Takım mükemmele yakın seviyeye gelmiş diyor Denizli. O diyorsa öyledir.
Mükemmele yaklaşmışız.E tabii gol attık varmı ötesi. 1 ay sonra berabere kalabilme başarısı gösteririz. Vallahi acayip mutluyum. Demek birgün bizde kazanabileceğiz....
Printable View
Takım mükemmele yakın seviyeye gelmiş diyor Denizli. O diyorsa öyledir.
Mükemmele yaklaşmışız.E tabii gol attık varmı ötesi. 1 ay sonra berabere kalabilme başarısı gösteririz. Vallahi acayip mutluyum. Demek birgün bizde kazanabileceğiz....
Yine bize hüsran,yine bize hasret var..Neyse alışığız sağolsun başkanımız sayesinde daha sezona yeni başlarken havlu atmaya..
Anlaşılan "Büyük Mustafa" yine devam edecek yapboz'a....
Sağ Bek İbrahim Kaş...
Ön Libero Ekrem Dağ...
Sol Kanat Yusuf....
Yabancı kontejyanı varya..Kulübede Bobo....
8 Milyon "avro" luk 10.5 numara kulübüde (sanırım buçuğu fazla geldi bu maça)...
Son haftaların en formda ismi Hakan Arıkan kulübede...Al içeri Rüştü aman kaçırma...
Serdar tam "oldu" diyoruz... Kulübede...
Devam....
Denizli'nin suyu kaynıyor :D bide bu adama şanslı denildiğinde kızar herkes :D şanslı işte! bakın kaç maç oldu, herhangi bir teknik direktör olsa kesin şutlanmıştı şimdiye kadar :p
Wolfsburg maçıyla patlama yapacakmışız yine...
Yeter ya patla patla nereye kadar patladık işte zaten ?
koskoca Beşiktaş "yenildik ama ezilmedik" mentalitesinde ise gerisini siz düşünün....
Mustafa Denizli konuştukça gözümde daha da çok küçülüyor...
Rüştü'yü oynatmasının bir tek mantıklı açıklaması bile olamaz.
Denizli'nin bahanesi hep aynı. Şanssızdık. Yine bugün maç sonu çıkmış; "Şanssızdık" diye dem vuruyor. Şimdi şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım. Galatasaray, Manu, Kayseri, Cska. Son oynadığın 4 maç, 4ünde de mağlup oldun. Hepsinde de neredeyse şanssızdık diye kendini kandırdın. "Rakip iyi değildi; ama bizde şanssızdık. Onlar attı, biz atamadık yenildik." Denizli bunu diyor. Rakip iyi değildir, kötüdür eyvallah. Ama senin burada çıkıp şanssızdık diyene kadar sana karşı iyi bile oynamadan galip gelen rakiplerini neden yenemediğini düşünsene. Çünkü kötüsün, kötü oynatıyorsun, saçma sapan yanlış kararlar veriyorsun... Bu kadar üst üste mağlubiyet alıp birde çıkıp şanssızlık diye masal anlatırsa mikrofonlar önünde Denizli; kendisine O'nun meşhur kargaları bile güler.
Maç öncesi dediğim gibi. Mark, Krasic kanatları, ortada Dzagoev çok zorlayacak Bjk yi dedim. İlerde ben Guilhermeyi söylemiştim, Ramos Necid'i tercih etmiş. İyiki de etmiş. 2 net pozisyonu berbat 2 vuruşla telef etti kendisi. Bjkyi en zorlayacak adamın Krasic olacagını söylemiştim, öyle oldu. Sag tarafta istediği gibi at koşturdu, çok iyi bir gol attı, bana göre maçın adamı oldu Krasic. Mark da sol tarafta zaman zaman etkili oldu. Dzagoev de maçın başlarında iyiydi, müthiş bir gol attı; sonrada pek ortalıkta görülmedi.
Bu saatten sonra artık ilk 2 imkansız Beşiktaş için. 3. olup Avrupa Ligine kalmayı düşünmeli. Bana göre bu da zor gibi görünüyor. Gidişat öyle. Önümüzdeki günler ne olacağını gösterecek...
