Nuno Gomes
Javier Saviola
Pablo Aimar
Oscar Cardozo
Javi Garcia
hatta Keirrison, Mantorras :)
Printable View
Nuno Gomes
Javier Saviola
Pablo Aimar
Oscar Cardozo
Javi Garcia
hatta Keirrison, Mantorras :)
Yawww Benfica biz onları dışarda yenene kadar Türkiye'de çok büyük takımdı ama Galatasaray yenince küçüldü :n: Yapmayıne tmeyin gözünüzü seveyim :) Bu adamlar kendi sahasında Man United gibi avrupa devlerine bile kök söktürüyor :) Benfica özellikle kendi sahasında kolay kolay maç kaybetmiyor... Normal oran onların :)
SAviola yı Fener yada Galatasaray alsa çoktan veteran bitmiş tükenmiş bir futbolcu damgası yemişti. Bence SAviola artık eskisi kadar büyük futbolcu değil.
Onlarda Saviola var Gs de Elano var :) Onlarda Nuno Gomes var Bizde Baros Güiza var.
Üstelik Elano Oynamak için geldi. Dünya Kupasına gitmek için ekstra daha motive oluyor. Güizada milli takımında oynamak için Fenerbahçede iyi işler yapması gerektiğinin farkında. Ve Baros çocuğuda olduki artık sıralar golleri :D
arkadaşlar oranları ben belirlemedim ne diye bana çıkışıyonuz :D bu oranları belirlerken bişiylere bakmıştırlar heralde...zaten sadece tahmin işte :D geçen sene kim tahmin ederdi Shakhtar'ın şampiyon olucaanı, Zenit'le Glaskow'un final oynayacağını... Kim ne derse desin türk takımlarımız eğer inanırsalar, maçın sahada kazanıldığını unutmazsalar, yürekleriyle oynarsalar şampiyonluğa ulaşabilecek seviyede takımlar.
Bahane değil neden :)Quote:
Güzel bahaneler :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşin ucunda Brezilya ile Dünya Kupasında oynamak olunca güzel oluyor bu nedenler :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şahsım adına sana hiç bir sözüm yok. Allah'ından utan. Bu kadar uçuk oranlar verilir mi :DQuote:
arkadaşlar oranları ben belirlemedim ne diye bana çıkışıyonuz :D bu oranları belirlerken bişiylere bakmıştırlar heralde...zaten sadece tahmin işte :D geçen sene kim tahmin ederdi Shakhtar'ın şampiyon olucaanı, Zenit'le Glaskow'un final oynayacağını... Kim ne derse desin türk takımlarımız eğer inanırsalar, maçın sahada kazanıldığını unutmazsalar, yürekleriyle oynarsalar şampiyonluğa ulaşabilecek seviyede takımlar.
http://eurorivals.net/squad/benfica.html
buyrun arkadaşlar burda benficanın kadrosu açıkla demişti bir arkadaş açıklama gerek yok , ben sizi hiç bir şekilde inandıramıycağımı biliyorum özellikle 2-3 arkadaş var her konuda aynı =) ama en azından bi kadroları gözden geçirim şu oyuncuları bir araştırın haklarında biraz bilgi sahibi olun öyle yazın ...
O kadroda verdiğin oyuncuları senden iyi biliyoruzdur zaten meraklanma ;)
Ee benden iyi biliiyosun bunu söylemen şu foruma ne kattı ? dediğim gibi ben inandıramayacağımı biliyorum 2-3 arkadaşı sadece rakibi tanımak açısından verdim varsayın benfica kadrosunu ...
Valla benim Benfica nın kadrosundan iyiyiz yada kötüyüz gibi bir iddiam olmasada, Başa baş çekişebilecek kadrolarımızın olduğunu düşünüyorum.
Yukarıdada kıyasladım. Futbol sonuçta her an herşey olabilir :)
Benficanın kadrosuna baktım da, ülkemizdeki Yabancı hayranlığının birkez daha ortaya çıktığını açıkça gördüm.
Oranlar gayet normaldir. Benceki Galatasaray 20.00 almalıydı Benfica alıyorsa.
Aynı şekilde Fenerbahçe'nin başında Daum değilde Avrupayı düşünen bir hoca oslaydı 20.00 alması gerekirdi.