Trabzon ikinci yarı da istediği gibi oynadı tebrik ederim net bir skorla rakibini yenmeyi başardı.
Printable View
Trabzon ikinci yarı da istediği gibi oynadı tebrik ederim net bir skorla rakibini yenmeyi başardı.
bu yıl şmpiyon olursak varya super bıse basaracaz yenı bı takım ılk yılında sampıyon
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yattara cıkarken uzuldu bızıde uzdu keske cıkarmasydı ya adam dıcek aldılar benı ıkıncı plana attılar dıye
Trabzon'u tebrik ederim.Gökhan Ünal gerçekten çok güzel bir gol atmış..
Öncelikle Fener ve Ankara deplasmanlarından gol yemeden 4 puan çıkarmak süper oldu. Maç her ne kadar 2-0 bitse de , Ankaraspor'un da öyle kaçırdığı pozisyonlar falan olmasa da çok dirençli ve ayağa pas yapan bir takımdan bu 3 puan çok iyi oldu.
Trabzonspor'un 1 sene içerisinde geldiği noktaya bakın ; Yattara çıkıyor , Alanzinho giriyor. Gökhan çıkıyor, Isaac giriyor. Geçen sene oyuna Ferhat,Ergin vs giriyordu. Takımımızın havası da süper , tek sorun Yattara'nın isteksiz hali bu adam ne zaman 1-2 oyuncu geçmeye çalışmayıp direk pas verdiğinde anlayın ki o maç onun için bitmiştir bugün buna tanık olduk.
Şimdi Alanzinho'nun gelmesiyle takımdan kim kesilecek ? Umut diyordum ama eğer ki Yattara bu şekil isteksiz oynuyacaksa Yattara kesilsin.Adam gerçekten karabela oynatmasan bir dert , oynatıp ta isteksiz olduğunda ayrı bir dert.
Trabzonspor iki kritik maçtan da çok iyi neticiler aldı. Tam anlamıyla önünü açtı.
Tebrikler.
babam alanzinhoya tarla faresi diyor pıtıpıtı oynuyor diyor gelecegi var diyor trabzonda :D
Gokhan napti oyle be :) Umut ben sana ne diim artik, gecen haftaki pozisyon daha kolaydi onu atsaydin bugun ben 1-0 da raziydim :D
Ara donem bize cok iyi yaradi, Emrahin dedigi gibi. Yedek bekleyen katki yapabilcek oyuncular, eskisi gibi Hasan Ucuncu veya Omer Riza girmiyor.
Yattarada sorun vardi, hastaymis diolar ama boylede denk gelmezya. Hem onun yuzu herzaman guluyodu ???
Ve ayrica Umut bi kez daha gosterdiki biz onu kesemeyiz, muthis pres yapiyor. Bende college takimi ile bati ingiltere sampionu oldum, stoper oynadim. En zorlandigim forvet tipi, Umut gibi kosanlar :D Bunaltiyor adamlari
Umut 1 gol attıya 10 maç yeri garanti.10 maç saç baş yolarız..
Umut'u ilk kez dün çok beğendim. Bu adam zaten ideal bir santrafor değil , daha çok forvet arkasında gezinen bir oyuncu ve dün ilk kez onu Gökhan'ın arkasında izledik. Zaman zaman Cale'nin yanında sol bek te gördük , her ne kadar çok kolay gol kaçırsada inanılmaz bir pres yapıyor sol kanatta oynadı , 2.yarı Yattara çıkınca sağ kanata geçti ve yakaladığı tek pozisyonu da gole çevirdi.Ankaragücü'nde de bu pozisyonda oynuyordu zaten forvetin arkasında. Çok kolay gol kaçırıp bizlere saç baş yoldurması da oynadığı pozisyonla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Neyse hiç kimse itiraz edemez heralde ki 2.yarıya en iyi başlayan takımız çok mücadele ediyoruz , gol pozisyonlarına fazlasıyla giriyoruz ve öyle ahım şahım pozisyonda vermiyoruz.Çok zor geçebilecek 2 deplasmandan gol yemeyip 4 puan almak kolay iş değil.