Son zamanLarda benim başımı bu kadar daha yere doğru eğen bir etken oLmamıştı hayatımda. Teşekkür ederim Beşiktaşım. YıLLarımızı, ruhumuzu verdiğimiz takımımız, canımız dediğimiz takım bizim başımızı yerden kaLdırmıyor. Bu haLe geLmesinde ki herkese saygıLarımı ve sevgiLerimi gönderiyorum.
SaygıLarımLa;Başı önden hiç düşmeyen Taraftar.
kotu oynadigimizi dusunmuyorum, gayet iyi gidiyorduk aslinda. ekremin on liberoda oynatilmasi ne kadar elestirilsede kotu bir performans sergilemiyor. bence asil elestiriler i.kasin sag bekte oynamasi ve rustunun oynamasi yuzunden. mustafa denizliye kayserispor macindan sonra bile guvendigimi soyledim, halada guveniyorum. Ama hocam yapma lutfen, Rustu haftalardir kotu ,sakat formsuz.
Hakan Arikan oynadigi maclrada ufacik hata yapmadi, gayet de guzel gidiyor. Bu adami simdi oynatmicaksin ne zaman oynaticaksin,adam dicekki adalet nerede.?
I.Kas stopere yedek olarak alinmadimi?Sag bekte bu kadar verimsiz olmasina ragmen hala neden oynatiliyor.Savunma anlaminda guclu desek o yok, zaten hucum anlaminda verimi 0.Gidince geri donemiyor. Yaptigi bir orta yok. Ekremi orda oynatsak,Finki orta sahada oynatsak olmazmi?Bari Ridvani oynat defansif olarak ne kadar iyi olmasada,tecrubesiz olsa da hucuma katki saglar en azindan.
Cisseyi niye yolladik niye Finki aldik anlamadim.
Boboya yazik oluyor, bu takimin gelmis gecmis en golcu yabancisi. Liverpool macinda galibiyeti getiren,Marsilya macinda galibiyeti getiren, Her Fenerbahce derbisinde gol atan,Gecen sene son haftalarda en onemli golleri atan Bobo degilmi? Formsuz olabilir ama Nihati oynata oynata form tutucak diyorrsunuz Boboyu neden oynata oynata form tutmasina izin vermiyorsun? Adam zaten sol kanatta oynaya oynaya verimi dustu,Sanki kendi sucuymus gibi yedek birakiyorsun.
Tello goz gore gore orta sahada oynuyor,Sol kanatta cakma adamlar oynayACAGINa Tello oynasa daha iyi olmazmi? Orta sahada alternatifi yok desem, 8 milyon euroya bosuna mi aldik Tabatayi? Yapacagi olumlu isler kisitli olsada almissin iste, oynatsana. 8 milyon euroya alinan bir oyuncunun Sampiyonlar Liginde yedek kalma luksu olamaz.Bosuna mi aldik bu adami.
Ama en cok da Delgadoya uzuluyorum, elestirdiler,kovdular, kucuk maclari kazaniyor dediler.Artik kucuk maclarida kazanamiyoruz, bana gore dunku CSKA nin Turkiyedeki anadolu takimlarindan farki sadece krasic ve dzogoev di. Yazik oldu.
Takımda ki sorun beLLi. Kritik yapmaya gerek yok.
Mustafa DenizLi nin ısrarLa tek pas oynama çabası ve yanLış mevki seçimLeri. Bu kadar basit. Takımda sorumLuLuk aLan adam yok. ÇaLım atan, adam geçeyim, şu atayım diyen adam yok. Varsa yoksa tek ve hızLı pas. Dünya da bunu zamanında bir BreziLya uyguLadı. BöyLe bir sistem yok Dünya üzerinde. Tabata, DeLgado gibi oyuncuLardan bu şekiLde yararLanamayız.
Herkes Tabata yı eLeştiriyor. Ben Tabata nın yerinde oLsam Beşiktaş ın sistemini ve hocasını eLeştiririm. Adam serbest adam, forvet arkasında gezmeLi, araya pas atacak, adam geçicek, şu atacak gerektiğinde, bu şekiLde oynamaLı. Ama adam orta sahanın gerisinde hızLı ve tek pas oyununu yönetsin diye geziniyor. O işi PAF tan adam koyun, o da yapar. Kimsenin Tabata yı eLeştirmeye hakkı yok. DeLgado dan da yıLLArdır bu yüzden verim aLamıyoruz.
