Tokatsporu hafife almayın.. Bu sezon resmi maçlarda yenilgisi yok.. Ha bu maçta alacaklar bence ilk yenilgilerini ancak fark olmaz..
Printable View
Tokatsporu hafife almayın.. Bu sezon resmi maçlarda yenilgisi yok.. Ha bu maçta alacaklar bence ilk yenilgilerini ancak fark olmaz..
Maçı canlı olarak buradan takip edebilirsiniz,
http://canli.sporx.com/live2/20090111_tokatt_fbbb/
Tokat kar yağışlı.
Oyuncular ayakta zor duruyor.
Güzel bir arapas ve Kazım kalecinin yanından topu ağlara yolladı dk:9 1-0önde FENERBAHCE
Mustafa Ceviz müthiş vurdu topun gelişine direğin yanından dışarı çıktı.
Kar yağışı arttı bu maç 2. yarı zor oynanır dk 14
Sağ çaprazdan ceza alanına giren Kazım yaptığı düzgün vuruşla Mehmet'in solundan topu ağlarla buluşturdu..
Affedersiniz ama arkadaşlar hakemi istememe lüksune sahip degilsiniz , öyle birşey olur mu yahu :)
Kar iyice arttı sahada görüş sıfıra yakın olmaya başladı.
Tribünde Fenerbahce Kongre üyesi ve Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmazda var :) Oğlu Evren sahada bugün :)
Maçı izliorm dk dk veririm bilgileri :p
Mecnun Odyakmız'ın oglumu oynuyor Kanka ?
Bu maç ya ertelenecek yada +15 dk felan uzatma gelicek :D
Saha, TSL'de ki sahalara göre daha küçük. Normal ölçülerin aşağısında olması gerekiyor. Ben Televizyon'dan göremiyorum futbolcular birbirlerini nasıl görüyor merak ediyorum. Bu maç tatil oalcaktır.
İnanılmaz bir kar yağışı altında oynanıyor
Sahayı temizleyenler futbolcular kadar koştular. :n:
Saha çok kötü umarım bir sakatlık felan olmaz.
Gûiza çok güzel düşündü direğin üstünden dışarıya çıktı. Beşiktaşa attığı gol ggibi olacaktı
Orda yağıyo da burda neden yağmıyo onu anlamadım ben.. Tokatın ilçesindeyim.. burada hava güneşli
Guiza net bir pozisyonu kaçırdı..Yogun kar yagısı devam ediyor
Uğur zor olanı yaptı.
Uğurun pozisyonu Penaltı değilde ne ! yazık yaa cidden yazık. Dönen atakta gol yioduk az daha
Bir de Emre'nin cezasahası içinde düşürüldüğü pozisyon vardı.
Bu kadar kötü yönetim olmaz, şu maçta bari hatayı yaptırmayın. Boşuna istemiyoruz Selçuk Dereli'yi... Ne zaman görecek acaba...
Açıkça sahibiz. Bize düşman olan bir hakemi istemiyoruz. Ayrıca hala 3 farklı koldan mahkemeler sürüyor.
Maç çok soğuk geçiyor. Oyuncular birbirlerini görmekte sıkıntı yaşamaz ama çizgiler kayboluyor. Yoğun kar yağışı var. Kaçan bir kaç gol dışında önemli pozisyon yok iki taraf adına da. Fenerbahçe maça hakim olan takım. Ayrıca Uğur Boral'ın şutunu açıkça elle kesilmesine penaltı vermedi. Yani net bir penaltıdan olmuş olduk. Maç ikinci yarı belki ertelenebilir.
EreN'cim şu kendi kendinize komplo teorilerini bırakın , Futbolu yaşayalım
http://www.hizliresim.com/2009/1/11/4721.jpg
Şut anında el açık.. Olanı söylüyorum alican, bir tarafımdan uydurmuyorum. Al sana bal gibi penaltı. Top gitti gol olacağı yerde o ele çarptı yere sekti uzaklaştırıldı kalecimizle karşı karşıya pozisyona dönüştü.(::)
Alican,adam teori falan yapmıyor,Sadece mahkeme sürecinde ve takımlarına düşman olan Selçuk Dereli'yi istemiyor.Galatasaray'lı olarak ben kınıyorum böyle bir durumu.
Ciddende Uğur'un pozisyonu penaltı.
Ayrıca ben böyle sahalarda futbolu çok sakıncalı görüyorum ki eminim benim gibi düşünen çoktur. Sakatlık olmasa bari..
Tamam EreN'cim haklısın ;)
Selçuk Dereli'nin maçtan sonra alıcağı tepkiyi çok merak ediyorum.