keşke buradan dewam etseydik forum temizliği açısından. http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=8266&page=2
Printable View
keşke buradan dewam etseydik forum temizliği açısından. http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=8266&page=2
ewet maç sonunda sahanın tam ortasına fenerin amigosu Sefa yla birlikte bi hindi getirdiler we Sefa Beşiktaş'ın maçlarında Alen in üçlüsü gibi bir baba hindi çektirdi ben burda 'çocuklar inanın...' bestesi gibi yine Beşiktaş tan bi esinlenme gördüm ama neyse bi başka polemik yaratmış olmiyim zatn maçın yorumları hala yapılıo:D:D
bu mevsimde hindiyi nasıl buldular ya :D:D
bu küfürlerin kendisine edilmesine kendi sebep oldu sami yende yaptıklarıylaQuote:
Originally Posted by sekopej
böyle daha çok tezahürat yapar ceza yok bişey yok.aynısı hasan şaş yada tümer yapsa gene aynı olurmuydu acaba?insanda mantık olur ya geçen haftalarca konuşuldu olay hadi onu yorduk gençliğine verdik bu ne peki.yaptığı çok ayıp.
maçtaydım gördüm, duydum, bağırdım hatta:D
Tuncay "1-2-3 Bir baba Hindi" dedi ve gerisini bize bıraktı Tuncayın ağzından herhangi bir şey çıkmadı
Tuncay o tezehüratı yapmdan önce ali samiyende küfür yedi kim bilir belkide o gün sırf bu yüzden yaptı bu tezehüratı yanlış anlaşılmasın ben hiç bir zaman hak vermedim Tuncaya ama yapmıştırQuote:
Hurmet
bu küfürlerin kendisine edilmesine kendi sebep oldu sami yende yaptıklarıyla
bence ne tuncayın bir baba hindi yapması doğru nede GS taraftarının tuncaya "bir baba hindi" yaptı diye küfür etmesi. Sonuçta küfür her zaman her yerde haksızdır...Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
sami yen de kufur cok yedı ama onundas sebebi o mactakı hareketlerı!bu gun yıne yapmıs eskıden olsa yakısmıo derdım ama artık tam tuncay lık ısler dıorum...
arkadaşlar maç içinde 2.yarıda taraftarlar yaptı hindi tezehüratı o zaman 52 bin taraftarada ceza mı verecekler en nihayetinde sadece bi tezehürattır küfürmü etsinler :)
taraftarı buna tahrik ediyor.. taraftara tezahüratın yapılması için amigoluk yapıyor yetmezmi.... cezadan korkmasalar hindiyi tuncaya kesitreceklerdi orda.. yuuh yani ayıp be abi.Quote:
Originally Posted by sekopej
Kardes sen daha mantıgı cözememissin istersen tuncay 52bin kisinin arasında oturup tezaruhat yapan bir taraftarmıydı sonra gözlerin üstünde oldugu bir sahısmıydı diye bir düsün istersen.:DQuote:
Originally Posted by paceywitter
evet katılıyorum. sonuçta futbolcu ile taraftar arasında bir fark olmayacaksa Tuncayın sahada işi ne :);)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
kardeş bencede senin cevabın alakaya cay demle oldu sen bnim ne kasdettiğimi kestirememişsin ben böle iddaalarda bulunmadımki tekrar oku bence sadece bi yorumm
ona bakarsan futbolcular maçı kazandıktan sonra sevinmesin öyle ot gibi içeri gitsinler şampiyonluk yolunda alınan bir derbi galibiyetinde sevindi bunu her oyuncu yapar alt tarafı tribünleri turlayıp 1 2 3 yaptırdı bumudur şuçQuote:
Originally Posted by ekoklu3
tuncay böylese hasan nie öptürüyor ondada bir gariplik var zaten davranışa değil oyuna bakcanQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
BATU varya sen cok yanlıs anlıyorsun herseyi ve hep alakasız yerlere cekiyorsun olayları ya kardesim eglen sevin alla alla her zaman dedigims ey hakettiniz kazandınız sevinin ama göz önünde olan bir sahsında bunu yapması tasvip edilecek bisey degil.Ya biraz insaf artık.
sevinmesin diyen yok zaten sevinmeyide adabıyla yapmak gerekir. ;)Quote:
Originally Posted by batu19-07
sevinmeninde bir kuralı vardır.. biz sevinmeyin demiyoruz istediğiniz kadar sevinin.. biz gs miz ile gurur duyuyoruz. ilk ve teklerin takımıQuote:
sen varya harbi neyse zafer sarhoslugundan saldıracak yer arıyorsun vaziyet kardesim gid eglenmene bak burada agresiflestirme milleti hala devam edecem diorsan buyur ö.mesajla hallet sorununu.Quote:
güzel özetlemissin kardesim olayı ben takımımla gurur duyuyorum her zamanda duyacam fb den 10 yesekde bu degismez.Quote:
Originally Posted by ekoklu3
tuncay bu konuda tam profesyonel olarak davranmıyor. sadece tuncay değilde o biraz fazla ön plana çıkmış. böyle bir röportaj yapıldıysa tuncay uslanmamış. eğer yarın avrupada oynayacağım diyorsa tavırlarına daha dikkat etmeli.
bırakın ya şu tuncayı daha dün sakarya daydı bugün artist oldu... sonradan görme iştee.. iyice şımardı arıkk...
tuncay futbolu bıraktıktan sonra amigo sefanın yerine amigo olarak gelecek gibi görünüyor.
puhahaha :D :D çok doğru sölemişsin...Quote:
Originally Posted by Vieri
hahah ilerisini garantiye alıyor yani :DQuote:
güzel :) adam geleceğini de sağlama aldı :DQuote:
tuncay bu kafayla 2 sene sonra tarık gibi olabilir..
ayakların konuşsun çenen değil..
evet gerçek bir profosyonel hem oyunculuğu hemde kişiliği iyi olandır... bu mantıktan düşünürsek TUNCAY gerçek bir PROFOSYONEL değil..
hakikaten amigo olarak iyi görev yapar :D
ya şu hindi tuncay konuları moderatörlerimiz birleştirse iyi olacak.bi kaç tane var ayrı ayrı.gerçi bu gidişle her maçta bir tane daha açılmaması için sabit bile olabilir konu :D
wallahi bu tuncay her ewe lazım cinsinden.(futbola göre uyarlarsak her takımalazım)tamam bu röportajı hatalı olabilir ama o bir baba hindi olayın fazla abartmadıkmı adam maçı kazanmış karşısında binlerce insan var gaza gelip sevinci paylaştı o tezahüratta ne bir hakaret nede bir takımın ismi geçmektedir.
not:ben bir bursaspor taraftarıyım ama 3 büyüklerden desteklediğim takım galatasaray kimse beni fenerli zannetmesin.