Penaltı bana bayagı yumuşak geldi yahu :D
Printable View
Penaltı bana bayagı yumuşak geldi yahu :D
Yanlış görmediysem saçma bir penaltı kazandı Kayseri.
Hafif bi çekme vardı ama Cangele biraz uyanıklık yaptı. Baskette sportmenlik dışı faul aldırmak gibi bişey yaptı.
alexin derbide aldigi faule cok benzer bir faul aldi. Devam etse gol yapabilirdi ama birakinca hakem vermek zorunda kaldi.
Bu arada Kayseri net pozisyonlara giriyor.
1-1 den sonra dünyaları kaçırdı kayseri. Gökhanın kanat yol gecen hanı. Bu arada carlos cok kritik bi top kesti.
Umarın klasik ''Atamayana , atarlar olayına '' dönmez ..
Fenerbahcenin bekleri ve defansi Galatasarayinki gibi ayni.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor inanilmaz goller kaciriyor,sadece 2. yariyi izledim ve nerdeyse 4-5 tane gol atabilirlerdi.
helal olsun volkana..onun dışında herkes rezil fenerde..
Volkan super oynuyor gercekten, bir de Kayserisporlu oyuncular ne kadar bencilmis bunu gordum.
Furkan,Gokhan birde umut yada semih olabilir cok net yerlerde pas atmadilar yanindakine.
Özer'ş oyuna alacaktı vazgeçip Oyuna Deniz Barıs'ı aldı bence en dogru olanı yaptı çünkü Kayseri inanılmaz geliyor...
fenere 3 emre 2 forvet lazım allahım ya..
Kazandıgımız bu haftada Fener'in puan kaybetmesi müthiş oldu.
Tebrikler Kayserispor'a...
1-1 bitmiş maç penaltı kararı çok tartışılacakmış bu hafta özette izleyeceğim.Kazandığımız haftada Fbnin puan kaybetmesi güzel oldu.
Volkan Demirel'e teşekkürler. Çok güzel kurtarışlar yaptı.
Penaltı pozisyonu penaltı ama; hani çalınmayan o kadar penaltı varken bunu çalmak ahlaki olmadı. Dünya'da ki çoğu hakem bu pozisyona penaltı çalmaz. Neyse sağlık olsun bir puan gitti. Haftaya üç puan garanti. Sonraki hafta Beşiktaş maçı. Emre sanırsam o maçta oynayamıyacak, son dakikada gördüğü sarı karttan dolayı.
Maç 1-1 sona erdi.
1-1 den sonra kayseri inanılmaz goller kaçırdı. Bir laf vardır "2 puan kaybetmedin, 1 puan aldın" diye. FB bugün 2 puan kaybetedi 1 puan aldı gerçekten. Genelde sıkıcı gecen maçın son dakikaları baya hareketliydi...
Topuz'un direkten dönen topu dönüm noktası oldu, o pozisyondan sonra Mehmet'in adını bile duymadık neredeyse.
Daum'un Santos sevdası bizi daha çok yakacak gibi. İlk yarıyı izlerken demiştim, ikinci golü atamazsak işimiz zor diye ve öyle de oldu. 3 puan Kayseri'nin hakkıydı, alamadılar. Emre yorulunca orta saha iyice düştü ve Kayseri çok rahat gelmeye başladı. Volkan iyiydi en başta, sonra Emre ve Gökhan. Gerisi vasatı aşamadı. Santos yerine Özer girse ileride hem top tutabilir hemde pozisyon üretebilirdi. Santos artık bu 3 hafta düzelmeli, böyle gitmez.
valla 2.yarı tek kale oynadı kayserispor 4-5 olabilirdi ama volkan klasını birkez daha gösterdi.tebrikler kayserispor.
Emre sari kart cezalisi mi oldu bizim macta ? oyle ise cok iyi oldu, bilica da yok.
Yazık oldu çok yazık oldu.1 puanı kurtardık doğruyu söylemek gerekirse..
Guiza'ya ve onu 90 dakika sahada tutan Daum'a selamlar.. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır Emre cezalı değil Beşiktaş maçında..Sınırda olanlar Alex(oynamadı zaten),Gökhan,Cristian ve Guiza'ydı..
İyi oynamamış olsak da, Güiza'nın ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonu ve verilen uyduruk penaltı kötü oynadığımız bir maçı hasarsız atlatmamızı engelledi. Hadi ofsaytı geçtim bir anlık gözyanılması şeklinde değerlendirip iyi niyetli olunabilir ama penaltının böylesine çok az rastlanır. 3 puanla ayrılsak güzel olacaktı fakat nihayetinde son yıllarda Kayseri deplasmanı da her takım için ciddi bir sınavdır.
