Evet, sonuçta Beşiktaş'a giderken aldık, o maçta daha iyi motive ile çıkacaktır.
Printable View
Oynatın bakalım.
Güzel bir maç olsun istiyorum.Bol posizyonlu bol gollü.Hakem konuşulmasın bir de.
Hakem Yunus Yıldırım olduğu açıklandı.
O hakemle zaten size karşı şansımız tutmuyor bizi yendiğiniz 2 maçı da o yönetmiş.
Hakeden kazansın. Besiktas daha saglam defans kurgusuna sahip, favorim onlar.
Daha oturmuş bir kadroyla hazırlık maçlarında daha güçlü ekiplere karşı oynayan takımın 3'de 3 yapmak için Fenerbahçe'yi de yeneceğini düşünüyorum.Skor tahminim 3-2.
kim kazanır = hangi takımlısınız
beşiktaş.
Fenerbahçe kazanacak bence.
Tamam yahu hakem konuşmayayım :D
Denizli ve Ferrari’den Basın Toplantısı
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ve yeni transferemiz Matteo Ferrari, Süper Kupa maçı öncesinde basının sorularını yanıtladılar.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, yarın yapılacak TFF Süper Kupa maçı öncesi Swiss Otel'de düzenlenen basın toplantısına yeni transferimiz Matteo Ferrari ile birlikte katıldı.
Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupası'ndan sonra TFF Süper Kupa'yı da kazanmak istediklerini belirten Denizli, "Süper Kupa'da da böyle kazanım olursa hem sezonu 3 kupayla kapatmak hem yeni sezona kupayla başlamak gibi bir durum olur. Camia için olumlu başlangıç olur. Ümit ediyorum ki bu kadar şeyi yaşadıktan sonra Allah bunu bizlerden esirgemez" dedi.
Geçen sezondan farklı olarak yeni sezona iki unvanla birlikte başlayacağımızı hatırlatan Mustafa Denizli, "Geçen yıldan daha tempolu daha mücadeleci ve daha yaratıcı olmak mecburiyetindeyiz. Yaptığımız transferlerin öncelikli düşüncesi buydu. Kadroya kattığımız oyuncular hem tempoya hem sahadaki mücadeleye uygun olmalıydı. Şimdiye kadar oynadığımız hazırlık maçlarında böyle bir düşüncenin önümüzdeki dönem itibariyle rahat bir şekilde hayata geçeceğinin sinyallerini aldık. Daha mücadele eden daha çabuk topu oyuna sokan bir Beşiktaş; hücumda ve savunmada takım olgusunu gerçekleştirmek için sezona başladık. Geçen yıldan daha çabuk, daha zevk veren bir görüntü olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Takımımız'ın iyi bir yolda olduğunu ve yarınkı Fenerbahçe maçında bunu göstermek istediklerini anlatan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, hem kendisinin hem de futbolcularının fizik olarak hazır olduklarını vurguladı.
Taraftarlarımızın ve Camiamız'ın neler beklediğini bildiklerini ifade eden Denizli, "Yarın bu çerçeve içinde mücadele edip sezona en azından mutlu bir şekilde başlamanın planlarını yapıyoruz. Ümit ediyorum yarın akşam Beşiktaş camiası mutlu bir pazar akşamı yaşar" dedi.
Nihat Kahveci'nin yıllardır derbi özlemi çektiğine değinen Mustafa Denizli, yarın akşam bu özlemini Fenerbahçe karşısında gidereceğini söyledi.
Yeni transferimiz Matteo Ferrari ise iyi bir çalışma temposu yakaladıklarına değindi ve "Kampta çok önemli bir turnuvaya katıldık. Turnuvada prestijli takımlar vardı. Hazırız ve bu kupayı kazanmak istiyoruz. Bizim motivasyonumuz çok yüksek. Oynadığımız ciddi hazırlık maçlarının yarın için faydası olacak" diye konuştu.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24382
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24383
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24384
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24385
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24386
İnternet kullanıcıları Süper Kupa finalinin en değerli oyuncusu seçecek
İnternet kullanıcıları, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa final karşılaşmasının en değerli oyuncusunu oylarıyla belirleyecek.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi www.tff.org üzerinden, maçın başlamasıyla aktif olacak ankete katılacak futbolseverler, seçimlerini yaparak oylamaya katılacak. Oy verme işlemi mücadelenin bitimiyle birlikte sona erecek.
