Simpson macıın en net pozisyonunu kacırdı.
Top daha cok FBnin kontrolünde Manisa kazandıgı toplarla hızlı cıkma pesinde. Simpsonun pozisyonunda basarılı olmuşlardı.
Printable View
Simpson macıın en net pozisyonunu kacırdı.
Top daha cok FBnin kontrolünde Manisa kazandıgı toplarla hızlı cıkma pesinde. Simpsonun pozisyonunda basarılı olmuşlardı.
Ergin'in sarı kartı var Emreyi biçti bakaLım ne oLacak ? Neyseki Emre oyuna devam ediyor.
Manisaspor, futbol için değil rugby için çıkmış gibi sahaya.
Kırmızı kart bekliyorum bu maçtan.
0-0 Bitti ilk yarı. İlk 20 dakika Fenerbahce baya baskılı başladı sagdan özellikle ortalarla, bindirmelerle geliyordu ama gol pozisyonu üretebildiklerini söylemek güç. 45. dakikada Kazımın vurusu vardı uzaktan, kaleci kornere celdi.
Manisa da ilk 20 dakika falan hapsolmuştu yarı alanına. Hızlı ataklarla cıkmaya calıştılar. Santostan kaptıkları topla sagdan yaptıkları ortaya, Simpsonun vurusu en etkili pozisyonuydu macın. Bunun dışında da Kalecinin uzun elle başlatmasıyla baslayan atakları vardı Simpson soldan hızlı getirdi Cristian pasını kesti. Pası daha dikkatli atabilseydi Ergin boş kaleye golü atacaktı.
İlk 20-25 dakikadan sonra dengeledi oyunu Manisa. Fenerbahcede Kazım hareketli. Manisada Simpson etkili. Güiza ortalıkta yok yine 2. yarı Semihin girmesi lazım.
Ben de söyleyecektim şimdi, faul yapmaktan bıkmadılar.
Manisa 2. yarıya iyi başladı. Simpsonun uzak direge müthiş vurusunu Volkan son anda celdi.
59. Dakikada Ergine Bekirin yaptıgı hareket penaltıydı bana kalırsa.
Daum daha neyi bekliyor acaba Semihle Mehmet`i oyuna almak icin...
Kendi evimizde oynuyoruz rakip sadece kontra iLe geLiyor aL artık şu Semih'Le Mehmet'i ..
bekir pas hatları yapıyor zaman zaman bence fener gökhanı arıyor orda
dakika 69 daum'un oyuncu değişikLiği zamanı :)
Sonunda !!! giriyorlar oyuna ..
maça hareket getirecekleri kesin yeni giren oyuncuların
Emre B. atıldı.
Sonunda Emre'yi atan bi hakem oldu...
pozisyon nasıl oldu beyler ?
Karşı taraf'ın yaptığı hareketLerin sonucunda kırmızı çıkmayıp Emre'nin kırmızı görmesi entresan :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre önce Nizamettin'e omuz attığı için sarı kart gördü daha sonra ise diyaloglarını sürdürdü ve hakem kırmızı kartını çıkardı..
Fenerbahçe 10 kişiyle golü buldu. Golün ismi Güiza...
Alex yaptı golü.
demek fenerin 10 kişi kalması gerekiomuş gol atması için :D
Okçu attı ve bi nebze oLsun rahatLadık :)
Ohh sonunda
Topuz'a da yapılan penaltıydı
2 penaltı atladı hakem, büyük hatalar bunlar.
Ok yaydan çıktı. Kalan dakikalarda daha dikkatli olmalıyız.
Guizaaa Guizaaa :)
Bu nasıl ofsayt yahu:) Devamı gol olmuştu gitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derken Ergin Keleş attı 1-1.
yedik goLü 1-1
manisa attı 1-1
10 kişi kalmanın verdiği zorluklar ortaya çıkıyor ve 1-1 oluyor skor. Bakalım maç nasıl bitecek...