Burda , Skibbe'ye niye laf atıyorsun ?
Printable View
Bulent hoca bunlari dediyse hakketen sacmalamis, bu aciklamalar Sivasa zarardan baska bisey olmaz. Kendisini Arsene Wenger ile kiyaslamasi zaten :) Arada kac yil tecrube farki var bi kere, Wenger dan iyi olduguna dusunuyosa ..
Bulent hoca sen medyayi birak, Wengeri birak, Kufur edenlere ... etmeyi birak, KENDI takimina konsantre ol
Kısmen haklı ama hızını alamayıp gazlandığı yerler de olmuş :D
Galatasaray'ı övmesi benim umrumda değil bu yazıda.
"Daha önce diğer Anadolu kulüplerinin çoğunun yanından bile geçemeyeceği bir yerde, zirvede uzun süre kalabilen ve iyi futbol oynayan bir takımın var. Sende işinde iyisin ki buralara kadar gelebilmiş bir ekip Sivasspor. Ancak ne gerek var Arsene Wenger veya diğerleriyle ilgili saçma sapan yorumlar yapmana ? Eğer kendine güveniyorsan zaten, Allah'ın izni ve şansınla sende oralara kadar yükselebilirsin. Karalamanın mantığı nedir ki yani ?"
Demek istiyorum kendisine.
Kimsenin Bülent Uygun'a laf attığı falan yok..Bir antrenörde veya futbolcuda en nefret ettiğim şey kendini öve öve bitirememesidir..Bülent Uygun da bu raddeye geldiğine göre bence Sivas'ın düşüş dönemi başlayacak.Ne alaka diyeceksiniz ama bunu göreceksiniz..Fazla büyük konuşmamak lazım bu camiada.
Bu konuda bir itirazım olacak , yönetici arkadaşlara;
Siteye girdigim anda bu başlk yazıyordu ve bende kullandım kendim üretmedim yani siz ise degiştirmeyi öngördünüz eğer bir daha başlık değiştirilecekse konu açmıyacagım ,
Ayrıca ; ''Barcelona'yı Bile Soladı'' başlıgı nasıl değiştirilmez anlamıs degilim.
Daha önce Hürriyet gazetesinden alınmış bir başlıkta değiştirilmişti ve daha niceleri. Başlık neden değiştirilir kısaca dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım.
Başlık İHA'dan alınmış ve sanırım Wenger'e meydan okudu gibi birşeydi başlık. Bir kere yazının içinde Wenger'e meydan okumanın zerresi yok. Sadece bir örnekleme yapılmış ki bence yanlış yapılmış. Başlığa gelince İHA'nın bir kaygısı vardır okunmak yönünde yada tıklanmak yönünde o yüzden yazı içerisinden çıkarılabilecek can alıcı bir cümle başlık yapılabilir, hiç alakası olmasa dahi. Bu onların sorunudur ve belki anlaşılabilir çünkü onların tiraj gibi bir kaygıları var. Burada aynı haberi aynı başlıkla vermek sorunlara yol açabileceğinden ve İHA gibi çarpıcı bir başlığa ihtiyaç duyulmadığından dolayı başlığı değiştirme hakkına sahiptir moderatör arkadaşlar.
Konu açıp açmamak sizin insiyatifinize kalmış birşey ne konu açın deme gibi bir yetkimiz var ne de açmayın. Sadece açılan konuları forum kuralları çerçevesinde değerlendirme, gerek görürse kapatma, başlığını değiştirme yada gma'ya yollama gibi yetkilerimiz var ve bunları en doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz.
Sivasspor Evinde Kral olabilirdi yada Sivasspor Evinde Kaybetmedi , bu başlıklar konulmalı sonucta bu konuda Wenger ile kıyaslıyor kendini ama başlık değiştiriliyor oradada Barcelona :)
Bakınız anlayamadığınız şu orada ortada somut birşeyler var en azından rakamlar, ancak buradaki durum tamamen farklı.
Neyse bu başlık mevzuu çok uzadı konu dağılmasın. Ayrıca bu mesaja cevap vermezseniz sevinirim konu ile ilgili birşeyler yazmak istiyorsanız buyrun yazın ancak konu dışı atılacak mesajlar silinecektir bilginize.
Ben cevap vereceğim çünkü başlığı ben değiştirdim. Ve bu değiştirme olayını da defalarca yaptım. 3-4 mesaj önce Emre açıklamış, gazeteler tiraj için ya da internet siteleri daha çok hit için bu tür çarpıcı başlıklar kullanıyorlar. Ama bizim böyle bir kaygımız yok, orada yazılanları okumadan sadece başlığa bakıp mesaj yazanların sayısı okuyup mesaj yazanlar kadar var, bu nedenle başlığı değiştirdim. Eğer yorum yapılacaksa bu konuyu okuyup yapılmalı, başlığa bakılıp değil.
Bu şekilde sadece başlığa bakıp uzun diye mesajı okumayacak kişiler olduğu sürece ben bu tür başlıkları değiştireceğim. Siz ister konu ekleyin ister eklemeyin, ben burenın düzenini sağlamakla yükümlüysem düzeni bozabilecek durumlarda da müdahale etme hakkına sahibim.
Hayır ben kendime yapılan has birşey sandım , pardon :)