Originally Posted by
Baba Hamdi
Arjantinli yetenekler ya da Brezilyalı,genelde ucuz oluyor abisi.Bir de eğer takımımı bir iki sene götürsün diyorsan futbolunun sonbaharına yaklaşmış 30-34 yaş arası fakat takıma girdiği zaman takımı sürükleyecek oyuncular bonservisi elinde mevcut. bir de sorunlu ayrılan oyuncuları takımına kazandırıp ateşleyebilirsin takımı.Kallon ,Appiah gibi.Ya da eğer alt ligde yer alıyorsan ya da takımın mütevazi ise diğer büyük takımların gelecek vaadeden fakat oynatamadıkları oyuncuları bana kirala demeyi unutma. O zaman düşük bütçe ile takımına uygun transfer yapabiliyorsun.
Eğer takımın üst ligde ama sana para veremiyorsa (Gladbach gibi takımlarda oluyor,banka borcu olduğundan transfer parası vermeye yanaşmıyor bir süre) ,bu durumda da takımda istemediğin oyuncuları belirli fiyata satıp kendine transfer bütçesi ayarlıyorsun.
Ben bu arada Mantoba'dan sattıklarımla toplam 900 K civarı transfer ücretiyle beraber bir gelir elde ettim.650 K ile Ricchetti'yi aldım,75K ile Mascio'yu.Diğer üçü bedava.Artan para ilede bakınıyoruz :D:D:D Bir yedek kaleci bir de ortasaha oyuncusu genç yetenek geliyor bedavaya ama daha kadroya giriş işlemi tamamlanmadan belirtmek istemedim. Vitti transferinden ise vazgeçtim.Kulubü bir çok alıcı var diye 200 K'ya kadar çıkardı transferi.Malesef sokağa atacak param yok :D:D:D