Sakat, oynamayacak bu macta.
Ayrica Guy Demel de sakat.
Onlarinda bekleri kötü, kanatlardan iyi ataklar gerceklestirebiliriz biz bu macta. Hele sag kanatlari felaket, Arda orayi otobana cevirebilir.
Printable View
Hamburg-Galatasaray maçının uydusu olanlar şifresiz izleyebilecek...
Spor sitesi www.tumspor.com futbolseverler için bu konuda bir araştırma yaptı ve Hamburg-GS maçının şifresiz olarak da nasıl izlenebileceğini buldu. Hamburg-Galatasaray maçını Hotbird veya Astra uydusuna yönelik anteni olan herkes ARD Das Erste kanalından şifresiz olarak izleyebilir. Hatta eski Analog Receiver ile de Astra uydusundan ARD Das Erste kanalından çok rahat izlenebilir.
İŞTE FRENKANSLAR
Tarih: 12 Mart 2009:
Hamburg- Galatasaray UEFA Kupası 4. tur ilk randevu
Kanal: ARD Das Erste (Şifresiz)
Uydu ve TP bilgileri:
13 E (Doğu) Hotbird: 11604 H 27500 5/6
19.2 (Doğu) Astra (1L): 11494 H (Analog)
19.2 (Doğu) Astra (1H); 12110 H 27500 3/4
Liveonsat’a web sitesine göre Hamburg- Galatasaray maçının tekrarı da aynı gün; Direct 8 (Fransız) kanalında (Şifresiz) TSİ 23.30’da banttan yayınlanacaktır.
Bu kanalın uydu ve TP değerleri:
Uydu: 13 E (Doğu) Hotbird 8
TP: 12539 H 27500 ¾
Uydu: 19.2 (Doğu) Astra 1L
TP: 11538 V 22000 5/6
Tümspor.com
Guy DemeL sakat Sagda hızLı adam oynarsa Gs bu maçı alır çok gollu maç olucak bu maç
Hamburg'u yenebilecek kapasitede bir takımız. Sanırsam defansta bi kaç eksik var. Bunun dışında pek sorunumuz yok.
Çok kişi gibi benimde en çok korktuğum isim Olic. Tehlikeli bir oyuncu, mutlaka önlem alınmalı, seri bir savunmacıyla.
Alman takımları ile oynadığımızda hep rahat yeneceğimizi düşünüyorum ama bu maç için tamamen içimden geçeni söyleyeceğim.
Zaten bir maçı ya kazanır yada kaybedersiniz ama kaybedersek farklı bir skor olacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar ARD Das Erste'nin kanalına 3 gündür girmeye çalışıyorum, fakat her girişimden 3 sn sonra, uydu kapanıyor, ekran karıncalanıyor ve başka kanala geçtirmeden düzelmiyor. Başka kanallarda böyle birşey yok. Bunu kasıtlı mı yapıyorlar???
Denk kuvvetlerin mücadelesi olacak.Umarım Avrupa kupalarındaki son temsilcimiz bizi gururlandırmayı başarır.
Bahanelere sığınmayacağımızı ve Aslanlar gibi mücadele edeceğimizi söyledi zaten Bülent Korkmaz..
Sahada 11 ASLAN olacak ! Allah yardımcımız olsun..
Ard Das Erste yi açtım bekliyorum :)
Olic ilk 11 de başlamayacak bizim için sevinçli bir haber :)
Haydi Beyler Size Güvenimiz Sonsuz...
Olic ilk 11'de başlamıyor sevindirici bir haber. :) Defans çok sıkıntı çekebilirdi. Defansımızın üstüne gidildiğinde zaten psikolojik olarak hata yapıyorlar.
Onların oynadığı şekilde oynamaya çalışırsak istediğimiz sonuca ulaşabiliriz. Tempoyu biz belirlemek zorundayız, yoksa mağlubiyet kaçınılmaz olur.
Maçın ilk golünü biz bulursak, hele birde erkenden bulursak çok rahatlarız. Ama kısır giden maçta Olic'in oyuna girmesi herşeyi alt üst edebilir. O nedenle ilk 15-20 dk çok önemli olacak.
