hayır ben çok ciddiyim bu karar gerçekte varr... araştır istiyosannQuote:
Originally Posted by __Trex__
Printable View
hayır ben çok ciddiyim bu karar gerçekte varr... araştır istiyosannQuote:
Originally Posted by __Trex__
ben sana bişi demiyorum arkadaşım yani böle bi uygulama yanlış araştırmışsın bizi bilgilendiriyosun sana sözüm yok
evt... aslıda bencede çook yanlışş çok saçma bişeyy. sanki TR nin her yerinde yaptılarda finali Avrupa kaldıı.. Avrupada ölüyodu bizim için (oradaki Türkler hariç) :D
bencede böyle bi uygulama olamaz olmaması lazım olsada kaldırılması lazım
yurt dışında oynanacak final türkiye kupası değil.sezon başında türkiye kupasını kazanan takımla lig şampiyonu olan takım arasında oynanacak olan süper kupa finali.italyanların her sene farklı ülkede oynatması bizim eski federasyon için emsal oldu.hem gurbetçiler için hem sponsorlar için hem de maç hasılatlarıyla kulupler için iyi bir fırsat.
hmm evt şaşırmışım yaw :D aslında bu uygulama olsa iyi olur..
dikkatimi çeken türkiye kupası final maçını oynamışsın ama seyirci 1199... neden?????
maç yurt dışışında olduğu için haliyle 1199 .yine iyi bi rakam bayağı bi gurbatçimiz varmış ordada. :)Quote:
Originally Posted by ahmet_haji
benim başıma da çok geldi özellikle bir keresin cl'de yarı finaldeydim barcelona ile oynuyordum iki maçta 0-0 bitti.uzatmalarda işi penaltıya bağlamaya çalışırken 137.dk da golü yedim ve hakem maçı bitirdi :(
ya extra time 2. yarısı olsa bile 120 dk olur 140 dk ne ;))
bu sorun fm2005 de oluyodu ama daha 2006 da karşılaşmadım
oslo da ne iişi var ama bu Türkiye kupası finali Galatasaray gitti oynadı norveç te çamurlar içinde hehalded oraları özlemişler
nba maçı değilki uzatmaların ikinci maçı olsun :DQuote:
Originally Posted by barman