Holosko girince öyle oldu ama.
Printable View
Holosko S.Özkan ile değişti ve aynı görevi üstlendi.Değişen bir şey olmadı taktikte...
Çok geride kaldı diye ben öyle sandım herhalde, değişiklikler olurken kaçırdım.
Dijehua'nın vasat bir santrafor olduğunu katılıyorum.Bitiriciliğinin ise gerçekten çok kötü olduğuna Antalya'daki kupa maçında bizzat canlı olarak şahit oldum.Topa iyi vuramıyor.Bir tek fiziği var.Onla etkili olmaya çalışıyor..
Birde Mustafa hocanın formsuz Serdar Özkan'da ısrar edip formayı alabilmek için elinden geleni yapan Bobo'yu yedek bırakması bir taraftar olarak beni çıldırtıyor.Kim bilir Bobo neler hissediyordur.Tamam Nobre ile başlıyorsun maça ama bari Bobo'yu son 15 dakikada alma..M.Denizli bu konuda sanki bizim hocamızmış gibi değilde ajanmış gibi hareket ediyor..Yinede o makamda o olduğu için saygı duymak zorundayız.Umarım bu hareketleri ile ne Bobo'yu kaybederiz nede Nobre'yi..
guzel bır galıbıyet aldık gercı bazı dakıkalarda yuregımız agzımıza gelmedı degıl hele rustunun son anlarda yaptıgı şaka kötüydü =) bu arada bu hafta sonuca etkı etmese de yıne hakem hataları vardı .. ornegın ıbrahım toramanın attıgı gol ofsayt falan degıldı vs vs ..
bu arada şemsi'ye katılmamak elde değil .. bobo gibi bir forvet neden kenarda oturturul anlamak gercekten cok guc bır yanda 100 macta 35 ı zar zor bulmus bır nobre dıger tarafta 100 macta 60 gol atmıs bır bobo bu kadar basıt hersey ...