Peki bakalım bunu zamanla görüceğiz:)
Printable View
Peki bakalım bunu zamanla görüceğiz:)
Ankaraspor zaten daha şimdiden A.Gücü'nün eski formalarından giymeye başlamış. :D
yaaa benim bildiğim aynı ligde bir takım diğer bir takımla birleşemez yanii trabzonsporun alt takımı olan karadenizspor galiba ismi buydu süperlige cıkamaz çünkü trabzonun alt klübü olduğu için aynı şey istanbulspor içinde geçerli vefa gebze bunlarda beşiktaşın alt klübü ancak bunlar anlaşmaları fesh ettiği takdirde oynıya bilirler bu nedenlede ankaraspor kayseri maçı ertlelendi çünkü ankaraspor pfdk ya sev edilmiş bu lig bu sezon baştan sona düzmece
Alt kulübü diye bir durum yok ki ortada zaten. Aslında resmi hiçbirşey yok. O yüzden Melih Gökçek sıkıyor ya. Adam benim ilgim yok Ankaraspor ile sadece onursal başkan sıfatım var yönetime karışmam diyor ama maşallah her televizyon kanalında Ankaraspor adına bağlanıyor sonrada herkes salak ya ben bilmem yönetim kurulu bilir benim bildiğim kadarıyla falan ayakları yapıyor.
Bende yedim sayın başkan. ;)
Oftaş-Gençler ilişkisi neyse bu da aynen odur..Günahım kadar sevmediğim onursal başkanın en bbüyük destekçisi de budur..Geçen sene nerdeydi federasyon ? aynı garip oyuncu transferleri geçen senede oldu Oftaş-Gb arasında..Ne zaman düzgün işledi bazı şeylerde bugün dzeltmeye çalışıyorlar ? milat olacakmış bu geçiniz..Böyle gelmiş böyle gidecek..Severiz biz susup oturmayı..
Yazık ,asrın çınarının hangi zihniyete esir düştüğüne bakın,gerçekten çok yazık. Bunuda mı görecektik,gördük. Benim için Ankaragücü diye bir takım yok. O takım bir onuru bir sembolü temsil ediyordu,artık temsil ettiği hiç bir şey yok.