İyi oynamadık, kazandık. Gerci bu saatten sonra iyi oyun birsey kazandırmaz, önemli olan galibiyet. Kewell sonradan girdi 1 gol 1 asist yaptı. Barışa attırdıgı goldeki asisti cok güzeldi Kewell'ın.
Edit: ŞL umudu falan da kalmadı TS attı.
Printable View
İyi oynamadık, kazandık. Gerci bu saatten sonra iyi oyun birsey kazandırmaz, önemli olan galibiyet. Kewell sonradan girdi 1 gol 1 asist yaptı. Barışa attırdıgı goldeki asisti cok güzeldi Kewell'ın.
Edit: ŞL umudu falan da kalmadı TS attı.
Emre güngör sakatlanmasa kazanamacaktık..Yahu kewellı nasıl oyatmazsın be kardeşim ayıp yahu..Değiştir o soyadını...
Kewell-lincoln-arda-barosun 11de başladığı hiç bir maçı kaybetmemişiz..
İnanıyorum ki kadro kalitesi olarak bu ligin en iyisiyiz..Oyuncular istekli olup doğru kadro çıkarsak iki maçıda kazanırız.!!
Kewell'ın asisti gerçekten çok güzel, herşeyi ile dört dörtlük bir oyuncu yahu. :)
Cimbom form tutsunki son iki hafta bize yardimci olcaklar :D destekliyoruz sizi, hadi aslanlar :P
Maçtaydım. İlk yarı acayip derecede zevksizdi. İlk defa bukadar zevksiz maça gittim , gördüm. Ama 2. yarı ne olduysa taraftar birden acayip derecede bağırmaya başladılar. Buda takıma olumlu etki yaptı ardarda 2 gol geldi. Ama 2 golüde göremedim :D İkisindede kaleye bakıyordum ama dalgın dalgın bakıyordum gol olduğunu bile anlamadım :D
Kazandık mutluyuz :p
Bülent Kormaz'la iki farklı galibiyet almak. Ahh ahh Galatasaray'lı olarak yeni hayalimiz artık bu. :D
Bir macta 3-4 gol atsak şaşacam zaten.tebrikler gs.