Mustafa Denizli'den 'transfer' Değerlendirmesi!..
Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, “bu takımın ne olduğunu herkes biliyor” dedi.
Mustafa Denizli, karşılaşma sonrasında LİG TV mikrofonlarına şunları söyledi:
-“GENÇLERBİRLİĞİ OYNATMAMAYA ENDEKSLİYDİ”-
Hem canımız sıkılıyor hem de hallederiz diyoruz. Oynatmamaya bu kadar endeksli çıkmış bir takıma karşı daha dikkatli olmamız lazımdı. Oyunu kurtarabilecek birkaç cılız pozisyon geldi ama yeterli değildi. Bu kadar defansif anlayışı ön planda tutan bir takıma karşı daha etkin olmalıydık. Etkin olması gereken oyuncularımız bu akşam oyuna bireysel yeteneklerini koyamadılar.
-“BİZİM İÇİN İÇERİSİ DIŞARISI YOK”-
Bizim için içerisi dışarısı yok. Kaybedilen her puan Beşiktaş için kayıptır. Gençlerbirliği müthiş bir mücadele sergiledi bugün. Bir takım kazanmak, bir takım kaybetmemek için her şeyi yaptı bugün desek yeridir. Gençlerbirliği kaybetmemek için daha fazla mücadele etti ve başardı. Elimizde bulunan oyunculardan mevcut kadromuzu oluşturduk. Oyun her bölgeden organize edilebilir. Geriden etkili çıkamadık. Kanatlardan top kullanamadık. Beklediğimizin gerisinde bir futbol ortaya koyduk.
-“ÇAREYİ İÇİMİZDE BULACAĞIZ”-
10.5 numara eksikliği hissedersin veya hissetmezsin ama bunu halletmek zorundasın. Yabancı oyuncu getirme şansımız şu an sıfır civarında. Geçen sene bunu içimizden hallettik bu sene de içimizden halletmek zorundayız.
-“AURELIO İLE İLGİLENMİYORUZ”-
Aurelio konusunda bir girişimimiz yok. Gazeteler yazıyor... İbrahim Kaş benim isteğimle geldi. İbrahim Toraman ve Ekrem’in henüz durumları net değil. Bu oyuncuların riskini alamazdık. Sakatlığı var, kart cezaları var daha bu işin... İbrahim Kaş alternatifli bir oyuncu. Tek bölgede kullanılabilecek bir oyuncu değil. İsmail hem Beşiktaş hem de Türk futbolu için büyük umut vaad ediyor. Yeteneklerini geliştirecek. Neticede şartlar ne olursa olsun 2 hafta puan kaybıyla gidiyoruz. Bu takımın ne olduğunu ben de biliyorum herkes de biliyor. Telafi edilmeyecek kayıplar değil.
Maraton
Sasirdim bu aciklamasina hocanin.. :)