Böyle devam..1-2
Printable View
Böyle devam..1-2
2 oldu kocaeli geçmiş olsun ben söledim
Mehmet Güven'le Sabri'nin oynadığı takımdan hayır gelmez...
Murat Hacıoğlu attı 2-1 :)
Yuh ya yuh.. 1-2 oldu
Sabri çık git yahu..
Taner Yine Atmış:D GS İçin İşler Kötü Gidiyor
35' N'Sumbu ceza alanı sağında topla buluştu. Ters kanatta Murat'a pasını attı. Savunma bomboş. De Santcis'in üzerinden Murat aşırtma bir vuruş yaptı ve top filelerle buluştu.
bravo 3 defansla oynamaya devam skibbe bizim takımı man utd sandı galiba ki man utd bile korkuyor 3 defans oynamaya yazık
Sabri ben sana ne diyeyim ki, seni bu takimda oynatana yaziklar olsun.
Böyle sacma bir sistemle takimi sahaya cikaran, Sabri'yi sol kanada alan Skibbe'ye yaziklar olsun.
Adam gibi oynayin yav.
Murat iyi vuramamış. Kaval kemiğiyle atmış golü. Düzgün vursa De Sanctis'te top..
Tipik Avrupa maçları öncesi konsantrasyon eksikliği. İkinci yarı Galatasaray çevirir.
Defansımız evlere şenlik. Kewell'ın ordan geliyorlar habire. Kewell, Arda gibi oynayabilecek sandı Skibbe herhalde.
@Hugo
Arda da bi'kaç haftadır çok kötü:) Ayrıca Kewell fizik olarak pek iyi değil, sakatlıktan çıktı.
maç öncesi fark diyip duruyodunuz her maç böyle oluyor ama farkında değilsiniz hala ne zaman fark dese millet yeniliyoz biraz mantıklı düşünün ilk yarı bitti bu arada en fazla beraberlik olur geçmiş olsun
Kocaelispor iyi oynuyor gerçekten kendi yarı sahasında tamamen kabul etmiyor oyunu ilk yarıda durum böyleydi ama 2.yarıda orta sahada karşılarlar rakibi diye düşünüyorum.
ligin son sıralarındaki takımlar her zaman 3 büyüklere karşı daha istekli daha iyi oynuyorlar bunu kabul etmek lazım(hacettepe hariç)
Bu arada golden önce M.Topal'a faul var.
bordeaux'a elenelim de gitsin artık şu skibbe . yanında çok sevdiği mehmet güven'i de götürsün . gençlere güveniyor diye getirdiğimiz adamın bu maçta alpaslan ferdi vs. oynatmaya yüreği yok bir de utanmadan saçma sapan bi orta saha kurup 3 defans yapmaya çalışıyor .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17 hafta göremediğimiz , görmek istediğimiz geçen seneki lincoln geri dönüyor sanırım .
Hadi Kocaeli dayan :)
G.Saray'ın da puan kaybetmesi bu hafta için müthiş olur.
Kocaeli iyi bir reaksiyon gösterdi gercekten...Serdar cıkarsa eğer Galatasaray macı cevirebilir..Skibbe ikinci yarı Baros ve Arda'yı alıp iyice yüklenecektir...Kontra ataklarda Kocaeli 3ü bulursa mac kopabilir.Bu arada macı cevırmek için efor harcayacak olan Gs,Bordeaux macı öncesi yorulacaktır...
bordo maçını falan bırak skibbe sok baros u sok barış ı oyuna artık ligte yüzümüz gülsün yeter maskara olduk milette
Ümit Karan çıktı
Arda Turan girdi.
Mehmet Güven çıktı
Barış Özbek girdi
Su içer gibi pozisyon harcıyoruz yahu..
Kocaeli geri çok çekildi,her an gol atabilir Gs ..
Baros girse de kurtulsak yahu. Sok işte Baros'u..
3-1 oldu...
Lig bizim icin bitmistir, sampiyonluga havlu attigimiz mactir bu mac ...
Bu basarisizlikta emegi gecen herkese yaziklar olsun ...
3-1 oldu. Hayırlı olsun. :)
Burak abi'min anısına atıyorda atıyor Taner Gülleri.:)
Bu maç benim için bitmiştir..
Mükemmel savunma kurgumuza rağmen 3 gol yemeyi başardık.