Nihat a kızıyor herkes. Nihat ın ne suçu var. Adam forvet adamı, ya da forvet arkasında oynayan bir oyuncu, ya da 3 Lü forvetin sağ tarafında oynayan bir adam. Nihat nerede oynuyor biri bana açıkLayabiLirmi ? Adam orta sahanın gerisinde top taşımaya uğraşıyor. Kanata gidiyor arkadan destek veren yok, bindiren yok hop mecbur geri.
AdamLarın üstüne 3 kez gittik üçü de tehLike oLdu. 3 de de bireyseL yetekLeri kuLLandık biri de goL oLdu zaten. Bunu sürekLi yapmamız gerekiyor ama sanırım DenizLi bunu engeLLiyor, bunLArı kısıtLıyor. TeLLo bir kez forvet arkasına gitti o mevki adamının yapması gerekeni yaptı HoLosko yu kaçırdı pozisyon oLdu. Ondan sonra sürekLi orta saha gerisinde tek pas, hızLı oyun denedi. TeLLo mu suçLu ?
Yeter artık. DenizLi de, Demirören de, Beşiktaş formasını taşıyamayacağım diyen oyuncuLarda çeksin gitsin.
Takımdaki sorun Denizli dir.Geçen seneden beri bu takımda iyide bir kadro var üstünede takviye yapacak para ve zamanda vardı ama hoca yanlış işler yaptı halada iyi kadro var ama Denizli macera arıyor bu yaptıklarını Ertuğrul hoca yapsaydı dakika durdurmazlardı ben Denizli nin yerinde olsam artık daha fazla kendimi ezdirmeden istifa ederdim.
Bence sahada maç diye bişey yoktu eğer dün gece izlediğim maçsa Premier Ligde izlediklerim ne acaba diye düşündüm...
Beşiktaş çok kötün durumda Mustafa Denizli de yonca dağıtıyor fakat toparlanmaları cok zor...
Denizli nin Holosko yu çıkarıp, artık futbol hayatı bitmiş olan Yusuf u alması taktik bilgisini gösteren bir kanıttı. Yedek kulübesinde adam geçer denilen Yusuf koşamıyor, çalım dene birşey yok. Bobo neden oynamıyor? Nihat tan artık vazgeç biraz. Adam hazır değil daha. Takıma pas yapmayı kanattan orta kesmeyi öğret çünkü BJK de kanatlardan orta yapan bir adam yok. Varda ortalarda meymenet yok.
Wolsburg BJk yi dağıtır. Dzeko ve Misimovic i savunma durduramaz.
Tahminim:
1. Manchester: Belki Wolsburg a deplasmanda kaybeder ve tek mağlubiyetle çıkar.
2.Wolsburg: Man. Utd ye yakın puanla 2. çıkar..
3. CSKA: CSKA zor şer de olsa 3. olarak Avrupa Ligi ne gider..
4.Beşiktaş: Evinde oynayacağı CSKA maçını belki berabere bitirir 1 puan alır yada zorda olsa 3 puan alır. Sonuncu olarak elenir.
Bence bu şekilde olur grup sonucu..
Necid ya FM'de abartılmış yada dün kazma günündeydi.
Ayrıca Holosko nun kaçırdığı pozisyon harici CSKA gibi ağır bir savunmaya karşı hiç ara pası denenmemesi rakibi iyi çözemediklerininde kanıtı..
Denizli hocam sen ne diyorsun ya :D
Mükemmele geliyormuşuz :D
Beşiktaş insan gibi pas mı yapabiliyor.Organize bir atağımızmı var.Şöyle etkili bir şutumuz mu var?
Kalede hayla neye göre Rüştü'yü oynatırsın anlamam ben seni ya.İ.Kaş'tan sağ bek yaptın Ekremi orta sahanın ortasında oynatıyorsun.Bobo sol açık.İlginç.
Ama bizde her maç aynı şeyleri yazıyoruz.Ama Denizli hala her maç aynı hatalar göstere göstere yapıyor.
Denizlinin artık gitme vakti çooooktan geldi.
Beşiktaşı izledim.
aslında 2 yarıda çok kötü oynamadılar ama kendilerini barca sanıyorlar ama orta sahanın ortası veya defans buna müsait mi bakmıyorlar.ernst midir nedir orda bir kel var onun kaptırdığı topların haddi hesabı yok birde rüştüden ilginç hareketler var.Rüştü maç boyunca bir kurtarış yaptı.Hatta spiker bile ağlıyacaktı:Dinanamadı rüştünün şut kurtardığına bence acilen beşiktaşa bir kaleci lazım.Beşiktaşın diğer kaleciside bence pek iyi değil.İlginç bir takım beşiktaş bir şey anlayamadım.O kadar gol kaçarmı.Holoskoyu neden çıkardı anlamadım.tabi eğer bir sakatlığı olduysa o başka tabiki ama o ağır defansı bir holosko delip geçerdi.İlk yarıda bunu yaptı zaten.Ayrıca beşiktaşın yediği 2. golü anlamış değilim adam orta sahadan nasıl o kadar serbest geliyor yav. en azından foul yapın bişi yapın adam basmış gaza 1 çalım 2 çalım deyip gidiyor.Rüştü zaten bizim rüştü yapıcak birşey yok.Acilen birşeylerin değişmesi lazım:(
Ekrem'in orta saha oynanması neden eleştiriliyor anlamadım.Bu adam esasında sağ açık ama geçen sene sağ bekte hatta sol bekte oynadı.Orada oynarken sorun olmuyorda orta sahada oynayınca mı sorun oluyor.Takımın çöküşünün etkenlerinden birisi Cisse'nin gidişidir ama ha Fink ha Ekrem çokta fark yok bence.He Rüştü neden oynuyor,İbrahim Kaş neden sağ bek oynuyor denilmesine bende katılıyorum..
aslında Bjk için en ideal sistem 4-4-2 ama nedense Denizli garip işler yapıyor.Hakan-Ekrem -Sivok - Ferrrari - İsmail-defans hattı ,orta saha- serdar - ernst -tabata-tello-forvet ise Nobre-Bobo olur daha nihat var holosko var ysuf var adamları gerektiğinde rakibe göre gerektiğinde maçın gidişatına göre sokar çıkartırsın geniş bir kadro var Bjk da
Hiç istemesemde , kazanacağız gibi geliyor :(
Neyi istemiyorsun kazanmamızı mı ?
Zor bir maç olacak. Ancak 1-0 kazanacağız. GOL: Bobo :)
Evet ilk defa Beşiktaşın kazanmasını istemiyorum...
Çünkü herşey toz pembe olacak tekrar... Hocamız yine fantazi kadrolar çıkarmaya devam edecek herşeyi ben bilirim havasında...
Beşiktaş'ın bu maçtan bir beraberlik çıkaracağını tahmin ediyorum..
Cska nın savunması hatalar yapabiliyor ama diğer bölgeler kaleci,orta saha,forvet iyi oyunculardan kurulu...
Hele Alan Dzagoev e dikkat edilmezse çok tehlikeli olur,skor da yapabiliyor Alexvari paslarıyla savunmalarının belini de kırabiliyor.
Basarılar Beşiktaş
CSKA Alır Bence Daha Şanslı Buluyorum
Ama Umarım BJK Alır
Saha avantajı, rusya hava şartları, kadro kalitesi bakımından cska avantajlı gibi görünüyor. Hafta sonu zenit maçını izledim, Krasic ve Mark Gonzalez kanatları çok etkili, ortada da daha şimdiden büyük takımların takiibinde olan Dzagoev. İleride de Love'ın yerine Kievden aldıkları Guilherme. Defansif açıdan çok iyi oldukları söylenemez ama hucum oyuncuları çok tehlikeli. Sag açıkları Krasic çok süratli, tehlikeli bir oyuncu. O bölgede artık kim oynarsa (İbo yada İsmail) zor durumda kalabilir. Cska'yı galibiyete daha yakın görüyorum. Besiktas kayseri maçından sonra yaklaşık 10 günlük süreyi maç oynamadan geçirdi. Bu sürede hucum anlamında sorunlarını çözebilmişse bir beraberlik çıkarabilir; ama dediğim gibi cska galibiyete yakın.