Beşiktaş kazanır diyorum maç yorumuna gerek yok kader bu.. :D
Printable View
Beşiktaş kazanır diyorum maç yorumuna gerek yok kader bu.. :D
İY 2 MS 0 bitsinde uzatmalarda kim kazanırsa kazansın. :D
Beşiktaşı yakın görüyorum fenerin bu tür maçlarda şansı yok.
Zevkli maç olacak. Beşiktaş'ın bu sefer Kupada şansı Fenerbahçe'ye tutmayabilir. Fenerbahçe'nin büyük takımlara karşı kolay kolay kaybetmediğini, maçı bırakmadığınıda biliyoruz. Hasrette var tabi. Kupayı Fenerbahçe alır diye düşünüyorum.
Tahmini skor; Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş.
26 yıllık hasrete son verecez....Adım gibi eminim...
Yeter da her sene biz arttırıyoruz heyecanı falan:D
Alırız yahu,işini biLmeyen bir takım değiLiz ya,aLırız.(ÜsLup doğru).:zuhaha:zuhaha
Kupayı alan takım önümüzdeki sene lig şampiyonu ile birlikte formasında bayrağımızı da taşıyacak.
Bu akşamki kupa maçı ligdeki performansımızı doğrudan etkileyeceği görüşündeyim.Kazanmamız takdirde ligdeki şampiyonluk şansımızın artacağı düşüncesindeyim.Çünkü 33.haftadaki Galatasaray maçı şampiyonluğun kaderini direk etkileyecek nitelikte ve bizimde zor maçlarda kazanamama gibi saçma bir alışkanlığımız var.Fenerbahçe karşısında bu kötü alışkanlığa son vermemizi umuyorum.Düşüncelerimi tam olarak olmasada destekleyecek bir örnekte vereyim.Fenerbahçe'nin 3 sezon önce şampiyonluğu son hafta kaybettiği sezonda hem kupada hemde ligde iddialıydı.Finalde bize,son haftada Denizli'ye kaybederek 2 kupayıda kazanamadılar.Şimdi aynı kabusu yaşama olasılığı bizde var.Allah korusun..
Son 6 maçta Fenerbahçe'yi yenememiş olmamız ibreyi Fenerbahçe'ye çeviriyor.Ancak en son galibiyetimizide kupada almış olmamız beni bir nebze umutlandıran bir durum.Fenerbahçe'nin kupa hasreti işin içine girince daha rahat olan taraf bizmişiz gibi geliyor ama Fenerbahçe'nin büyük maç performansı bu baskının çokta etkili olma olasılığını azaltıyor.Son olarak Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'ye karşı kaybettiğimiz 2 maçı iyi bir şekilde etüt ederek geldik açıklaması ve Aragones'in bir takımı 3 kere üst üste yenmek zordur açıklaması yine beni umutlandıran açıklamalar olduğunu belirteyim.Umarım Mustafa hoca iyi bir etüt çalışması yapmıştır ve oyuncularımız 2 mağlubiyetin hırsıyla kupayı alarak bir nevii kendilerini affettirmiş olurlar.
Bu maçta oynabilirse Nobre'nin maç eksiğine rağmen bize çok katkı yapacağını düşünüyorum.Umarım güzel bir maç olur ve kazanan taraf biz oluruz..
Çok pis totem yaptım maçı izlemicem ve kaybedicez :))
İŞTE İLK 11'LER...
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Sivok
Ekrem
Cisse
Ernst
Yusuf
Holosko
Bobo
Tello
FENERBAHÇE
Volkan Babacan
Ali Bilgin
Lugano
Gökhan Gönül
Roberto Carlos
Emre
Selçuk
Uğur Boral
Deivid
Alex
Güiza
Diğer tercihleri tartışılır ama Volkan Babacan'ı oynatması çok çok doğru. Herhalde neden Babacan oynuyor diye kızan Fenerbahçeli yoktur. Belki de kupayı kaybedeceğiz bu tercih nedeniyle.
Aragones eğer gönderilmezse seneye Gökhan kesin stoper oynar. Yasin'in yanında çok sırıtmamıştı bakalım Lugano'nun yanında neler yapacak? Maç kötü giderse Selçuk yerine Semih oyuna girer muhtemelen, işler Aragones'in planladığı gibi giderse Alex'in sakatlık durumuna göre Semih ya Alex'in ya da Güiza'nın yerine girer.