Trabzonspor için en önemli transferler Song ve Egemen oldu bu ikili mükemmel bir uyum sağladı , genelde o bölgeye oyuncu bulup ta iki stoperin uyum sağlaması kolay değil hele ki bu 2 oyuncuyu bonservis bedeli olmadan beleşe renklerimize katmamız bu iki transferi daha da çok önemli kılıyor.
İki tane zor geçebilecek deplasmanımız kaldı Bjk ve Sivas bu rakiplerimize puan vermeyip ( ki 1 puan için çıksak bu savunma ve kaleciyle kesin alırız ) dönersek , evimizde oynuyacağımız Gs ve Fb maçlarını da 3 puanla kapatırsak 25 senedir beklediğimiz o şampiyonluk kupası Trabzon'a gelecektir :)
Emrah okadarda olacak, bide Henry gibi bitirici olsa Real Madride oynar :D
Gökhan Ünal'ın golünde;
Rakip tutacağı adamı izleyecek arkadaş. Trabzonlu arkadaşlarım bilir. Hemen her maç o açılardan geniş köşeye şut atar, dener Gökhan. Kayseri'deyken müthiş bir golü daha aklımda...
Gökhan'ı biraz tanısalar o golü yemezler.
Erhan Güven Gökhan yapınana kadar 3-5 saniye önüne geçemedi.
Yine o 3-5 saniye de Senecky pozisyon alamadı.
Kalecilik tuhaf iştir. 90'dan da pekala kolayca top çıkarılabilir. Asıl mesele ön sezi ve pozisyon almadır.
Yani klasik mental şeylerdir.
Kurtarılabilir kesinlikle...
Mesela Mondi'nin 6 senelik Galatasaray geçmişinde böyle bir gol gördünüz mü?
Keza 30 metreden ayak üstü ile sert ve baraj arkasına 90'a frikik atmıştı Rapaiç. Gitti çıkardı o topu...
Ankaraspor geçen seneki Sivasspor'un yaşadığı sıkıntıyı çekiyor,ligde büyük takımlarla oynadıkları maçlarda büyük maç deneyimsizliklerinden puan kaybediyorlar.Umarım bu yenilgi onları düşüşe geçirmez.
Trabzonspor'a tebrikler.Alanzinho iyi gözüktü bu maçta daha ilk maçı olmasına rağmen.İyi bir transfer olacağını bütün herkese gösterdi bence.
evet Gökhan o şutları ock dsenıyor gecen hafta aynı noktanın bıraz daha kaleye yakın ceza sahası yan cizgisine yakın tarafından denedı ama orda bu kadar beklemem şansı olmamıstı ve zaten topta dısarı gıttı falso almadan.
Macaristan'da 'Kolbastı' rekoru!
Trabzonsporlu futbolcuların geçen hafta deplasmanda Ankaraspor karşısında 2-0 kazandıkları maçta oynadıkları ''Kolbastı'' dansı görüntülerinin yer aldığı video, Macaristan'da binlerce kez tıklanarak rekor kırdı.
Bordo-mavili futbolcuların, taraftarları önünde yaptığı dans gösterisinin video görüntüleri Macaristan'da spor medyası tarafından internet sitelerinde futbolseverlerin beğenisine sunuldu.
Macar spor medyası, haberi, ''Dünyanın en komik galibiyet sevinci'', ''Türk takımının enteresan galibiyet kutlaması'' başlıklarıyla duyurdu. Haberlerde, sevinç gösterisine neredeyse tüm futbolcuların katıldığı, başta Song olmak üzere Trabzonspor'un yabancılarının da yer aldığı bu gösteriye bugüne dek rastlanamadığı belirtildi.
03.02.2009
Kaynak-AA