gooLLLL
Kral
3-1
Printable View
gooLLLL
Kral
3-1
Bu akşam lider oluruz ;)
aslan hakan bitirdi olayı bee
...3 - 2...
oldu
hadi artık bit bee maç ooooooooooooffffffffffffffffffffff
ve gooLLL
4-2
ve maç bitti!!!!!!!!!!!
Maç boyunca üstün oynadık fakat 3-2 olduktan sonra biraz bocaladık. maç daha 0-0 ken yine bariz bir elle oynama görülmedi. Özellikle Hakan ve Şaş süper oynadı. Bütün futbolcuları tebrik ediyorum helal olsun!
GS çok önemli bir 3 puan aldı ve 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu...
GS çok iyi bir futbol oynamasa da bulması gereken pozisyonları rahatlıkla buldu, maç çok önceden bitebilirdi...
Hakan Şükür ve Hasan Şaş çok güzel top oynadılar, Hakan'ın 3 goldeki becerisi mükemmeldi, 2 tane de güzel assitlik pas bıraktı, arkadaşları değerlendiremedi...
Hasan'da bildiğimiz Hasan'dı, yine hırsıyla müthiş bir maç çıkardı...
Ç. Rize ise zaten rahattı, rahat bir futbol sergiledi, yakaldığı pozisyonları değerlendirdi...
Neticede maç 4-2 bitti, bu durum önümüzdeki haftadaki derbide oyuncuları moral olarak baya etkileyecektir diye düşünüyorum...
helal be aslanlar...
işte bu beee lideriz hepsine helal olsun
hakan tam bir kaptan helal olsun orda hasanı durdurmasaydı sarı kart görürdü hasan.hasanla hakan bugün süperlerdi.saidouyu hiç ama hiç beğenmedim.umarım songun ciddi birşeyi yoktur menisküs falan dedi ama.bu emreyle fener bizim defansı hallaç pamuğu gibi atar.
Evet güzel maç oldu. Şimdi gözümüzü Kadıköy'e çevirdik. Hayırlısı neyse o olsun..
sevinmeyin haftaya lider FENER
Bu arada Hakan Şükür'ün Ligde kaçıncı golü oldu?
bunu bilemezsin kardeşimQuote:
Originally Posted by batu19-07
bosver yaa kardes şimdi agız dalasına girmeye gerek yok bi dahaki hafta konusuruzQuote:
Originally Posted by hurmet
herhalde bilemem ama istatistik Feneri gösteriyo mantıklı düşünürsek maçta kadiköyde sonuç KanaryaQuote:
Originally Posted by hurmet
çok mutluyum gerçekten yendiğimiz için. hak ettiğimiz yerde olduğumuza inanıyorum :)
aynen kardeşim ilahi adalet
Haftaya olan fener maçı için baya moral kazandık, kadıköyden en az beraberlikle döneriz diye düşünüom
artık buraya kadar getirdi bu çocuklar işi burdan sonra (allah izin verirse) bırakmazlar şampiyon olurlar bizide sokağa dökerler herşey çok daha güzel olucak gsliler için
doğrusu yine puan kaybedicez diye korkuyordum. Ama çok şükür kazandık :)
Bu akşam; başkan seçiminden sonra ettiğim "maça gitmeme" yeminini hem Galatasaray'ın hem de kız arkadaşımın hatrına bozdum ve rafta tozlanmış şekilde duran kombinemi alarak maça gittim.Maçtan sonra ise şunu dedim içimden: "İyi ki bugün oradaydım"...
Bu gece bir kralın resitalini,bu gece bir kaptanın liderliğini,bu gece bir Hasan'ın azmini,bu gece bir Saidou'nun top hırsızlığını,bu gece bir Tomas'ın yıkılmaz dağ oluşunu seyrettiğim için sevinçliyim, gururluyum...Bu maçın üzerine söylenebilecek en güzel cümle şu olurdu herhalde:
"İyi ki varsın Galatasaray...Ve iyi ki "senin taraftarın olmak" gibi yüce bir mertebedeyim..."
çok güzel felsefe yapıyorsun selman :) felsefen 100 dü sanırım :) şaka takılıyorum alınma :) keşke bende orada olabilseydim :(Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Song sakatlanmış galiba durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Yok yahu İbo ben içimi döktüm :):) Eve yeni geldik sıcağı sıcağına yazayım dedim :)Quote:
Originally Posted by hizlioglu
oynama ihtimali %50 yarın netlik kazanacakQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
İstanbul - </B>Galatasaray'da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song'un MR'ı çekildi.
Karşılaşma sonrası Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülen sarı-kırmızılı oyuncunun burada MR'ı çekilirken, yapılan açıklamada Song'un durumunun yarın netleşeceği, Fenerbahçe derbisinde oynama şansının ise yüzde 50 olduğu kaydedildi
galatasarayım benim biricik sevgilim söle senden başka kimim var benim??
seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim :D :D