Maç ortada geçiyor.2 tarafta açık futbol oynuyor.İlk dakikalarda Sivas daha atak gözüksede sonradan Beşiktaş olaya el koydu.
Umarım sonucunda gülen taraf biz oluruz ve lider olarak döneriz.
Printable View
Maç ortada geçiyor.2 tarafta açık futbol oynuyor.İlk dakikalarda Sivas daha atak gözüksede sonradan Beşiktaş olaya el koydu.
Umarım sonucunda gülen taraf biz oluruz ve lider olarak döneriz.
Musa kacirdi gene
Ah Musa Ah
Herve tum 1-0
Hadi Yiğitler Gün Bugündür Gösterin Anadolunun Gücünü
Kim üstün maçta ?
Herve Tum attı 1 oLdu Sivas şimdi biraz daha akıLLı oynamaLı :=) nasıL oLsa bizim şampiyonLuk yaLan saLdır Sivas :)
Tello 1-1.......
Çok ilginç bir lig oluyor :)
Maç 2-2 biter bence.
balili oyunda tum kenarda ... kamananı niye almıolar ya tam zamanı almanın
Sahiden Kamananın Oyuna Girmesi Lazım
ya bu pozisyon kaçarmı sivas balili çok oynadı topla
çıkarsın artık şu Musa'yı yahu..
delgado oyunda holosko dışarıda !!!
İnşallah Kaçırdığımız Posizyonları Aramayız
Musa cikdi sonunda ......
ya mohammedi aldı ya kamananı al artık !!!
Hele Şükür Bülent Hocam
Kamanan Oyunda
Maç nasıl gidiyor ? Kim daha etkili ?
1-1 Sona Erdi Maç Bu Haftada Liderliğimizi Koruduk Gerçekten Bugün Kazansaydık Güzel Olacaktı Ama 1 Puan İyidir
Mac 1-1 bitti.
Trabzon ve Fener yenildi.
Sivas ve Bjk puan kaybetti.
Bu hafta 4 takim da bize calisti, cok iyi oldu. :)
Mustafa hoca heralde 26.haftada lider olacağız diye bu maçta fazla hücumu düşünmedi.
Belirli bir dakikadan sonra beraberliğe razı olduk.
1-1 den sonra 2 takım da beraberliğie razı bir görüntü çizdi.Bir Beşiktaş'lı olarak bu durumdan hoşnut olduğumu söyleyemem , Sivas her ne kadar lider de olsa sen büyük takımsın beraberlik için oynamayacaksın.Rüştü'ye bakıyorum sanki zaman geçiriyor, diğer oyuncularımız ona keza yavaş haraketler.
Oyun ortada geçti , kazanabilirdik ama olmadı.Yusuf , Tello , Sivok, Toraman bu oyuncuları çok beğendim.Yalnız bu takımda her ne kadar eleştirsek de Cisse ilk 11 oynar gibi duruyor.O olmayınca bugün Ernst'in de performansı biraz düştü.Sivok'un da defansta daha iyi olduğunu düşünüyorum.Holosko'nun oyunu biraz beni hayal kırıklığına uğrattı.Ondan daha iyi bir oyun bekliyordum açıkcası...
Yine de sağlık olsun .Bu arada 26. hafta kehaneti tutacak mı hocanın göreceğiz haftaya:)
Maçı tam izleyemedim hastaydım fakat bu sene şampiyon Beşiktaş olur çünkü adamlar inanmış şampiyonluga Delgado oyundan çıkıyor kulübede stresten şortunu yiyor bizim Lincoln maça bile bakmadan soyunma odasına giyinmeye gidiyor arada ki fark bu. Nasıl geçen sene Galatasaray inandıysa şampiyonluga bu senede Beşiktaş inanıyor kardeşim. Tebrik ederim her iki takımıda golleri gördüm her iki golde güzeldi.
KazanmaLıydık,biraz daha saLdırmaLıydık...
Gerçekten formdayız,gerçekten Sivas iyi durumda değiL...
Tüm bu gerçekLer ibreyi bize çeviriyordu fakat Mustafa DenizLinin yeniLmeme aşkına yenik düştük.Yahu bu kadarda yapma.Rakip bastırsa neyse anLarım ama hücumda yok niye oyunu soğutuyorsun?
edit.
Doğruymuşsun :icon_lol: