-
bu da bir tarih ama fb li kardeşlerim bu tarihin tekerrür etmesini istemezler haklı olarak... ee bu da tarih arkadaşın resimlerle gösterdiğide tarih ama o tarih tekerrür etsin bu etmesin valla ya buhayat ya da bu tarihleri anlamak mümkün değil ....
gece gece biraz felsefik bir konuşma oldu veya karışık oldu .... kusura bakmayın artık ....
-
evet bu tarihte bizim tarihimiz :D bu tekerrür eder inşallah :D
-
sadece sizin değil anladığım kadarıyla şu ana kadar ligde son 4 haftaya lider giren takımların tarihi yoksa ben mi yanlış anlamışım :)
-
sonuçta bizim için iyi olacak bi tarih onu belirttim bizim tarih diyerek :D hemen karşı atağa kalkmayalım tarık bey :D
-
lütfen burak bey karşı atak olarak algılamaylım yapılan bir yanlış düzeltildi diyelim biz buna :D:D:D
-
sahipleniyorum tarihi allah allah :D:D neyse cılkı çıktı bu maç bizim olacak diyip konuya noktayı koyuyorum
-
herkes hafta başından beri aynı şeyleri söyleyip duruyor zaten bi an önce cumartesi gelse de bitse artık bu işkence :D
bende söyliceğimi imzamda söyledim :D:D:D
-
o sözleri çok duyduk biz :D de ctesi maçtan sonra forumun halini düşünemiyorum kaç kişi banlancak acaba insanların sinir kat sayısı baya artacak ben siteye girmemeyi planlıyorum kaybedersek :D
-
cumartei maçtan sonra yenilen yeneni tebrik edicek herkes güzelce adam gibi yorumunu yapıcak hiç bir şekilde kimse kimseyi tahrik etmeyecek medeni şekilde tartışılacak bunun doğrusu bu ve bu böyle olmak zorunda;;)
neyse konu çok dağıldı sustumm ben :D
-
Hakkaten özellikle maçtan sonra tüm Turksportallıları forumda biraz daha sakin ve karşı takımı da anlayan yazılar yazmaya, özellikle tahrik edici, agresif cümleler kurmaya davet ediyorum...
Yoksa çok cezalar çıkar, lütfen biraz dikkatli olalım yazarken...