benim transferler:
motta
yildirim uğur
sezer öztürk
bobo
veron(yaşlı ama harika)
nihat kahveci
vanden borre
veeeeeeeeeee arjen robben
Printable View
benim transferler:
motta
yildirim uğur
sezer öztürk
bobo
veron(yaşlı ama harika)
nihat kahveci
vanden borre
veeeeeeeeeee arjen robben
robben i Chelsea den Galatsaray a nasıl getirtdin...:eek:
şaşdım kaldım vallaha...:eek:
Bne Genellikle Castrillon - Kristoffer Heasted - Önder Turaci ve Tuncay Fevzi yi Almışımdır.Ama Son Oyunumda Cacau(Stutgarttan) - Serhat Akın - Uğur Yıldırım - Alavaro Recoba - Leandro - Chris - Song Chong Gibi Kaliteli Oyuncularla Mükkemmel Bi Kadro Kurmuştum
arkadaşlar bnde gs den oyuncu satamıyorum karşı tarafın maaşını kabul retmio oyuncularım napmalıyım?
satılık listesinde olan yıldızlar
Satıcağın Oyuncuyu Satılık Listesine Koy.Sonra Sana Teklif geldinmi Bi Takımdan Paraya Göre Kabul Et.Karşı Takım Oyuncuya Sözleşme Önerecektir.O Sırada Oyuncunun Transfer Durumun kuralamaya Uygun ve Kulübün İhtiyacı Yok Yaz.Milli Takımdan Falan Çağırırlarsa Adamı Milli Takım Kadrosundan Çek.Adam Kulüpten Soğur.Muhtemelen gider.Ama Oyuncuyu Alacak Kulüp Kabul Edilemeyecek Bi Maaş Önerirse Sana Derki Tamam Kulübe Gidecem ama Bana Her Hafta Şu Kadar Maaş Vericeksin.Kabul Edersen Adam Gider Ve Sende her Hafta Adama Adamın İstediği Maaşı Verirsin.Quote:
Originally Posted by koral_yldrn
Aldığım Adamları yazmıştım Ama Bi De Resim Atayım Dedim http://www.myehost.de/resim/images/2ZN30633.jpg Benim Ana kadar En Kötü Yaptığım Kadro.Ama Oyuncularım İYİ
beyler bende yazayım transferlerimi...
guarin
maykon
zurawski
uğur yıldırım (sezon sonu gelecek daha)
Zafer Koç (Trabzondan çıktı ama şu an bendeki en iyi oyuncu kesinlikle tavsiyemdir)
Halim Kurtuluş ( ALt yapıdan çıktı. Kesinlikle deneyin mükemmel bir oyuncu oluyor.)
şu anda 3. sezonum 2 şampiyonluk var..
luca toni
jorge valdivia(herkese tavsiye ederim mükemmel bi oyuncu)
caner erkin
ilhan mansız(yedek için)
sinan bolat
ilhan demirci
crespo : sözleşme sonu
guti:32 yaşında ve trabsfer lsitesinde
c.lopez : serbest
uğur yıldırım
emre bel.
fred
daha çok var ama bu kadar yeter
wallla genelde kimse ilk senesinde superstarlar alamaz..ama 2.senede alabilirler ..benim 2.senemde aldıklarım..
iranildo,figo,roncatto,okanyılmaz,vargas,ömer (kaleci),birde her takıma aldıgım diarra
nuri-mokoena-zigic-polat keser-freddy
gk:polat keser,tolgahan acar
defans:cris, hakan söyler,alt yapıdan ferhat ve cihan can
orta saha:daniel carvalho,andrey arshavin
st:cristiano lucarelli
toplam 30 trilyon harcadım ve bi şampiyonlar ligi bi uefa aldım 2 şampiyonluk bi de türkiye kupası 2 senede oldu
cesar delgado kerlon sezer ozturk nuri sahin recoba hepsnden de memnunum ama gencleri oynataqmadım icin oyndan zewk alamz oldm
Quote:
Originally Posted by TARPON_1
Buna hayatta inanmam dostum kusura bakma...torres dedigin adam 2 kez şampiyonlar ligi alsanda kolay kolay gelmez ki zaten GALATASARAY ilk sene uefada.
gökhan ünal mehmet topuz hüseyin çimşir recoba marcelinho fernandez mokoena bruno mehmet sedef ibrahim toraman serkan
*Jhon Obi Mikel
*Vanden Borre
*Serkan Kılıç
*Polat Keser
*Gökhan Ünal
*Deniz Baykara
*Nuri Şahin (Tabiki ocak ayında)
*Tevfik Köse
*Fahri Tatan
ya bn yazdm da ise yarayaccak forma bir turlu sokamadm adamları=(((
en iyisi en yararlısı uğur yıldırım ha birde rivaldo (ilk sene sadece) ve guarin var diğerleri hep aynı....
evet bende sasiyorum,, maksat galatasarayi yuceltmek degil arkadaslar,
bizde bir iki kere gsyi aldik, bunlari alamazsiniz,,,editorden haric...
eger okadar basariliysaniz, neden fm turnuvasinda bir varliginiz olmaz:D
saka bi yana,
hangi yillardasiniz onu vugulayin bari bundan sonra !!!!!!!
mesela NIHAT, nihat neden turkiyeye heme Gsye gelsin, favo club BESIKTAS...
GS OKADAR parayi 3 yil icinde veremez, tuhaf...
zaten oburlerini yazmaya degmez ;)
herşeyin üzerine yemin edrim bunları ilk sezonumda aldım:adriano,raul, salgado, puyol, cavenaghi, riquelme, ronaldinho, c.ronaldo,zokora, volkan yaman, yıldıray, tuncay, casillas, del horno
guarini aldım hiç bi işime yaramadı defansın sağında oynattım 1 le oynadı gönderdim
Forvet--Cavenaghi,Fernando Torres,Zlatan Ibrahimovic,N.Anelka,Robinho,Kerzhakov,Pazzini,Nil mar...
Orta Saha---Diego,Ledley King,Alessandro D'alessandro,Okan Koç,Leonardo,Gökdeniz,Emre B.,Julio Baptista,Riquelme,Martin Petrov,Deisler,Santana
Defans---Dede,Joseph Yobo,Luisao,Lucio,Heitinga,Nigel de Jong,Servet Ç.,Bonera
Kaleci---Marcos,Leo Franco,Jan Lastuvka
abi gel sen sağa ibrahim akını al ben teklif yaptığımda sezon arasında milan inter ve juventus talip oldu kesin al
okan buruk
gökdeniz
Ben del piero,toldo,buffon,riise,rafinha(schalkeli olan)
adu
tuncay
bobo
wewerson
gökhan ünal
mehmet topuz
(tab bütçem vasa muhammedu zidan)
1-mehmet topuz
2-gökhan ünal
3-sezer öztürk
4-nizamettin çalışkan
5-freddy adu
6-moutınho
Bu oyuncuları öneririm
pape diakathe,hubnik,pulhac,hamit altıntop,polat keser,yasin karaca,
uğur yıldırım hamit gökhan zan gökhan ünal volkan demirel bilal kısa servet mehmet akgün serkan gedik ibrahim akın mehmet sedef emrah kınık mehmet nas mithat yaşar cesar delgado matias fernandez tudor van den borre miccoli
ya burada turnuva olunca nasıl katılabılırım