.
Sevindiğim bir diğer nokta, sezon başında oyuna giren oyuncuları düşünüyorum ve bugün maçı çevirmek için oyuna Emre ve Deivid'i sokabiliyorsun. Sezon başındaki kadro sıkıntısı bir nebze giderildi. Kalan 2 maçtan da 6 puan alma ihtimali çok yüksek, Kiev maçı da bir şekilde kazanılırsa bu rezil sezon başlangıcına rağmen devreye istenen yerde ulaşmış olacağız.
Serkan abi katılmıyorum , çünkü Selçuk özellikle çok yerinde müdaheleler yaptı , topu çabuk soktu oyuna.Josico için çok ısrar etmem.
Josico ile Maldonado yabancı sınırlaması olmasa bile hatta deseler maaş vermeyin gene takıma alıp koymam...
Etkisizlerdi yazdım zaten, bana Denizlispor karşısında savunma yapacak takım lazım değil, Selçuk ve Emre ile başlasa daha iyi olurdu. Josico ile Selçuk yan yana olunca, kanatlar çalışmayınca, Alex de etkisiz olunca pozisyona girmek, pozisyonu geçtim Güiza'ya topu ulaştırmak bile çok zor oluyor. Yoksa bu takımda orta sahaya ilk koyacağım isim Selçuk'tur benimde. Bazı pozisyonlarda kendisini Alex gibi hissetmese ve basit oynasa, aklını kullansa çok daha iyi yerlerde olabilir.
Hakme o golü nasıl vermedi aklım ermedi ya :D