1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum :D
Printable View
1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum :D
Serhat isimli kötü adam,
Koca Mecidiyeköy'de Taksi'den inen ve Taksi'ye binen kızları, hanımları kesen sen değil miydin? Yüklenme hiç insanlara, :D:D:D
Ayrıca sırf kurbanlarda değil her gün bekleriz anacım, Şen Kasap, Mahallenizin Kasabı...
Güzele bakmak sevaptır denilmiş benimde yaptığım buydu.Güzeli gördün mü hemen onla öpüştüğünü hayal et denilmemiş. :D Zaten Burak'ı dürtmesek hayal 9 ay 10 gün sonra Burak'ın baba olduğu ana kadar sürecekti. :D
:D:D:D yok artık bi de üçüz sahibi olacam
sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem :n:
bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna :D:D
bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü :D
Demek üçüz olduğunu gördün. :D Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum. :D Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana. :D Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil. :D Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz. :D Buda hala seçenekler arasında duruyor. :D
Abi konuya bakın ettiğiniz muhabbete bakın :D
Üye adımı daha da karizmatikleştirmem lazım :D