Sen galiba mesajımı okumadan kendi bildiğinle konuşuyorsun.Dediğim gibi bulamıyor değil ANLAŞAMIYORLAR.Yani fiyatta anlaşamıyorlar.Buda çok doğal birşey.
Printable View
tamam kardeşim sen doğru diyorsun..
Sponsor bulamamak ne demek anlaşamamak ne demekya. Beşiktaş gibi bir Takım sponsor sıkıntısımı çekecek Heleki ŞL oynarken. Güzel bir davranışa kara leke atmıyalım Sponsor bulamamış diye kendimizi kandırmıyalım
İnönü'deki ilk maçtan öncede topluca bir kan bağışında bulunalım bari.
İnce bir düşünce altında ne olduğunun önemi yok bence.
Barcelona benzetmesi hoş ama Beşiktaş'ın Barcelona'nın yaptığı gibi Kızılay'a para verdiğini düşünmüyorum.
Ayrıca bu yeni forma uygulaması çok iğrenç, maçı izlerken göz zevkimi bozuyor. Beşiktaş belki almak istedi ve istediği fiyat verilmediği için almadı belki de hiç almayı düşünmedi bilemeyiz ama şu bir gerçek ki, Beşiktaş takımına reklam vermeyecek hiç firma bulamamak pek akıl kârı değil. Boş olan alanın bu reklamla doldurulması güzel bir jest olmuş, bu kulüpler sosyal örgütler ve bu şekilde kurum ve kuruluşlara destek vermeleri çok iyi ve umarım bu destekler artarak devam eder.
Bence Bjk hiç almasaymış sırt reklamı daha iyi olurmuş. Eski formaların sırt tasarımları daha iyi..
Kulübümün böyle bir davranışta bulunmasından dolayı gurur duyuyorum.Gurur para etmez,ama herşey para değil..:)
Bari Barcelona gibi önde yazsaydı Paranın bu kadar önemi yok ya :)
Art niyet aramaya gerek yok. Gayet örnek bir davranış. Gösteriş için yapıLmış birşey değiL bu. Daha ortaya atıLdığı iLk gün karar veriLmiş bir durum. ÜLker Fenerbahçe,GaLatasaray a ettiği tekLifin aynısını Beşiktaş a da tekLif etti. Eğer isteseniLseydi böyLe bir düşünce oLmasaydı direk kabuL ediLirdi zaten. Sanki Beşiktaş yönetimi ÜLker kendiLerine daha az tekLif etti diye böyLe bir girişime mi karar verdi. PLanLanmış ve şimdi uyguLamaya konuLmuş bir düşünce.
HayırLı oLması diLeği iLe çok hoş bir davranış.
Farklı şeyler aramıyorum Öyle mesajlar var ki Beşiktaş nirvanaya ulaşmış böyle maddi şeylerden elini ayağını çekmiş kendini hayır işlerine ayırmış gibi :) Ben de buna karşılık dedim bari öne reklam alsaydı diye abartmaya abartı çekilde cevap verdim heyecana gerek yok ...
AbartıLmış bir durum yok ki ortada. Bence sen abartıyorsun. Bu gün Acaba merak ediyorum aynı davranışı kendi tuttuğun takım sergiLemiş oLsa senin burda yazan mesajın nasıL oLurdu, onuda tahmin etmeye çaLışıyorum. :cool:
Kulübüm böyle bir olaya öncülük ettiyse Türkiye'de böyle bir ilki gerçekleştirdiyse heyacanlanırım ben...;)
Beşiktaş'ın bu davranışı örnek bir davranış benim bahsettiğim bu değil . Beşiktaş'ı parayı önemsemeyen maneviyat ermiş gibi gösterip laf çarpıtanlaraydı lafım :)
Tamam o zaman probLem yok :)
Eğer yazdıkların benim yazdığım mesaj içinde geçerliyse,ortada bir parayı reddedip böyle bir hayır işine girildiyse yazdıklarımda bir problem göremiyorum.Eğer bana değilsede sorun yok zaten.
beşiktaş'ı böyle bir düşünceden dolayı tebrik ederim
ama bence hiç bir şey olmasa daha iyi olurdu
Avrupa maçlarında olmuyacağı için sadece Türkler tanıtılacak ve zaten Türkler biliyor yani reklam bana göre gereksiz
KIZILAY REKLAMI GELİYOR!..
