Eskişehirspor galibiyeti ilaç gibi gelecek bize.
Rakiplerimizin hepsi puan kaybetmişken, kesin galibiyet almalıyız.
Ali Samiyen'de oynuyoruz, bununda etkisi olacaktır.
Hedef, 3 puan.
Printable View
Eskişehirspor galibiyeti ilaç gibi gelecek bize.
Rakiplerimizin hepsi puan kaybetmişken, kesin galibiyet almalıyız.
Ali Samiyen'de oynuyoruz, bununda etkisi olacaktır.
Hedef, 3 puan.
Tekrar yazıyorum;
Bizim alttaki bütün rakipler kazandı neredeyse. Bizim de kazanmamız gerek. Sıkı yönetim başladı pazartesi gününden beri. Takımda Anderson ve Emre Toraman yok. Eksik Galatasaray savunmasını zorlayabilecek bir hayli oyuncumuz var. Youla,Batuhan,Engün Baytar,Serdar gibi ne yapacağı belli olmayan futbolculara sahibiz. Ayrıca Baros'un eksikliğinde ileride oynaması muhtemel olan Nonda'yı tutabilecek bir Vucko'ya sahipiz. Akşam ne olacak bakalım. Merakla maçı bekliyorum. Yoksa tehlikenin tam ortasına düşeceğiz...
Trabzon,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor'un puan kaybettiği haftada kuşkusuz Galatasaray'ın bu maçı kazanması daha çok önemli hale geldi ancak.Bakıyorum da Galatasaray'lı bazı arkadaşlar bu maça garanti gözüyle bakıyor.Bence o kadar da kolay bir maç olmayacak.
Benim bu maçta tahminim beraberlik yönünde.Eskişehirspor için çanlar çalmadan bu maçtan puan almalı.
Eskişehir'den bu maçta çok ümitliyim.Galatasaray'ın Baros'un eksikliğini hissedeceğini düşünüyorum.Nonda da Ümit de bence pek bişey yapamaz.Maçı kazandırırsa Arda veya Kewell'ın bireysel becerileri kazandırabilir.Youla , Batuhan ikilisi de Galatasaray'ın defansını çok zorlayacaktır....
Açıkcası Galatasarayın Bu Maçta Puan Kaybedeceğini Düşünüyorum Eskişehirspor Youla-Batuhan İle Galatasaray Defansını Çok Zorlar
Beraberlik bekliyorum.Eskişehirspor tehlikeli bir takım.Eksik ve psikolojik olarak yorgun bir Galatasaray'dan puan veya puanlar alabilirler.Serdar Özbayraktar,Youla veya Batuhan gibi isimler bu akşam mutlaka golle buluşabilirler eksik Galatasaray defansına karşı.
Paf takım 2-1 galip geldi Galatasaray karşısında. :) Sıra inşallah A Takım'da...
Eskişehir'den beraberlik bekliyorum bu maçta Batuhan'dan da gol.
batugol Gol Gol Eskişehir Alir Inşallah.
Korkmuyor değilim bu maçta puan kaybedeceğimizden. Ancak Galatasaray Spor Kulübü Lincoln olmadıkça ve Arda oynadıkça her maçı alabilecek güçte. Bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı ama bence Lincoln bir yıldız değil. Yıldız para kazanmak için oynamaz, takımı için oynar. Mesela H. Balta. Çok çok yüksek özelliklere sahip bir futbolcu değil ama bana göre bir yıldız. Çünkü Galatasaray için oynuyor. Arda bir yıldız bana göre. Kewell bir yıldız çünkü Galatasaray için oynadığını görüyoruz. Keşke Bülent Hoca'nın aklına gelsede Aydın'ı kanatta oynatıp Kewell'ı Lincoln'un mevkisinde oynatsa. Çünkü o tam bir maestro. Eğer gerçekten oynarsak 3-0 alabileceğimizi düşünüyorum.
Kesin alırız diyemiyorum. Tek diyebileceğim; almalıyız...
Sanctis
Serkan-Hakan-Emre-Volkan
Sabri-Ayhan-Barış-Arda
Kewell-Ümit
İlk 11imiz bu.
Serkan'ın oynamasına sevindim.İyi ortalar yapıyor..Sabri ise topu kaldıramıyor..
Kewell ve Arda Karan'a destek verecek sanırım..Karan'da ofsayt'a düşüp,Gereksiz fauller ve top kayıpları yapmassa iyi olacak..Baros'u çok arayacagız
Baros'u arayacağımız konusuna çok kaTılıyorum. A birde bir şeyi eklemeyi unuTTum.BülenT Hoca eğer öne geçersek Takımı geriye çekmemeli çünkü defansımız hiç sağlam değil, bir servet, bir emre güngör yok bocalayabiliriz.
eskisehirspor taraftari 2500 kisi cok renkliler tamamen doldurmuslar tribunu bu arada servet topal ve Emre gungor gaziantep macina yetisebilirlermis !!!
Karla karisik yagmur basladi ..
Maçın başlamasına 5 dakika kala acaip bir güven geldi bana. :)
http://img16.imageshack.us/img16/6741/ardapankart.jpg
adamsın sipsi ehhe :D güzelmi$ yau.
Sipsi neden deniyor yau Ardaya ?
jeton dustu editi: ahaha :D tamam tamam anlasıldı :)
bu arada
sabri 25 metreden vuruyor aut.
(sabri ne zaman ogreneceksin su sut vurmayı. yada vurmamayı... )
Neden deniyor sipsi diye hakikatten?? :)
Bu arada Kewell kafa İvesa kurtardı..
Eskişehirspor 10 kişi kaldı. Artık bu maçtada zorlanırsak, şampiyonluk falan düşünmeyelim.
Buradan puan verirsek bir dahaki sene için çalışmalar başlamalı bence, gidişat öyle..
Hayırlısı..
10 kişi Es-Es 69.da 1-0 önde gol Youla :)
nerdeyse 9 kişi ile gol attı es-es..
Şaka gibi.. 0-1. Allah kahretsin böyle mücadeleyi..
Yok artik ya, 10 kisi kalmis takima gol atamiyoruz ...
Ne diyeyim ben bu futbolculara ya ...
Sezon sonunda büyük bir revizyon sart ...
Youla büyüklerin belalısı olmaya devam ediyor...
KLasik biz, kLasik teori. Atamayana atarLar.
Yanlış teori. Herkesin puan kaybettiği hafta Galatasaray kazanamaz. Asıl teori bu kardeşim...
Mehmet Güven oyuna giriyor. Kewell çıkıyor..