1-1 oldu , ediz attı...
Printable View
1-1 oldu , ediz attı...
SporMax açıkmı sizde?
Sivas ne zaman kaybederse, Beşiktaş'da kaybediyor. Beşiktaş bu şansı kaçırmamalı.
İbrahim Toroman attı 2-1 oldu , rakibe üst üste korner şansı verirsen birisi gol olur.
Toraman attı, yalnız ben tekrarı göremedim sanki ofsayt gibiydi gol ?
Edit: Şimdi gördüm, ofsayt değilmiş temiz gol. :)
Bobo Attı 3-1
Tello 4-1 yaptı skoru.
Lideriz. HeLaL oLsun. Herşeye rağmen farkLı kazandık ve oLayı bitirdik. 1-0 iken Bobo ya da Yusuf goLü atsa bu kadar kasmayacak daha da fark atıcaktık ama oLsun.
Son 3 hafta kala büyük bir avantaj elde etti , Beşiktaş.
Beşiktaşım oley ooo Beşiktaşım oley =)
FB & GS yi bir daha bu kadar erken ligden kopuk bulamayız kolay kolay fırsatı değerlendirdik büyük ihtimalle şamp... olduk.
4-1 de çok güzel skor 2 kupa ile kapayacağız inş.
İki takımı tebrik etmek lazım Ankaraspor'da iyi mücadele etti Beşiktaş'ta.Sivas'ın kaybetmesi Beşiktaş'ı şampiyonluğa çok çok yaklaştırdı.
Yıldırım Demirören, gözyaşları tutamamış. İsmi gibi lig oluyor. Tebrikler Beşiktaş.
Ankaraspor kazanır diyen futbol dehalarını yanılttığımız için üzgünüz ama ne yapalım kazanmamız lazımdı.Beşiktaş rahat kazanır dedim , lafımın arkasındayım dedim.Rahat kazandık.Daha ilk yarında bitirebilirdik maçı o pozisyonları harcamasak, 1-0dan sonra çok boş yakaladık Ankaraspor defansını ama değerlendiremedik.Bu galibiyetin anlam kazanması için kalan 4 maçımızı da kazanıp , 2 kupayı da almalıyız.Tebrikler Beşiktaş'ım...
Rahat mı kazandınız yapma Kerem , skora bakıp aldanma son 2 golde son dakikalarda geldi :)
Hee ama şunu dersen katılırım ''İyi oynadık ve kazandık''
3 hafta kaLdı ve Beşiktaş şampiy...:)
Besiktas bu macla sampiyonlugu garantilemistir bence. Hakettikleri sampiyonluga ulasacaklarina eminim. Tebrikler ...
Tebrikler Beşiktaş..Hakettikleri şampiyonlukları ile kucaklaşmalarına 3 hafta kaldı.
Beşiktaş bugün güzel oynadı ve kazandı tebrik ederim. Ancak Beşiktaş'ın daha Galatasaray ile maçı duruyor henüz erken konuşmaması lazım herkesin. Sadece Beşiktaş avantaj elde etmiştir.
Bu sefer Sivasspor'un ikramını geri çevirmedik ve ayağımıza gelen fırsatı kazanarak değerlendirdik.3 hafta kala liderliği ele geçirdik nihayet..
Maça bence çok iyi başlamadık;fakat Sivas'tan gelen gol haberleri takımı hareketlendirdi ve uzun bir süre sonra gol atma işini 2.yarıya bırakmadan ilk yarıda golü bulduk.Bu işimizi kolaylaştırdı.Golden sonra 2 kerede net poziyonlardan yararlanamadık.Bu 2 pozisyondan birisi gol olsa maçı ilk yarıda koparacaktık.2.yarının başındada gol arayışlarımız vardı ama gol gelmedi bir türlü.Sonrasında savunmamızın duraklayan maç sebebiyle konsantresinin bozulmasından dolayı basit bir gol yedik.Eyvah yinemi derken Allah'tan öne geçme sayımız erken geldi.Tello 3 korner organizasyonundan bir sonuç çıkmayınca insiyatif kullanarak kornerde pas yapmayı tercih etti.Pozisyonun devamında Toraman'ın akıllıca boşa kaçması sayesinde golü bulduk.Böyle organizasyonları mutlaka çalışmamız gerekiyor.Çünkü ligin en çok korner kullanan ekibiyiz fakat %95 inden yararlanamıyoruz.Çalışılmış farklı pozisyonlarla maçlarda çok ihtiyacımız olan golleri daha kolay bulabiliriz.Neyse bu golden sonra hata yapmadık ve sonuca gittik.Mustafa hocanın değişikliklikleri maçı kazanmamızda etkiliydi.Geçen haftanın aksine bu haftaki tercihlerini beğendim.Umarım sezon sonuna kadar o hiç bir zaman işimize yaramayan sürpriz tercihlerini kullanmaz..
Dünkü sonuçlardan sonra Trabzonspor'da şampiyonluğa dahil oldu.Ama şampiyonu bizim oynayacağımız maçların sonucu tayin edecek.Açıkcası çok rahat emin değilim şampiyonluk konusunda.Özellikle kafamı Galatasaray maçı karıştırıyor.Bu sene hiç bir büyük maçta kazanamadık.Ancak bu durumu kupayı kazanmamız bir nebze lehimize çevirir diye düşünüyorum.Kupayı kazanırsak ligide kazanma şansımız artacaktır.
Sezonun bitmesine 3 hafta kaldı ve lideriz.Son 6 senedir hiç olmadığımız kadar yakınız şampiyonluğa.Sivas'ın puan kayıplarında bizimde puan kaybetmemiz hep aklıma "son gülen iyi güler" atasözünü getirdi.Umarım son gülen biz oluruz..