Semih 15 gün önceden oynayamıyacak. Büyük ihtimalle Kazım forvete geçer, M.Topuz Kazım'ın yerinde oynar. Veya Deivid, Alex'in yerine geçer.
Printable View
Takımın 20 kişilik kadrosu şöyle:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Diego Lugano, Önder, Bekir, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan Gönül, Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Ali, Santos, Deivid, Kazım, Uğur, Güiza, Semih.
Lugano kadroya alınmış Mehmet yok.
Deivid de dün sakatlık nedeniyle idmana çıkmamış sanırım. Alex yerine Semih oynar muhtemelen. Lugano da ilk 11'de yer alır.
M.Topuz Diyarbakırspor maçında sahada olur umarım, sakatlığı geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Furkan 20 kişilik kadroda yok. Alex-Deivid değişikliği olur bana göre.
Deivid`in durumuna bakilacakmis antrenman sonunda.Oynayamazsa macta Semih oynayacakmis buyuk ihtimalle..
Bence Semih hazır olmasa bile bu maçta oynayabilir. ilerleyen dakikalarda zaten maçı koparırsak hadi onuda geç koparamasak bile bir taktik değişikliği ile çıkarır ve tek forvetede dönebiliriz. Bence Sion çok sorun çıkarmaz ama maçta çok kolay geçmez.
Sion ile Fenerbahçe Arasında Oynanacak Olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off Karşılaşması 20 Ağustos Perşembe Günü Saat 21.30′dan itibaren D Smart - Euro Futbol Kanalı ile D Smart Loca 1 PPV Kanalından Canlı Olarak Yayınlanacak.
Bu Maçı Ayrıca İsviçre Kanalı TSR 2′de Hotbird Uydusundan Canlı Olarak Şifreli Yayınlayacak…
Semih oynayamayacak drurumdayse Deivid oynar. O da oynayamayacak durumdaysa Selçuk oyner, Emre daha öne gelir diye düşünüyorum.
Topuz Diyarbakır maçında da oynayamayacakmış, önümüzdeki hafta içerisinde takımla çalışmalara başlar dedi Daum.
Volkan Demirel
G.Gönül-Lugano-Önder-R.Carlos
Baroni-Emre
Kazım-Deivid (Semih)-Dos Santos
Güiza
Bu şekilde çıkacağız sahaya bir süpriz olmassa.Sion kendi sahasında açık oynayacaktır,galibiyeti düşünerek sahaya çıkacaktır. (İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmek için) İlk yarıda golü buluruz. 1-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız.
Alex de yok bu maçta kesinlikle çift forvet oynamalıyız.Semih'i Alex'in bölgesinde oynatmak çok saçma aynı hatayı geçen sene Aragones yaptı ve sonuçları ağır oldu.İnşAllah Semih-Güiza forvet hattıyla başlar ve kazanırız.
Bence üst bitecek bir maç. Semih oynarsa kesinlikle gol yada asistini yapacaktır. Umarım Alex yokluğunda çift forvet başlarız.
Semih-Güiza ikilisi başlar Emre'de ileriye iyi katkı yaparsa en azından yediğimizden bir fazlasını atarız diye düşünüyorum :) 1-2, 2-3, 1-3 gibi :)
Semih ve Deivid'in durumları net değil sanırım...
Ben olsam Emre'yi Guiza'nın arkasında Alex'in bölgesinde kullanırım.Cristian'ın yanınada Deniz'i koyarım...
Fenerbahçe
---------------Volkan
Gökhan---Lugano---Deniz---Carlos
---------Baroni------Emre------
Kazım---------Deivid--------Santos
--------------Güiza
Önder yerine Deniz sürpriz bir seçim olmuş.
İlk yarı tutuk geçer Fenerbahçe ikinci yarı açılır. Turu temsilcimiz geçer. . .
Deniz sakatlanarak çıktı, yerine Önder girdi.
Güiza'nın müthiş göğüst asisti ve Andre Santos'un golü. 1-0
Sağ kanattan Kazım'ın ceza sahası yayına doğru ortası... Daniel Güiza çok şık indirdi! Bir ok gibi fırlayıp ceza sahasına giren Dos Santos sol ayağıyla gelişine bir vuruşla topu filelere gönderdi!
Düzenleme: göğüs asisti.
Son 10 dakikada iki tane %100'lük gol kaçırdık. Şimdiye fark olması gerekirdi.
Emre çıktı Uğur girdi.
Fenerbahce maci 2-0 kazandi. Goller Dos Santos ve Kazim'dan geldi.
Yalniz Güiza o golü nasil kacirdi, aklim almadi ...
Güzel maç oldu, çok rahat bir oyunla galip geldik. Fark daha da fazla olabilirdi. Deivid'i artık takımda görmek istemiyorum, Semih girdikten sonra katkısını hepimiz gördük. Diyarbakır maçında Semih ile başlamasını bekliyorum, istiyorum.
Sion'un tek atağı var, orada şans yanımızdaydı, o gol olsa berabere bitebilirdi belki maç. Deniz'in sakatlanması iyi olmadı. Koch fazla yükleniyor sanırım takıma.
Semih takımda oynamaya devam ederse daha çok gol pozisyonuna gireriz, takım orta sahada zaten çok iyi, rakip kalede çoğalmada zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz, bunu da Alex'in kilit paslarıyla çözemediğimiz dönemde, Semih'in top tutması ve doğru pas tercihleriyle giderebiliriz.
Deniz'de de yırtık tespit edilmiş. Daum, 25 yıllık teknik direktörlük hayatımda bu kadar çok adale sakatlığı görmedim demiş.
Özellikle 2. yarı daha iyi bir oyun ortaya konuldu. Çok daha farklı olabilecek bir maç 2-0 bitti. Sion'un bizim rakibimiz olamayacağı zaten belliydi ama açıkçası bu kadar rahat bir maç beklemiyordum. Artık gruplara kaldık diyebiliriz. Deivid hala Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin kredisini tüketiyor. Fakat bana göre o kredi çoktan tükendi. Sözleşmesinin uzatılması çok büyük yanlış oldu. Talibi varsa - ki olduğunu sanmıyorum - 1-2 bakılmadan gönderilmeli. Yerine Arjantin'den, Brezilya'dan, Afrika'dan kenarda oturabilecek, maliyeti az bir forvet alınmalı.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
Bende bu kadar rahat bir mac beklemiyordum.Ama iyi pas yaparak ve muthis mucadele ederek maci rahatlattik.2. yarida net 3 tane onemli pozisyonlarimiz vardi.2 Guiza`nin ve 1 Emre`nin pozisyonlari vardi.Macta en begendigim oyuncu Cristian`di.Gercekten cok saglam oyuncu oldugunu bir kez daha gosterdi.Muthis toplar kesti,iyi mucadele etti ve takimin en iyisiydi bana gore bugun.
Bu arada her mactan sonra yaziyorum ama Deivid`i takimda gormekten biktim artik bu takimda yeri yok diye dusunuyorum.Bugun de yine sahada gezindi hic bir katkisi yoktu takima.Yerine Semih girdi ve takim hareketlendi.Semih`in hazir oldugunu dusunuyorum.Diyarbakir macinda ilk 11 baslar insallah...
Kafelerde, barlarda, restorantlarda rahat maç izlenmiyor. Bir türlü konsantrasyon olamıyorum. Pek bişey anlamadım maçtan zaten dönüşümlü olarak izledik.
Fenerbahçe rakibini ciddiye almadı, pek uğraşmadı yetecek skor aldı ve eve dönüyor. Kadıköy'de de böyle bir skor ile yener turu geçeriz. Tebrikler Fenerbahçe'm
Maçtaki oyunu beğendim her hafta daha ileri gideceğiz...Net bir skor tabi Güiza daha iyi değerdirse sanslarını cok daha iyi olurdu...
Quote:
Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..
Ben demiştim :D Semih bugün güzel asist yaptı. Resmen dağıttı Sion savunmasını. Güiza direğe vurmasa emre adam akıllı şut çekse bugün 4-5 farklı olurdu. Ama bu kadar kolay geçeceğini tahmin etmezdim.
Ayrıca Dos Santos'un attığı goldeki kollektifliğe bakın. Ta orta sahadan itibaren tek pasla atıldı o gol. 4-5 tek pas tek göğüsle indiriş ve tek vuruşla gol. O gol süperdi. Takım süper pas yapıyor.