Son zamanlar da izledigim en sıkıcı maclardan birisiydi ...
Printable View
Son zamanlar da izledigim en sıkıcı maclardan birisiydi ...
Bizim için hiçte iyi olmadı bu beraberlik...:( Ama gerçektende Bobo'nun girdiği pozisyon dışında doğru-dürüst ataklar bile yoktu...
tsı tahmın yarsmasında 0 vermısytyım buna aldım :D
Bizim için çok ıyı bır kor oldu arayı acalım kı rahatlayalım hemde haftaya olan macdada bız daha morallı olucaz
Pozisyonsuz son derece zevksiz bir maçtı
Sıfıra sıfır elde var sıfır.Çok kötü bir maçtı.
Maçın hakkı da buydu.
Şu güzelim hücum hattını hala istenilen düzeye sokamıyor M.Denizli. A.Çakar doğru sölüyor aradan geçen uzun zamandan sonra Mustafa Denizli hocalığı unutmuş.
Fb 2 Bjk 1
Bjk 1 Ankara 3
Bjk 1 A.gücü 0
Gs 4 Bjk 2
Bjk 1 Denizli 0
Bjk 1 Antalya 0
Konya 0 Bjk 0
Beşiktaş'ın en büyük sorunu gol. Son 7 maçta 7 gol atmışlar. Nobre , Bobo , Holosko gibi forvetlerle birlikte bu kadar az gol atılmasının sebebi heralde M.Denizli'nin sistemin ürünü.
Çok çok sıkıcı bir maçta Bjk büyük fırsat tepti yine.
Trabzon maçı öncesi Bu puan kaybı çok kötü oldu.
Futbol adına sahada hiçbir şey yapmadık.M.Denizli ile hiç bir yere varamayız.
Mustafa Denizli maç sonunda diyor gelecek haftalarda iyi futbol sergileyeceğiz diye hangi gelecek haftalar her maçtan sonra aynı söz ama bir icraat yok bu hocayla işimiz çok zor.
mustafa denizli'ye biraz olsun yaptığı röportajlardan dolayı güveniyordum, artık o güvenimde bitti.. 3 büyüklerden bir takımın haftalardır böyle bir futbol sergilemesine inanamıyorum.0-0 belliydi zaten..
Zevksiz,sıkıcı bir maçtı.İlk yarıda Konyaspor,ikinci yarıda biz daha etkili olan taraftık.Fakat 2 tarafta net pozisyonlar bulamadılar.Maçın zor geçeceğini tahmin ediyordum.Hücum elemanlarımızın organize bir şekilde Konyaspor'un üstüne gidememesi yüzünden bu maçı kazanamadığımızı düşünüyorum.Mustafa hocanın takıma hücum varyasyonları çalıştırması gerekiyor.Bundan önceki 2 lig maçındada hücumsal olarak çok etkili olduğumuz söylenemez..
Rakiplerimizin bir kaçının puan kaybettiği bu haftada beraberlik almamız şampiyonluk yarışında bizim için kötü oldu.Haftaya oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.Yoksa iş iyice zora girecek.27.haftayı beklemeye gerek kalmayacak.Mustafa hoca bu kötü gidişe bir dur demeli artık..Ona olan güvenim iyice azalmaya başladı..(Puan kaybından dolayı değil,kötü oyundan dolayı)
Beşiktaş kaç maçtır deplasmanda kazanamıyor acaba?
Yapacak, diyecek pek bi'şey yok. Konyaspor'u tebrik etmeli.
Son 5 maçta deplasmanda 13 puan kaybetmişiz yani matematiğim doğruysa =) 4 mağlubiyet 1 beraberlik .. Bunun böyle gitmeyeceğini birilieri denizliye anlatmalı. Hazırlık maçından da beter bir maçta 3 gol atıyorsun yüzün gülüyor takımdan memnunum dıyorsun lıgın vasat ekıplerınden bırıne gelınce dırek puan kaybı. Bu böyle gitmez! Türkiye'nin en alternatifli en iyi kadrosu dısarda mac kazanamıyor yahu olacak ıs degıl!
Geçen yıLın depLasman Şampiyonu, bu yıL sürünüyor. Tek kusurLu DenizLi. O kadar yaLnış sistemLerde oynatıyor ki takımı, puan kaybetmemiz için eLinden geLeni yapıyor.
Saha iyi oLur, Rakip açık oynar, Bobo ve HoLosko iLe başLaması gerekir gider Nobre iLe başLar.
Rakip kapanıcaktır, zemin kötüdür, rakip bire bir oynar gidip Nobre iLe başLaması gerekir iken Bobo iLe başLar.
Nerede ne yapacağını biLmiyor. Bu şartLar aLtında anca 30 metreLerde goL atarsak maç kazanırız, başka da birşey oLmaz.