Haydi Galatasaray 2000 yılında yaşanan büyük zaferi tekrar yaşattır bize :)
Trochowski çok çok tehlikeli bir isim Olic Bayernle kesin anlaştıgından beri cok iyi oynamıyor.GOol
hobaaaaa!!! :D attık :D
Ayhaaannn Akmaaannnn!
oh be attık. umarım maç böyle devam eder
Ayhan Ayhan koçum !
Nasıl attı golü maçı izleyemiyorumda :D
valla su ana kadar volkan yaman da pek aksamadı maşallah allah nazardan saklasın :D
Ayhan'ın attığı gol, Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'nda attığı 1000. gol oldu... Tarihi önem taşıyan bir gol!
kewel ve sabri şu ana kadar çok iyi savundular kanadı... adamların diğer kanatta birşey yok zaten... o kanat foss... Allhtan fos ,orda zaten sıkıntılıyız....
ARD Das Ersteden seyrediyorum güzel bir gol attık ama bence Nonda çıkmalı sisteme çok ters düşüyor.:
kim girecek ? baros cezalı :D şu anda çıkabilecek en iyi 1 çıkarmış bülent hoca... Büyük kaptana güvenin... takıma mücadele hırsı yüklemiş...hepsi de iyi mücadele ediyor...özellikle de türkler.... 2. yarı görüşürüz...bekle bizi kadıköy! Aslan'ın kadıköye kadar uzanan yolu devam edecek inşallah.... maçtan önce cidden çok endişelenmiştim ama oyuncuların mücadelesi çok sağlam... 2. yarı da aynı mücadeleyi yaparsak İstanbul'a iyi bir skorla döneriz inşallah...
Emre, Sabri, Baris, Arda, Ayhan, Hakan Balta ve Sanctis iyi oynuyorlar.
Volkan, Lincoln, Kewell vasat.
Nonda berbat ...
Nonda'yi cikartip, yerine Yaser Yildiz oyuna almali Bülent Hoca. Yaser hem süratli, hem kafa toplarinda hakimiyeti olan bir futbolcu. Nonda'dan daha fazla yararli olacagi kesin.
Ilk yariyi 1-0 önde kapatmamiz süper oldu, ikinci yarida bir kontradan daha gol buluruz gibime geliyor. Bu maci maci alacagimizdan eminim. =)
Alman kanalından izledim bende. Çok güzel bir kanalmış ama spiker çok kötü :D Hep susuyor :) Maçtan sonra sahanın içinde Mehmet School la ufak bir röportaj yaptılar. 2 side gülüyordu. Alman yorumcuda , Mehmet de . Sanki bu maç umurlarında değilmiş gibi ...
Taraftarımız gene muhteşem :) Baran sen maça gitmedinmi :D
Golümüz çok güzeldi. Lincoln kendini evinde gibi hissediyor ve çok güzel oynuyor :) Bülent Kaptan ın sabriye söylediği sözler çok rahat duyuluyor TV den :D "Sabrı çık alırsın sen (havadan top geliyor) , Afferim koçum afferim . Sabriiiii geriii geriiii . Çok güzel Çok güzel " :)
Edit : Nondayı unutmuşum. Bence meirayla birlikte Nonda da satılmalıydı (tabi kim alıcaksa) . Çok kötü oynuyor. Futboldan anlamıyormuş gibi . Koşmuyor. Atak yerine ortasahada oynuyor.
Ah ah baros'u çok arıyoruz..Nonda çok etkisiz..Yav adam top atıyor içeri kaçacagına dısarı kaçıyor.Adam oyun kurucu gibi oynuyor.Baros olsa idi ilk yarı maçı koparmışdık..
Hadi Nonda biraz gayret.
Ya geçen seneki nonda gitti yerine acayip bir adam geldi o geçen senki iknci yarının başıncadkki nonda olsa baros nonda cok mukemmel olurdu ama adam artık ayğına top almaya korkuyor
Yaser girsin oyuna Nonda'nın yerine. Daha fazla yarar sağlar, eminim.
Lincoln ve Kewell'in de silkinmesi lazım, bir kontrayı adam gibi düzenlersek 2. golü atarız.
Savunma veya denge alanında fazla sorun yaşamıyoruz, umarız böyle devam eder.