Bravo "Hand"ry. Sildim olm seni sildim.
Çıkma karşıma.. PES'te bile yedek bırakıcam bundan sonra.
Printable View
Bravo "Hand"ry. Sildim olm seni sildim.
Çıkma karşıma.. PES'te bile yedek bırakıcam bundan sonra.
Valla dramatize filan edilicek durum yok.Adamların hakkı yeniyor işte varmı daha ötesi ?.Henry eliyle alıcak topu gidicek asist yapıcak gol olucak Fransa tur atlicak filan İrlanda öle böm böm bakacak.Yapmayın =).Ben olsam bende sonuna kadar ararım Hakkımı.Hatta son dönemlerde berbat bir futbol oynayan Fransa'nın gitmesine bile gerek yoktu.Kaç kez baraj maçlarından dönen İrlanda gitseydi keşke.Hey gidi hey nerde bu Futbolun büyükleri.Bu maçı tekrar ettirsinler işte ama nerde o babalığı yapacak kişi.
Yıllar önce Nedved de şampiyonluk macında hakemin kendi lehlerine haksız bi penaltı vermesine karşı cıkarak hakemi uyarmıstı hatırlatırım.Yazık Sana Henry
Tamam henry nin yaptığı çok kötü de düşünün 110 lu dakiklar oynanıcak Türkiye İrlanda maçı aynı pozisyon Semih eliyle aldı Servete verdi servet gol attı Türkiye Dünya kupasına gitti bence bu kadar tepki olmaz.Hatta çoğu kişi aynı pozisyonda aynısını yapar
Hakem görmedikçe;
*Her yol mübahır. bana göre :)
Henry'nin suçsuz olduğunu düşünüyorum ama bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum.
Aslında Fransa gibi geçmişinde büyük başarıları olan bir miilli takımın özel olarak maçın tekrarını istemesini beklerdim açıkçası. İki takımda istiyorsa belki maçın tekrarı oynanabilir.
De Guzman
Dürüstlük en büyük erdem bana göre karşıdaki milletin de emeği var,alın teri var...
Türkiye öyle bir golle finallere gitse ben tepkimi koyarım tabi herkes aynı olmak zorunda değil ama benım inanclarım bunu söylüyor...
Henry'ye çok kızdım ama o kadarda suçlayamayız Henry'i. Böyle hareketleri tarihte hangi futbolcu yapmadıki? Maradona elle attığı bir golün ardından yüzsüzce "Tanrı'nın eli" demedi mi? Messi daha düdük çalınmadan frikik golü atınca çocuklar gibi sevinmedi mi? Gerrard herkesin önünde bağıra çağıra kendisini yere atmadı mı At.Madrid maçında?
Bunların olma sebepleri ahlaksızlıktan daha çok o anki "kazanma hırsları." Evet harket yanlıştır ama kimler yapmıyor ki?
İrlandalılar şey de diyorlar mı ben pek takip edemedim aynı pozisyon bize gelse bizim oyuncu eliyle almazdı, alsa bile golü atmazdı, atsa bile maçı tekrar ettirelim derdi, tekrar edilse bile maça çıkmazdı falan diye. :)
İş iyicene karıştı işin içine Fransa başbakanı İrlanda başbakanı girdi, Fifa oynatmam diye tutturuyor ama bunu İrlanda'nın başvurusu ile ilgili yapıyor.Gerekçeleri de doğru bir gerekçe,hakem maç içinde kararını vermiş,teknik bir hata yok şeklinde. Fransa'da politik düzeydeki kişilerden çok üzgün olduklarına dair mesajlar gelmeye başladı. Hatta bir bakan aldatarak kazanmak çok üzücü dedi.
Fransa'nın Arsene Wenger'in yolunu takip etmesi gerektiği yönünde açıklamalar oldu Sheff-Arsenal maçına bakılarak. Arsene Wenger sazı eline aldı, sporda adalet istiyorum dedi. Bunun sadece iki imkanı var,biri Fransa tekrar talep edebilir ki bunu kişisel olarak destekliyorum ve ikinci Fifa'nın bu duruma bakarak karar vermesidir dedi.
Ortalık çok hareketli son 4-5 saatten beri.Bu hafta içinde değişik bir karar çıkabilir eğer Fransa direkt üzerine giderse konunun.
Sporda bir milat olur bu olay gerçekleşirse ama diğer yanda diyelim ki böyle bir olay gerçekleşti bunun sınırı nasıl çizilebilir, Fifa galiba bunuda düşünüyor.
Eğer bu maç tekrar edilirse FIFA altından kalkamayacağı bir çok olayla karşılaşır ilerde, çünkü tekrar maçı böyle durumların emsali olacaktır.. Maradona'da eliyle atmıştır, o da söylemiştir ama tekrarı olmamıştır.. yani hemen maçtan sonra mı söyledi bilmiyorum tabi..
Henry'i 'yuh'layan arkadaşlardan bir de şunu düşünmelerini isterim..ciddi derecede stress altındayken öyle bir hareketin aşırı bilinçli yapılacağını düşünmüyorum açıkçası.. olayın bu kadar büyümesinden sonra Henry maçı tekrar edelim durumuna gelmiştir.. Ben de İrlanda gitsin isterdim.. ama olmayacak.. bu maçın tekrarının olması pek muhtemel değil.. 2010 dünya kupası denince fransa adına böyle bir anektod hatırlayacagız