Bu yoruma eklenecek pek birşey yok galiba. :)Quote:
Originally Posted by sanalman_34
Printable View
Bu yoruma eklenecek pek birşey yok galiba. :)Quote:
güzel bir yorum aynen katılıyorum...Quote:
Sanalman'ın yorumu herşeyi anlatıyor dediğiniz gibi..
Galatasaray şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor. Tüm futbolcular şampiyonluk için oynuyor. Hasan'ından Hakan'ına hepsi süperdi..
diyarbakırı düşürmezler...
ayrıca kamerama neydi öyle ya saçma sapan işler yapıldı.
Stad bildiğim kadarıyla 70 bin kişilik ama maçta 10 bin civarında gsli vardı üzücü bir durum.....
Üzücü bir durum mu ??
Galatasaraylılara ayrılan bölüm doldu ;)
Umarım bundan sonra maçlarımızı dolu oynarız..
Taraftarımız yavaş yavaş anlıyor şampiyonluğa gittiğimizi. Onun içinde zamanla stadlar dolacaktır ;)
Çok ama çok zevksiz bir maçtı bence hiç zevk almadım maçı izlerken GS ikinci yarı nedense gol atmak için oynamadı DİYARBAKIR 3-3 yapsaydı o zaman görürlerdi bu kadar laubaliliği.
kötü oynadık ama bu tip tip dönemeçlerde önemli olan skor hedefe 1 adım daha yaklaşdık...
ama diyarbakırsporla ilgili yapılan yorumların hiçbirine katılmıyorum...Diyarbakır Türkiye Cumhuriyetinin güzide bir ilidir...Kimseye verecek, kaptıracak çakıl taşımız dahi yok...her Türk insanını diyarbakıra sahip çıkmaya davet ediyorum...
gs kazanadı şimdi artık FB nin kaybetmesini bekliyor. Diyarbakırspor da düşme ylunda emin adımlar ile ilerliyor...
maçta bulunana biri olarak stadta 25bin civarı taraftarımız vardı. ben skorboard kale arkasındaydım ve bizim kale arkası full dü herkes ayaktaydı kapalının küçük bir bölümü boştu diğer kale arkasının yarısından fazlası doluydu. dbakıra açık verildiği için bir çok taraftarımız maça gelmedi kale arkasından seyir zevki olmadığı için. dbakır 500le 1000 kişi arasında adam vardı buda tam bir rezillikti. maça gelince maç öncesi polis sahaya giren bir dbakır taraftarını dışarı aldı. tribünlerde biraz hava gergindi özellikle dbakır tarafında 2-3 kere kavga çıktı. maçla ilgili yıorum yapamıcam bağırmaktan fazla odaklanamadım maça ama güzel bi maç oldu 2-3 tane 100de 100 lük gol kaçırdık. helal olsun aslanlarıma helal olsun taraftara 90dk susmadık umarım tv de duyulmuşuzdur dbakır artık hakkettiği yere yaklaşıyor bence 2.lig a garanti onların hakkettiği yer 2.lig b umarımda oraya giderler
bu arada maç esnasında polis bizim tribüne gelerek biber gazı sıktı ve ortada hiç bir taşkınlık yokken ve kameralarla tribünü görüntülediler ama biber gazı olayı çok mantıksızdı çünkü herkes sadece galatasarayımızı destekliyordu
abi dünkü maçtan sonra artık diyarbakırın düşmesini tüm kalbimle istiyorum
3. gole kadar zevkli bir maçtı, sonrası sıkıcı geçti....
Gollerin hazırlanışı ve goller çok güzeldi, tebrik ediyorum GS'yi....
Diyarbakır'ın maçı kazanacağı yoktu zaten, pek istekli görmedim takımı...
güzel söylüyorsunda zaten beş altı hafta bişey kaldı ligin bitmesine şunun şurasında,yavaş yavaş daha nasıl dolacakki :)Quote:
Originally Posted by ermoon34
Ligin kaderi Kadıköyde belli olacak..2 takımda takılmaz o maça kadar..
Fenerbahçe yenerse, zaten 3 hatta puan eşitliğini de sayarsak 4 puan öne geçecek 3 hafta kala.. yani %99 şampiyon olacak .. Trabzona takılsa bile 2 hafta kaldığı için o maçtan sonra, bırakmazlar şampiyonluğu.
Galatasaray 1-0dan daha avantajlı skorla yenerse ki 1-0 harici tüm galibiyetler oluyor bu 4 puan avantajlı olacak, muhtemelen sonraki hafta moralsiz fb trabzona da takılacak ve Galatasaray samiyende 32. haftada tur atacak ..
Eğer berabere biterse, o zaman iş karışıyor, işin içine beşiktaş ve trabzonda dahil oluyor; kupada finale kaldı diyebileceğimiz bjk kupayı alamasa bile fenerbahçe cl ye gideceği için uefa yı garantilemesi nedeniyle maça asılmayacaktır; ama trabzonun başka şansı yok ..
Diyarbakır maçı için bişi dememe gerek yok, zevkli maç beklememek gerek artık ..