Lost bilgisayarı diye bir video silsilesi vardı. Onun gibi bir şey yap Emrah bekliyoruz. :)
Lost bilgisayarı diye bir video silsilesi vardı. Onun gibi bir şey yap Emrah bekliyoruz. :)
Vaad ettiğim video bugün olur mu bilmiyorum ama yeni vidyolar geliyor birazdan.
Nedvedmania ve El Barto tehlikede!!!
Vidyo :
Emrah44 Az Kalsın Delik Deşik Oluyordu!
abi izlenmio error verio:(
Edit : Düzeldi:D
İzleniyor şu anda. :)
Güzel olmuş bence orj almazlar :zuhaha 8 şarjör Nedvedmania:n:
Öyle gulyabani gibi heriflerden korkmayız biz. :D Feriştahı gelsin farketmez. :n:
Bu arada adım geçmiş hesap numarasını vereyim telif ücreti için o arkadaşa bir iletiver Emrah kardeş. :D
Ziraat Bankası Beyazıt Şubesi
TL Hesap No: 21334 1100 6509 1110
USD Hesap No: 31544 6510 1231 7800
Euro Hesap No: 41346 8790 0011 0004
Bir daha gelirse sen o biçimsizi bana yolla ben ona orijinal bir Playboy: The Mansion oyunu hediye edeyim. :n:
Yazık Nedvedmania'ya haksızlık var burda.. Şarjörlerin hepsi ona gidecek nerdeyse... :D
Boşuna şarjor israfı. 1 kere kafama sıkarsın olur biter. Aaa pardon unuttum senin isabetli atışta sorunun vardı demi. 8 şarjorden anca 1 mermi tutturursun zaten :zuhaha
Ayrıca ben öss ye hazırlanan bir gencim. Beni bu oyunlarla kandıramazsın uleyn !
Niye kafana sıkayım ki, önce ayaklarına, sonra topuklarına, sonra dirseklerine ve daha sonra parmak uçlarına en son.. :))
Abi seni tanımasam dizi yapımcısı sanardım. Bunu aslında hem alt yazılı hem dublajlı SI'ye yuklemek lazım. =)))
COD orjinal acil satılık almak isteyenler pm göndersinler..
FM araştırmacısıymış, sen git de Kayseri'de nerede korsan satılıyor onu araştır.. :D
Aman benim işim mi o ? Para versinler araştırayım.. :D
Lokman haklı çıktı iyice kayserili oluyorum.. :uzgun:
Hehe. Güzel olmuş. Devamını bekliyorum (:
Teslim oluyorum. Öldür beni ! Hadi sık , Ne duruyorsun ateş etsene ?!
(Not : Çabuk pes etmemin sebebi bundan sonra pc başına zor geçeçeğim diye :D ÖSS olmasa daha işimiz vardı :D Yaz sezonunda çok pis geri döneceğim :cool: )
çok acıklı yav. :( duygulandım gerçekten. :n: