yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarıQuote:
Originally Posted by hizlioglu
Printable View
yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarıQuote:
valla ben kendisini FB li diye biliyorum... Yanlış biliyorsam pardon...Quote:
Originally Posted by zargı
gerci fener taraftarı sanmakta haklısın o kadar cok fener sempatizanı gibi hareketi olduki normal böle zannetmen.Ancak kendisi GALATASARAY taraftarı bunu ersun yanal ın agzından duydum.Quote:
ben şahsen hiç istemem. bu durumdaki bi takımı hangi t.direktör alıpta lider yapmış ki
erik geretsin hakkını ödeyemeyiz adama avrupadan bir çok takımdan teklif geliyor ... ama gitmiyor .. bence gerets e borçluyuz elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım ... ayrıca ersun yanal da diğer antrenörler pek farkı yok ....
abi ben size sadece böle bi durum olsa tepkiniz nolur dedim gerets gidiyo ersun yanal geliyo demedimki :D:D:D
eee ersun yanal gelince gerets kalacak mı benim esas tepkim geretsin göderilmesi olur:)
adam milli takım antrenörü iken ali sami yene gelmeye korkuyordu.şimdi biz bu adamı alıp teknik direktörümüz niye yapalım?ayrıca ersun yanal şu ana kadar hangi takımla hangi başarıları yakaladı?milli takımı nasıl paçavraya çevirdiğini ne kadar çabuk unuttunuz.ersun yanal değil galatasaray teknik direktörü olmak floryanın kapısından bile geçemez.
Gerets iyi bir hoca niye ersun yanal gelsinki
48 yılın en iyi Galatasaray’ı!
Gerets’in ekibi, Terim'in kadrosunu da geçerek, 30. haftalar itibariyle 48 yıllık lig tarihinin en iyi Galatasaray’ı unvanını yakaladı.
Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup ederek, liderlik koltuğuna kurulan Galatasaray, bu galibiyetle kendi tarihindeki en iyi dönemi de yakaladı. Eric Gerets’in öğrencileri, 48 yıllık lig tarihinde 30. haftalar baz alındığında en iyi performansı yakalayan ekip oldu. 30 maçta 23 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi elde eden Sarı-Kırmızılılar, yüzde 85’lik bir başarı oranı yakaladı. Gerets’in ekibine en yakın başarı, 1998/99 ve 1999/2000 sezonlarında Fatih Terim tarafından elde edilen yüzde 83.3’lük oran oldu.
Kaynak: Webaslan.com
eh, Gerets başarılı biraz be.... ;)
ynai okadarda hakkını yemeyelim bence. millli takım agfelene kadar her takımda başarılı oldu. milli takımda kötüydü gerçi ama şimdi onu mumla arıyoruz. ayrıca kimsenin cesaret edemediğini yapıp hakanı yedek bıraktı. bu bile büyük iş. birde başlığı açan arkadaş yanalmı yoksa geretsmi diye sormuyorki. sadece böyle bişey olsa tepkiniz nolurdu diyor. geretsle ne ilgisi varki. bir arkadaşta yanalın çok şikeci olduğundan bahsetmiş. türkiyede çok temiz kaç kişi varki? tabi star tv yanala kafayı taktığı için çok üzerine gtti. kimin üzerine gitse mutlaka bişeyler bulurdu. ayrıca zaten gs nin başına gelsede 2 yenilgiden sonra gönderilirdi. çünkü türk.Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Tabi gelsin Ersun Yanal yardımcı antrenör olarak da Hakan Şükür'ü koyalım yanına sonra da kulübü kapatırız artık.:D