-
AÇILAN SANDIK SAYISI: 15
AZİZ YILDIRIM: 3929 OY
ŞADAN KALKAVAN: 976 OY
Aziz Yıldırım açık ara önde ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
açılan Sandık Sayısı: 17
Aziz Yıldırım: 4478 Oy
şadan Kalkavan: 1104 Oy
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Aziz Yıldırım Yeniden Başkan Seçildi !!!
-
Aziz Yıldırım'ın seçildiği anda revizyon hakkında bazı şeyleri duymak güzel olur.
-
Başkan yeniden Aziz Yıldırım, artık bir an önce başta futbol takımı olmak üzere yeni projelerini bir an önce başlamasını bekliyorum.
-
Beklendiği gibi açık ara farkla seçildi Aziz Yıldırım. Artık ilk yönetim kurulu toplantısından sonra beklentileri karşılayacak kararların açıklanmasını bekliyoruz. Funda Hanım'ın da 66 oy almasına sevindim. Aday olan ilk kadın kendisi, bu medeni cesaretinden dolayı da tebriği hakediyor.
Şadan Kalkavan da 2 gün boyunca ortamı gereken hareketler yapmadı, sonuç belli olmasına rağmen resmi olarak açıklanmasını bekledi ve seçilen Aziz Yıldırım'ı tebrik ederek Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde salondan ayrıldı.
Yönetimde fazla değişiklik olmadı ama yeni katılan isimlerin de katkısı çok olacak. Kiğılı'yı yıllarca yönetime almak istiyordu Aziz Yıldırım, bu sefer kabul ettirmiş.
Yeni dönem hayırlı olsun. Bakalım bu hafta hareketli geçecek mi yoksa 1 hafta daha bekleyecek miyiz?
-
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yapılan kongre sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli durumda. Yeni yönetimde 6 değişik isim var.
İşte Fenerbahçe'yi 3 yıl daha yönetecek yönetim kurulu;
Başkan Aziz Yıldırım:
Asil Üyeler: Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcay, Abdullah Kiğılı, Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, Mithat Yenigün, Şekip Mosturoğlu, Cihan Kamer, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Alaeddin (Ali) Yıldırım, Serhat Çeçen, Ömer Temelli
Yedek Üyeler: Hüseyin Ersan Topbaş, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, Emin Gürhan İskender
-
Hayırlı olsun istenen ve beklenen sonuç çıktı.
-
Bizim (Trabzonspor.com) sitemiz Aziz Yildirimin baskan secilmesini kutlamis :)