Gerçekler ortadayken Volkan yada Franco bu anketi 50 defa kazansa ne olacak..
Printable View
Gerçekler ortadayken Volkan yada Franco bu anketi 50 defa kazansa ne olacak..
Ne mutlu Türküm diyene Türk Takımından birisi seçilsinde kim olursa olsun ha leo kardeş ha volkan abi :D
hepssi bizden :D
Tek artısı reklam yapmamız başka bi numarası yok.
Olsun reklamın iyisi kötüsü olmazmış.. ;) :p
En azından milli takımımızı koruyor :D
Anketin adı değiştirilsin bence.:icon_smile: "Kendi milli takımınızdan birisimi yoksa kendi takımınızdan birisi mi ...?" şeklinde veya "Hangi takımı tutuyorsunuz: Galatasaray & Fenerbahçe?" şeklinde olabilir.Oyların çoğu bu ikiliye gitmiş çünkü.Bari koymuşken Rüştü'yüde koysalarmışta bir yandanda Beşiktaşlılar asılsalarmış ülke tanıtımı adına..:icon_smile:
zaten saçma bir anket..daha önce de en iyi stad yada taraftar kartı gibi ilginç anketler yapıldı geçerliliği belli olmayan..bu da öyle ..
Volkan %55'den %4 düşmesi anormal bir durum, site yöneticileri durumu farketmişki oyları silmiş. Bu kadar o düşmesi yaşanması anormaldir bana göre. :) Ama zaten Volkan'ın birinci olamıyacağı ortadaydı. =)) Hak etmiyor çünkü. =))))
tüh beee Frey'e verdim oyumu adam %0 :D bi ben attım galiba onu da kabul etmediler :D:D:D
İşler değişmiş Franco büyük bir atak yapmış :zuhaha Bizimkiler de iyi çalışmış :zuhaha
[IMG]http://i31.tinypic.com/5m9w80.jpg[/IMG]
Volkan bugünkü kurtarışlarıyla baya düşüş yaşamış. :D Demekki iyi oynayınca oyla gidiyor. Bu almanlar zaten hep böyle. Birde Atatürk olimpiyat stadına oy atmıştıkki birden oylar gitmiş. Hileli bu tür şeyler. Ben hiç inanmam yok en iyi kim en fazla kiminki vs. vs. Saçma gelmiştir her zaman..
Herşeyi olduğu gibi bunuda abarttık ve site anketi kaldırdı. Türkiye'de oynayan iki kaleci Volkan ve Leo Franco'nun ilk iki sırada olması doğal olarak adamların bu anketin inandırıcılığını kaybetmesini gösterdi.
Bild ne zaman bizi ilgilendiren bir anket çıkartsa bir kaç güne kilitleniyor. Tr AB'ye girsin mi felan diye bir anket olmuştu %67 ye felan çıkarmıştık ne kara enteresan bir milletiz :D