Not: Her kullanıcı sadece bir defa oy kullanabilecek.
Bu macların favorisi tabiki belli olamaz..Ama gecen sene inanın Besiktas'ı ve Galatasaray'ı yendigimiz maclarda bile sevinemedim heyecanlanamadım..Sanki birsey hep eksik gibi geliyordu..Ama bu sene hersey tamamen farklı..Daum takıma inanılmaz bir hava kattı taraftarında heyecanlanmaması mümkün degil..Taraftarda gecen seneden cok farklı inanılmaz bir hava var..
İnsallah kazanan taraf olacagız, hakem hatası olmasın kazanan taraf hak etsin..
Sırf Bilica#58# İçin Bu Maçı İzleyeceğim:)
-------------------Rüştü-----------------
Erhan------Sivok-----Ferrari------İsmail
----------------Fink----Ernst-------------
-------------------Tello------------------
Holosko-----------------------------Yusuf
-------------------Nobre------------------
Yarın böyle bir kadro çıkar büyük ihtimalle...
Nihat ikinci yarıda görev alacaktır...
İ.Toraman sakat mı Anıl?Sağ bekte Erhan'ı koymuşsun.Ya da Erhan daha mı hazır?
sanırım bu sefer fenerbahçe karşısında zorlanıcaz =) türkiye kupasının acısı çıkıcak gibi bi his var.. :D Olsun.. biz Sevinmek İçin Sevmiyoruz .. :D
İ.Toraman hem topuğundan hem burnundan ameliyat oldu.Koşulara başlayalı 1 hafta olmadı...
Aynı şekilde Ekrem'de koşulara yeni başladı...
Rıdvan takımla pek çalışma fırsatı bulamadı milli takım turnuvalarından dolayı...
Tek alternatif Erhan sağ bekte.Hazırlık maçlarında da sağlam bir görüntü çizdi...
Alex'in ESPN'ye yaptığı açıklamada : Beşiktaş her iki kupayıda aldı böyle bir maçın neden oynandığını anlayabilmiş değilim ancak yine de sezona bir kupayla başlamak çok iyi birşey olacak. demiş.
Tam açıklamayı bilmiyorum ama böyle birşeymiş sanırım Ligtv'de dinledim.
2-0 Fener alır gibime geliyor. Golleri de Güiza ve M.Topuz atarsa şaşırmam :)
Bu kupanın statüsü Beşiktaş 2 kupayı alınca değişmedi. Bu kupa düzenlenirken her türlü ayrıntısı konuşulmuş, çizgileri çizilmiştir. Dolayısıyla, sanki Beşiktaş 2 kupayı aldıktan sonra Federasyon acil toplanıp böyle bir düzenleme getirmiş gibi davranmaya gerek yok. Yarın herhangi başka bir takım da 2 kupayı alabilirse statü yine aynı şekilde olacak.
Yavaş yavaş maça yol alalım...
İnşallah geldiğimde Beşiktaş'ın galibiyeti konşuluyor olur....:)
Keşke bu maçın geliri bir hayır kurumuna bağışlansa, Avrupa'da çoğu lig bunu yapıyor, umarım bizde bunu gelecekte yaparız. Bu maç TSL'nin gala maçı olur.
İki kupayı kazanan takımın Fenerle oynaması saçmalık duruyor cidden alexin dediği gibi maça gelirsek Fenerbahçe alacak gibi geliyor aban Mehmet Topuz oynayacakmı acaba nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum
Bence bu statüyü bu maçtan sonra değiştirsinler.Böyle durumlarda ya kupa direk verilsin çifte şampiyona yada lig ikincisi ile oynansın final.Böylesi daha mantıklı bence.