Sana şeker kutusunda başarılar.
Bir de ssleri büyük koysan daha iyi olur.
Printable View
Sana şeker kutusunda başarılar.
Bir de ssleri büyük koysan daha iyi olur.
en buyuk secenegı sectım fakat bu oluyo baska bıseymı yapmam lazım
karıyerın kapanmasını ıstıyorum
geçmiş olsun, bir kariyer daha rahmetlik oldu. Neden kapansın istiyorsun?
Çünkü insanlardan başlıga gelen tepki yuzunden ılgı kaybına ugradı ve daha fazla devam ettirmenın manasının olmadıgını dusundum.yenı bır karıyer acıcam umarım yıne aynı seyler yasanmaz
bence boşuna verildi bu tepkiler. saçmaydılar da. senin kararın. umarım yeni kariyerin başarılı olur.
Bence ilgi gösterenler sadece başlk ile ilgiliydiler sadece takipçi değillerdi yani..
başlığa ilk tepkiyi ben dile getirmiştim , benden sonra tepki koyanlar da oıldu,savunanlar da... fakat şundan emin olabilirsinki başlığı açıp okuyanların % 90'ı kariyeri takip etmekten çok başlıga verilen tepkinin tartışmasına katılan kişilerdi :) yani sen daha kariyerine başlamadan ilgisizlikten yakınarak kapatmak istiyorsun.... Kariyeri açmanın amacı oyunda yaşadıgın olayları ve başarıları yansıtmaksa önce buna başlamalısın...sonra ilgisizlikten yakınabilirsin :) yani şimdi kapatmak komik olur ama yine de sen bilirsin... benim yazdıgım mesajla başlayan tepkiden dolayı kapatıyorsan da kendin bilirsin... yeni kariyer açarsan da başarılar dileriz...
Kariyerine sırf inat için devam etmelisin. Forumun kuralları belli, görevini yerine getirecek olan arkadadaşlar var ve kraldan çok kralcıya gerek yok. Rahatsız olan takip etmez, insanında hevesi kursağında bırakılmaz. Dine yada ibadete herhangi bir küfür yoktur burda. Herkesin allahı bir. İslamı platforma çevirmeyelim arkadaşlar.
Onun yerine görsel açıdan daha hoş ve çoğu bilmeyen için " boca es mi religion, maradona es mi dios, la bombonera es mi iglesia " sozunu kullanabilirsin . Resmen yazan yazı budur . Ve bence güzel başlangıçta burda hepimiz futbolu yaşadığımızı sanıyoruz ama onlar kadar olamıyoruz . Bu stad devletten izinli ve hiç bir tepki çekmiyor . bizim burda tepki gostermemiz anlamsız . Az çok futbolu takip eden birine Boca ile ilgili bişi sorsan ilk Maradona sonra bu sözü söyler .
Bu yüzden başlık bence hoş . Transferler biraz kötü de olsa kapatmanı istemem şahsen sürekli takip ederim . Bir River Plate kariyeri varsa Boca'da olmalı şahsen senin ki kapanırsa ben açacağım bi tane :) Bu konu da bana ulaş eğer istemiyorsan ben açıcam ....
:) zaten kariyeri kapatmalısın diyen olmadı ki arkadaşa... dilediği başlıkla dilediği takımla dilediği kadar sezon ilerleyebilir.... zaten başlık hakkında da yöneticiler gerekli açıklamayı dile getirdi.. ayrıca kraldan çok kralcı falan da çıkmadı,herkes şahsi görüşünü dile getirerek eleştiri ya da başlığı savunma yoluna gitti. hepsi bu... abartmayalım lütfen...
Bu sözü sen söylemedin ki, neden bu kadar tepki verdiler anlamadım. Stadın duvarında yazan sözü başlık yaptın diyeyse o tepki, arkadaşların niyeti başka o zaman. Bence kariyerini bu kadar eften püften bi olay için kapatmana değmez, devam et devam...