Bunu okuyunca resmen yerlere yıkıldım.
Ayrıca hadi hayırlısı bakalım.Başarılar...
Printable View
Vay kardesimde modaya ayak uydurmus. Ama abilerine gore sanki daha basarili gidiyor :)
Yok be abi.Serkan abi benden önce başladı :p.Turğay abinin takım zengin :p.Asıl başarı 11.gösterilen takımı Coca Cola 2.lige taşımaktır :p.
Lige de Yine İyi Başlamışsın Kardeşim Başarılar:k::k: Sanırım Her Sene Lig Atlayacağız:):)
Aman Kardeşim Boşver Yerinde Dur Sonra Şutlarlar Falan Kulübün Patronu Sonuçta İşssiz Kalma Bu Krizde:zuhaha
Kardeş işsiz kalsak noolcak 200 € maaş alıyoruz.Altyapıdakilere haftalık 5 € veriyorum :zuhaha.
Haftalık 200€ Aylık 800€ Eder O da 1600 TL Eder Çok Güzel Para Fazla Bile Alıyosun Bence:D:D:D
Ben Olsam 125€ Verirdim Sana:zuhaha:zuhaha
kariyerini yeni gördüm.gerçekten başarılı gidiyorsun.seedorf koleksiyonu ifadesine de baya güldüm:D
Coca Cola 2. Lig puan tablosu
http://www.paylaskiresim.com/8363/rjmx295y6v.jpg
Arkadaşlar yönetim sağolsun 350 € Bütçe verdi :D.Toplam 48.000 €lik oyuncu satışımıza rağmen.Championship'e çıkana kadar dönem dönem ss koyacağım ;;).
İyisin ozzy.. :D yönetimin sana verdiği ultramega maaş bütçesiyle şu anda bence direk premier lige geçiş yapmalısın. Bir nevi küçük Man. City olmuşun. :D
Tebrikler Ozzy Championshipe bu sene rahat çıkarsın .. :)