eric gerets:ben bu kadar çok yabancı madde atıldığını görmedim.ayrıca belçikada bu kadar per şişe yok:D:D:D
Printable View
eric gerets:ben bu kadar çok yabancı madde atıldığını görmedim.ayrıca belçikada bu kadar per şişe yok:D:D:D
işte forumumuzdaki en büyük sorun bu.her olayı direkt savaşa dönüştürüyoruz resmen sen şunu yaptın ben bunu yaptım.forumda ceza alıpta başka bir isimle foruma kaydolup nasılsa tanıyan yok deyip ortalığı karıştıran arkadaşlarda lütfen daha dikkatli olup ortalığı germesinler.Quote:
Originally Posted by ermoon34
GS'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Sarı-kırmızılı takım, 1 maç seyircisiz oynama cezasını, yarın 19. hafta erteleme maçı olan Ankaragücü karşılaşmasında çekecek.
Fenerbahçeli Tuncay'a da yaptırdığı tezahürat nedeniyle ihtar verildi.
ALINTIDIR
Gereken ceza verilmiş. Bence iyi olmuş en azından şimdi tartışma olmayacak kimsenin hakkı yenilmemiş olacak.
satılan biletler ne olacak peki...bi bilgisi olan var mı...
Bu yabancı madde atanların cimbomlu olduğunu sanmıyorum 100 de 100 fener adam tutmustur
Muhtemelen diğer maça o biletle girilenebilecek..Quote:
Originally Posted by nart_susruko
resmi sitede yer alan bilgiye göre...ankaragücü maçı için bilet alan taraftarların fiyat farkını ödeyerek gençlerbirliği maçı bileti alabilcekleri belirtilmiş...Quote:
Originally Posted by ermoon34
tabii bileti geri de teslim edebilirlermiş...
Evet güzel en azından biletimiz yanmaz.. Ankaragücü maçıda seyiricisiz zevksiz geçecek :(Quote:
2 maç olur diye bekliyorduk ama vermemişler...
az vermişler hakkaden söle 5 maç filan verceklerdi ne hosuna giderdi bazılarının.
Hey allahım ya bizim taraftarda akıllanmaz mı ya milletin eline koz vere vere.
ister iade edilip parası alınacak ister aradaki fark verilip gbirligi macına gırılecekQuote:
:D :D olurmu kardeş sallandırmaları lazımdı taraftarı lig sonuna kadarda sahayı kapatmaları lazımdı :DQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
esasında gs haketıgı cezayı aldı ama soyle bı durum da var..dbakır maıcnda 3-4bin koltuk kırıldı ve en az 1000 tanesı sahaya atıldı,,sahaya seyırcı gırdı,,konyalı bı oyuncuya(zencı olan)fiili saldırı oldu,,ayrıca suyun yanında masum kalacagı bı suru madde sahaya atıldı--tas gıbı--ve buna karsılık ceza 3 mac oldu kı utanmadan bı de ıtıraz ettıler..bu karara bakarsak gs haketmedıgı bı ceza aldı..agucu macını oynamalaırda ıyı oldu..seyırcısız bı gencler macı daha zor olurdu..
sorun dbakırın 3 maç ceza alması değil, cezalarının 3. maçı fb ; ilk cezasız maçları gs maçı .. eminim ki içerdeki 5. maçları fb ile, 6. maçları gs ile olsa; 5 maç ceza alırdı diyarbakır..
ya bu kadar da komplocu olmayın..zaten dbakır seyırcısız daha ıyı oynuo bence..o zaman alex e de bılerek kart verdıler cezasını kolay macta ceksınde zor maclarda yer alsın dıe...
cık alex e bilerek kart vermediler ama alex bilerek kart gördü akıllılık etti :)Quote:
Originally Posted by gunners
bu arada dbakıra 2 mac daha ceza gelcekmıs,,boylece kalan maclarını da seyırcısız oynıcak..