Sezona sırt reklamı almadan başlayan Beşiktaş Kulübü, büyük bir sosyal projeye imza atmak üzere.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in yaptığı açıklamadan sonra görüşmelere başlayan Beşiktaş Kulübü ve Türk Kızılayı görüşmelerin sonuna geldi.
Aldığımız bilgilere göre Beşiktaş Yönetiminin Antalyaspor ile oynanacak olan lig maçına sırtında `Türk Kızılayı` reklamı bulunan formalarla çıkabilmek için yoğun çaba sarfettiği öğrendildi.
İLKER EZİBAY / HABER1903
*HABER1903 özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Not : Forma reklamı çalışmaları, aldığımız istihbaratlar doğrultusunda Photoshop programı kullanılarak yapılmıştır.
http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay1.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay2.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay3.jpg
Harika duruyor. Birde DeLgado formasını kuLLanmasaLarmış daha güzeL duracakmış :D
Evet güzel duruyor..Karşı değilim zaten forma arkasına reklam alınmasına..
Kırmızı forma istiyordum Kırmızı KIZILAY yazısı geliyor :) Çok güzel durmuş gerçekten.
http://resim.haber1903.com/Manset/Gkizilay_forma2.jpg
KIZILAY REKLAMLI FORMALAR HAZIR!..
Siyah-beyazlı takımın Türk Kızılayı reklamlı formaların hazır olduğu açıklandı.
Yeni sezonda formasında Türk Kızılayı reklamının yer alacağı formaların hazır olduğu, Futbol Federasyonu`nun izin vermesi halinde takımın Antalyaspor ile yarın yapılacak karşılaşmaya bu formalarla çıkacağı bildirildi.
Gerekli izinlerin alınmaması halinde Beşiktaş`ın Türk Kızılayı reklamlı formaları ligin 3. haftasındaki Gençlerbirliği maçında giyeceği ifade edildi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta yapılan divan kurulu toplantısında yeni sezonda sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılayı reklamını formaya alacaklarını söylemişti. (Kaynak : AA)
Delgado ismi ordan silindi mi tadından yenmez :D
Ben hiç bir takımın üst kısma reklam almasını sevmiyorum. Çok kötü oluyor bu tipte formalar. Hayır işi felan orasına girmem ama ne Gs ne fb formalarının sırt tasarımları iyi değil. Eğerki veriyorsa 10 milyon euro sat vermezse boşver. 2-3 için koskoca kulübün formasını rezil etmeye gerek yok. Bjk için biraz daha farklı durum.
Sosyal sorumluluk projesinde takımı için sorumluluk almayan kaptan..Bu örnek formaları kim hazırlıyor yahu?
Forma'da göğüs reklamı için görüşmeler başlamış...
Cola Turka ile yollar ayrılıp Mehmetçik Vakfı'nın rekmalı alınması için çalışıyormuş...
Bir kere daha gurur duydum...
Ama bunada bir kulp bulunur...
beşiktaşı tebrik ederim yanlız öndeki yazı gitmesiyle biraz para açığı olur
Eğer parasız bu reklamı alacaklarsa, evet çok hoş olur ama mesela yıllık 4 milyon geliri varsa forma reklamından bunun yarısını böyle vakıflara bağışlasa daha da hoş olmaz mı? Ya da Barcelona gibi, hem reklam alıp hem de o reklamdan alması gereken parayı ödese?
Sonuçta Yıldırım Demirören'e bağlı kulübün finansı, Demirören'in verdiği paraların yanında formadan gelecek paranın değeri çok azdır, bir nevi Demirören cebinden de karşılar formaya reklam almasa da. Ve reklamları da böyle sosyal kurumlara ayırarak büyük bir sorumluluk alıp, duyarlılık örneği göstermiş olur.
Nasıl ki bazı haftalarda sahaya pankartla çıktığında futbolcular hoş görüntüler ortaya çıkıyorsa, her Beşiktaş maçında bu reklamları görmek de hoş olur, dikkatleri böyle vakıflar üzerine çeker.
Düşünülmesi bile yeterli tebrik ediyorum başkanı.
Trabzonspor'dan da söz almış Türk Kızılayı başkanı. A Milli takımda da isimlerinin görünmesini istiyorlarmış.
Bu arada Delgado formalarına tepki koyanlar için buyrun :)
http://www.ajansspor.com/resim/nihat_arkadan_bjk.jpg