hakan sukur un pozısyonunu tartısırken bıle nobreyı konusuyosunuz ya helal olsun..ayrıca ufak oyuncu benzetmesi falan yakısmıyo sız saygılı gs taraftarlarına!!
Printable View
hakan sukur un pozısyonunu tartısırken bıle nobreyı konusuyosunuz ya helal olsun..ayrıca ufak oyuncu benzetmesi falan yakısmıyo sız saygılı gs taraftarlarına!!
http://img343.imageshack.us/img343/556/song5bw.png
G.Saray'da kriz çözüldü, Song idmanda!
Turkcell Süper Ligi'nde haftayı 3-0'lık Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatan Galatasaray, ara vermeden Diyarbakırspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde sahaya çıkan oyuncular kısa süreli rejenerasyon yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon çalışmasının ardından uzun süre şut ağırlıklı bir idman gerçekleştirdiler.
Sarı-kırmızılı oyuncular, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.
SONG İDMANDA
Sarı-kırmızılı kulüpte Gençlerbirliği maçı öncesi alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı boykot eden ve teknik heyet tarafından maç kadrosuna da alınmayan Rigobert Song, bugün takımla birlikte çalışmada yer aldı.
İdmanın ilk dakikalarında oldukça gergin ve moralsiz görünen Kamerunlu oyuncu, daha sonra yavaş yavaş kendini toparlarken, son bölümde neşeli hareketleriyle dikkat çekti.
NEŞELİ İDMAN
Gençlerbirliği galibiyeti sonrası yeniden maç fazlasıyla liderliğe yükselen sarı-kırmızılı ekipte, futbolcuların moralli olduğu gözlendi.
Çalışma esnasında oldukça hırslı gözüken futbolcuların zaman zaman birbirleriyle girdikleri neşeli diyaloglar da dikkatlerden kaçmadı.
Kısa çalışmanın ardından yedek oyuncuların antrenmanını saha kenarından izleyen Ergün'ün, Hasan Kabze'ye, ''Hadi Alex gibi yap'' sözü üzerine bu futbolcu, attığı golün ardından Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu gibi kollarını sallayarak ve ağzını açarak gol sevinci yapması arkadaşlarının gülmelerine neden oldu.
Ayrıca, as takımla birlikte koşu yapan Ergün'e bir basın mensubunun, ''Seni as takımda görmek güzel'' sözü üzerine tecrübeli futbolcu esprili bir şekilde, ''Ben de yabancılık çekiyorum artık'' dedi.
6 EKSİK
Galatasaray, Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına 6 eksikle başladı. Sakatlıkları bulunan Ümit ve Orhan'ın yanı sıra Gençlerbirliği maçında hafif sakatlıkları oluşan İliç, Tomas ve Hasan Şaş ile teknik direktör Gerets'ten izin alan Hakan idmana katılmadı.
Ayrıca, sakatlığı süren oyunculardan Uğur ile Yalçın ise fizyoterapist eşliğinde tedavi programı çerçevesinde hafif koşu yaptılar.
Yarını izinli geçirecek olan sarı-kırmızılı oyuncular, 4 Nisan Salı günü Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına yeniden başlayacak.
Kaynak:SuperSpor
işte bu güzel bi haber oldu...
song un yaptıgı cok buyuk bı terbıyesızlık 100 yıllık bı klubu kucuk dusuruyo bence..ayrıca koskoca yonetımde kı 15 kısı aralarında 100-200 binser dolar toplasa bu durum boyle olmaz..2mıo dolar hem oyunculara moral saglar hemde koskoca gs yı bu durumdan kısa surelıgıne cıkarır..kısa vadelı bı cozum ama en azında lıg bıtene kadar basarılı olur..
abi adama zaten parayı veriyolarmış ama adnan polat takım kaptanları ergün hakan hasanı çagırıp parayı verelim mi die sorunca bu takımda kimse para almıyo onunda bi farkı yok demişler o yüzden ödenmemişQuote:
Originally Posted by imperius
ben sırf ona degıl herkese odensın dıorum..ufak bı ımla hatası yuzunden yanlıs anladın benı :)Quote:
Originally Posted by zargı
inşallah zamanla yapılcak yaa oda (aa)(aa)(aa)Quote:
Originally Posted by imperius
tabiki yapılır..ben gslı futbolculara kızıyorum bu konuda ozellıkle yaptıkları antremana cıkmama olayında..bunu yapmaya hakları yok..kımın parası kalmıs bu takımda..neyse uzatmıyım sımdı :)Quote:
Originally Posted by zargı
maçı kazandık song da idmanlara geri döndü daha ne olsun