Beşiktaş bilindiği 11 ile çıkmış. Geçen maçtaki gibi tutuk oynayacaklarını sanmıyorum, tek taraflı maç olmaz bu nedenle, daha keyifli bir maç izleriz.
Yapma Aragones ya Semih niye yedekte inş. aramayız Alex yedek olmalıydı bnce.. Bjkde ise Üzülmez yok .. Ekremi sola alacak Toramanı sağa heralde ..
Kupa Beşiktaş'ın :D
Beşiktaş'ın kazanması; Mustafa Denizli'nin macera arayıp, aramamasına bağlı.
Fenerbahçe açısından bakarsak en azından kupayı kurtarıp taraftarın dilinden düşmek ve Avrupa Kupası'na elemeyle de olsa gitmek isteyecekler (Elbette sıralamadaki başarı da önemli).
Ek olarak;
Selçuk ya da Deniz'i savunmada denese Gökhan'dan daha başarılı olurlar. Ama bu bizim işimize gelmez:)
Başarılar Beşiktaş'ım...
Alex tercihi yanlis olmus Alex henüz hazir degil.
bu maç Babacan'ın maçı olacak gibime geliyor..
kupayı kaybetsek bile volkan hatalı goller yese bile aragonesi eleştirmicem cünkü yaptıgının arkasında durdu kupa finali babacanın hakkıydı :)
bence Alex hazır bu maça saklandı. Semih nöbetçi golcülüğüne devam edebilir sonradan oyuna girmesi halinde. Aragones'in kupa da Babacan ısrarı çok iyi.
Kendi kendime diyordum, Gökhan Zan - Sivok - Ersnt - Cisse aynı anda oynarsa Fenerbahçe kazanır. İlk iki maça bakarsanız neden böyle düşündüğümü anlayabilirsiniz.
Fenerbahçe hasrete son verecektir, kupayı alıp Aragones ile yola devam edecektir.
Ntvspor Açıkladı Şimdi Rüştü Sakatlanmış Hakan geçicek büyük ihtimalle kaleye.
Bi anektod var millattan önce bilmem kac senesinde Aragones Barcelonaya son 45 yılın en kötü sezonunu yasatmıs ve Barcelona p yıl La Ligada 6. olmus fenerbahcede bu tehlikeyle karsı karsıya ama ilginc olan Barcelona o yıl İspanya kupasını kazanmıs :D sezon sonundada aragonesin pantolonunun arkasında 43 numara bi ayakkabı izi varmıs :D tarih tekerürrden ibaret belkide bu s ene Fenerbahçe'dede aynısı olacak :)
90 dakıkanın sonunda galip çıkmayacaktır bence.Penaltılara gider maç ve Fenerbahçe kupanın sahıbi olur...
Taam gerilme burak :D sakin ol aga :D
Oyumu Beşiktaş'a vermiştim ama, Hakan Arıkan oynayacaksa Fenerbahçe alır kupayı.
Bu arada Aziz Yıldırım'a saldırı olmuş galiba.
Fortis Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a fiili saldırıda bulunuldu.
Hürriyet.com.tr'de yer alan habere göre; Sarı lacivertli bir taraftar, İzmir Atatürk Stadı'na girişi sırasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanına giderek, yakasını tuttu ve fiili saldırıda bulundu. Güvenlik güçleri hemen araya girerek, taraftarı uzaklaştırdı. Başkan Aziz Yıldırım, olayın ardından sinirli bir şekilde stada girdi.
maraton.com.tr
Daha önce FB liler kupayı 20 küsür senedir alamadıkları için her elenişlerinde "önemsiz kupa" vs. gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Bu sene finale kadar cıktılar ve iş iyice ciddiye bindi ve abartısız suAn onlar için bu mac ŞL finali kadar önemli. Heleki ligin bu kadar kötü gitmesinden sonra kupayı alıp en azından teselli bulmak isteyeceklerdir. BJK tarafında kalede Hakan var bu onlar için kötü. Ortada bir mac bana göre kimin kazanacagını kestirmek zor hakeden kazansın.