Yarın şemsiyle 12.30 13.30 arası 1 saat buluşma yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen :D
Printable View
Yarın şemsiyle 12.30 13.30 arası 1 saat buluşma yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen :D
Başka güne ertelenmiştir :D
Bu sefer yapacağız valla 2 kişiylede olsa.Gelen olursa daha iyi olur.Güzel vakit geçireceğimize eminim..:)
Cumartesiye kadar Antalya'da olacağım.O zamana kadar buluşma yapılırsa ben de gelebilirim.
Cuma günü 4 den 7 ye kadar yapabiliriz :D
ben pazar aksamı gelıyorum pzardan sonra bi gün büyük buluşmaya hazırım :D
İnş İnş :D
Tam bi gün belirlesek artık :D
geldim geldim :D
Hoş geldin ama Fırtına fena 2-3 gün böyle olucak diyolar basket oynuyoruz topun yönünü bile değiştiriyor :D
hehe :D evt soguk havalar
Fırtına devam ediyor mu yav.:icon_smile:
bugün daha iyi :) dün hem güneş vardı hemde ne biçim fırtına,onun yüzünden dün 11.30 da kalktım vuuu vuuu die ses geliyodu uuyandım :)
Persembe günü yapabiliriz :D
konu acilali 2 aydan fazla olmu$. biz sizden sonra 2 defa bulu$tuk. siz hala bulu$amadiniz mi cocuklar? :D
Yok ya millet kaçıyor nereye kaçıyorsa :D
Haftaya yapin ben de geleyim :D
Umut bir netleştiremedin be koçum.:icon_smile: En son RasAnt ile konuşacaktın? Bak ben pazar günü gideceğim,ona göre.
Bir Antalya buluşması daha yalan oldu böylece.En azından benim adıma.:icon_smile:
Ben ameliyat oldum geçen hafta bu hafta gezebilirim sanıyodum öyle bişey olmadı :D Ama Antalya'ya gelicem 1-2 hafta içinde bir şeyler ayarlıyabiliriz.
Şemsi gitti İstanbul'a:uzgun: ama Agah ve Mete var onlarda gelirse iyi olur olmadı ben seni gezdiririm Mehmet :n:
ne buluşmaymış be :) sevgililer gününden sonra buluşalım :)
Pazar günü Antalya'da olan arkadaşlarımız bana msj atsınlar ;)
Antalyada olan yada Antalyalı olan arkadaşlarımız pazar günü işi olmayan var mı iftarı beraber açmayı düşünüyoruz gelmek isteyen var mıdır ? :n: .
Düşünüyoruz derken ? :D Bir de konuyu sabite aldırmış :D