Emre'nin 3. sarı kartı oldu. Yani Beşiktaş maçında sahada olacak.
http://guncel.turkcellsuperlig.com/UI/PlayerStats.aspx
Aynen ilk yarıda Guiza'nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu ofsayt diye kesti hakem..Birde o penaltı neydi yahu gerçekten yazık..
Valla yazik ya, Galatasaray macinda Serkana yapilan harakete vermiyen hakemler bu macta bukadar ucuz bi penalti verdi. Bunlar seminerde napiyorlar ? Halen bi standart ariyoruz. Gerci skoru pek degistircek gibi degildi Kayserisporun oyununu tebrik etmek lazim
Ve sene sonu odulerine bi odul eklensin en kolay penalti kazanan futbolcu :D Gecen sene bizede aynisini yapmisti Cangele
Böyle penaltımı olur yahu :D Komedinin en alası :D
Tamam bizde çok iyi oynamadık. Ama Fenerbahçe'nin ne kadar zor gol yediğini biliyoruz. Maç öyle gitse hayatta gol yemezdi Fenerbahçe. Teşekkürler tolga özkalfa :)
Maçın hakkı Kayseri nindi doğrusu.Fener kötüydü evet ama en kötü Güiza idi bu ne arkadaş nasıl bir futbolcu anlamadım nasıl 11 de başlayıp 90 dakika sahada kaldı akıl alır gibi değil ,bizden değilde rakip oyuncu gibi adam .Rkip defansı zorlayamadı,ileride top tutamadı ,her oyuncunun bir özelliği vardır o özelliği için oynatırsın kimi sırtı dönük oynar ,kimi fiziğini iyi kullanır,kimi tekniğini,kimi hızını,kimi fırsatcıdır,bu adam neci yahu ben anlamadım.
Hakem maçı çevirmeyi başardı.O uyduruk penaltı verilmeseydi Kayseri bu kadar bastırabilecek miydi merak konusu.Hayatımda öyle penaltı görmedim bir daha da göremem herhalde.
Geçen hafta penaltının nasıl olduğu konusunda sayfalarca mesaj yazan arkadaşları bu konuya da bekleriz.:) Şimdi Fenerbahçe hakem sayesinde puan kaybetti desek, geçen hafta söylenenlerden farklı olacak mı?
Ama ilk önce söylenen Kayseri'nin 3 puanı hakettiği ve bizim 1 puan kazandığımız. Daum maçtan sonra yine güzel konuşmuş ama artık icraatlarında da güzellikler bekliyoruz ondan. Daum'un, Volkan'ın konuşmalarını dinledim, herşeyin farkındalar ama neden her maç böyle oluyor anlamıyorum. Gol atana kadar iyi, gol bulduktan sonra takım ileriye gitmiyor adeta.
Bu arada Santos ve Güiza fiziksel açıdan kendilerini geliştirebilir umarım. Alex'in yokluğunda Alex'in boşluğunu doldurmak gerekiyorsa bunun için Özer'de ısrarcı olmak gerekiyor. Özer haricinde takımda Alex gibi oynayacak oyuncu yok, o nedenle Alex görevi Semih'e, Kazım'a falan verilmemeli, Özer denenmeli.
Penaltı doğru.Ceza sahası içinde rakibin dengesini bozacak kural dışı her çekme,itme penaltıdır...
Aynı şekilde 2 hafta önce Ferrari Kasımpaşa maçında Cenk'e neredeyse sadece dokunmuştu ve dengesi bozulup düşümüştü Cenk.O maçın yorumunda da penaltı doğru demiştim...
Az ve ya çok,şiddetli ve ya şiddetsiz Carlos Cangele'yi arkadan çekiyor mu? Çekiyor.O zaman penaltı...
Anıl 2 pozisyonu karşılaştırma istersen. Birinde Ferrari Cenk'in üstüne abanıyor ( yanlıştı kırmızı kart bana göre. Penaltı doğruydu. ) bunda Carlos arkadan dokundu. Sadece dokunmayla oyuncunun dengesi bozuluyosa ohooo ne kararlar verilir.
Bu maçın skoru Hakem 1 - 1 Fenerbahçe (::)
Dokunma değil,omuzundan şiddetli olmayan şekilde çekiyor .Çok açık bir pozisyonda hemde,kural çekmeyeceksin diyor.Şiddetli ve ya şiddetsiz diye bir tabir yok kuralda...
Rakibin dengesini bozacak şekilde çekiyo öylemi ? hımmm peki.